Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Thuis in het Loo fase 2, Thuis in het Loo twee-onder-één kapwoning A1, Austerlitz

€ 435.000 - € 453.500

Omschrijving

Verkoop fase 2 is gestart!

Het inschrijfformulier is te downloaden op de projectwebsite: thuisinhetloo.nl

Kies de woning die bij je past
De woningen, In de tweede fase heb je keuze uit rijwoningen en tweekappers.

Rijwoningen type Linde
Sfeervolle drielaagse woningen van circa 128 m² met een klassieke uitstraling. Zo refereren de keramische golvende dakpannen, het metselwerk, de kozijnen en...

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners Austerlitz
  750 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Austerlitz
  685 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  1,3 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 298.000,-
 • Icon guy
  Inwoners Zeist
  30.527 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Zeist
  32.303 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.4 km
 • Voortgezet onderwijs
  5 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.3 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  3.5 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  4.2 km

Uitgebreide omschrijving

Verkoop fase 2 is gestart!

Het inschrijfformulier is te downloaden op de projectwebsite: thuisinhetloo.nl

Kies de woning die bij je past
De woningen, In de tweede fase heb je keuze uit rijwoningen en tweekappers.

Rijwoningen type Linde
Sfeervolle drielaagse woningen van circa 128 m² met een klassieke uitstraling. Zo refereren de keramische golvende dakpannen, het metselwerk, de kozijnen en de betimmering tussen de kozijnen naar vervlogen tijden. De rijwoningen liggen aan mooie groene straten en hofjes in Het Loo. Dus ook de voortuin zou wel eens jouw favoriete plek kunnen worden...
Prijzen vanaf € 319.000,= v.o.n.

2/1 kapwoningen type Plataan
In Het Loo heb je keuze uit vier soorten tweekappers, van circa 138, 157 en 165 m². Een modern type met vlakke pannen en grote, hoge vensters met omlijsting. Een traditioneel type met een warme uitstraling door de mix van metselwerk, houten geveldelen en een bijzondere kap. En tot slot een klassiek type met afwisselend langs- en dwarskappen. Wat alle 2^1-kapwoningen gemeen hebben, is de zee aan ruimte en een heerlijke brede kavel.
Prijzen vanaf € 435.000,= v.o.n.

Standaard hoogwaardige afwerking
Welke woning je ook kiest, je hebt altijd een voor- en achtertuin nagenoeg allemaal met achterom. De voortuinen worden standaard voorzien van een groene haag. De rijwoningen en semi-bungalows hebben een houten berging in de achtertuin, de twee-onder-een-kapwoningen een garage. Daarnaast hebben de twee-onder-een-kapwoningen parkeergelegenheid op eigen terrein.
Luxe sanitair en tegelwerk zijn standaard inbegrepen. U kunt een keuze maken uit verschillende pakketten. Op de kappen komen zonnepanelen. Duurzaam en energiezuinig. De afwisseling in materialen, accenten in het metselwerk, bijzondere en grote raampartijen maken de woningen helemaal af.

HET PROJECT
Een nieuwe wijk voor iedereen
Alles klopt in Het Loo. De plek is uniek, tussen het bestaande dorp en de bossen van Austerlitz in. De opzet van het plan is logisch en luchtig en de architectuur sluit naadloos aan op de uitstraling van de bestaande woningen. Het mooie is dat je in het dorp een diversiteit aan woonstijlen ziet. Dat gaan we hier ook maken. Zo wordt traditioneel afgewisseld met modern klassiek en gaan we werken met diverse natuurlijke materialen, zoals steen en hout. Bovendien maken we ruimte voor nieuw groen en speelplekken voor de kinderen.
In Het Loo kun je straks nieuw wonen aan het bos, in een traditionele, dorpse setting. Wordt het een rijwoning, semi-bungalow, 2^1-kap- of vrijstaande woning? Je zult je er hoe dan ook thuis voelen!

Het Loo is een wijk voor iedereen. Het plan telt circa 104 woningen. Je hebt keuze uit rijwoningen, semi-bungalows, tweekappers en vrijstaande woningen. Of je nu samenwoont, een gezin met kleine of grote kinderen hebt of de kinderen al uit huis zijn, je zult je droomhuis kunnen vinden in Het Loo. En ook je persoonlijke smaak kun je laten spreken. Door de grote variatie in dakvormen, raampartijen en materiaalgebruik kies je het huis dat bij je past. Uiteraard hebben alle woningen een heerlijke tuin.

Thuis in Het Loo wordt in delen ontwikkeld en gebouwd. Fase 1 is verkocht en wordt binnenkort gebouwd. Fase 2 is in verkoop. De vrijstaande woningen zullen naar verwachting snel volgen. In fase 3 zullen de semi-bungalows weer terug komen.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 435.000 - € 453.500
Aangeboden sinds 1 jaar, 3 maandens, 6 dagens geleden
Bouw
Aantal eenheden 5
Locatie
Plaats Austerlitz
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 455 m³ - 455 m³
Perceeloppervlakte 245 m² - 282 m²
Woonoppervlakte 138 m² - 138 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.