Object

Thuis in het Loo, Semi-bungalows, Austerlitz

Omschrijving

Project Thuis in het Loo

NIEUW WONEN AAN HET BOS
Het Loo is een nieuwe wijk in Austerlitz aan de rand van het bos met circa 104 woningen. Alles klopt in Het Loo. De plek is uniek, tussen het bestaande dorp en de bossen van Austerlitz in. De opzet van het plan is logisch en luchtig en de architectuur sluit naadloos aan op de uitstraling van de bestaande woningen.

STANDAARD HOOGWAARDIGE...

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

Project Thuis in het Loo

NIEUW WONEN AAN HET BOS
Het Loo is een nieuwe wijk in Austerlitz aan de rand van het bos met circa 104 woningen. Alles klopt in Het Loo. De plek is uniek, tussen het bestaande dorp en de bossen van Austerlitz in. De opzet van het plan is logisch en luchtig en de architectuur sluit naadloos aan op de uitstraling van de bestaande woningen.

STANDAARD HOOGWAARDIGE AFWERKING
Welke woning je ook kiest, je hebt altijd een voor- en achtertuin nagenoeg allemaal met achterom. De voortuinen worden standaard voorzien van een groene haag. De rijwoningen en semi-bungalows hebben een houten berging in de achtertuin, de twee-onder-een-kapwoningen een garage. Daarnaast hebben de semi-bungalows en twee-onder-een-kapwoningen parkeergelegenheid op eigen terrein.

Luxe sanitair en tegelwerk zijn standaard inbegrepen en kun je uiteraard ook verder afstemmen op je eigen smaak. En op de kappen komen zonnepanelen. Duurzaam en energiezuinig. De afwisseling in materialen, accenten in het metselwerk, bijzondere en grote raampartijen maken de woningen helemaal af.

NATUURLIJK EN GROEN
Net als in het dorp wisselen we traditioneel af met modern klassiek en gaan we werken met diverse natuurlijke materialen, zoals steen en hout. Bovendien maken we ruimte voor nieuw groen en speelplekken voor de kinderen. In Het Loo kun je straks nieuw wonen aan het bos, in een traditionele, dorpse setting. Wordt het een rijwoning, semi-bungalow, 2-onder-1-kap- of vrijstaande woning? Je zult je er hoe dan ook thuis voelen!

EEN NIEUWE WIJK VOOR IEDEREEN
Het Loo is een wijk voor iedereen. Het plan telt circa 104 woningen. Je hebt keuze uit rijwoningen, semi-bungalows, tweekappers en vrijstaande woningen. Of je nu samenwoont, een gezin met kleine of grote kinderen hebt of de kinderen al uit huis zijn, je zult je droomhuis kunnen vinden in Het Loo. En ook je persoonlijke smaak kun je laten spreken. Door de grote variatie in dakvormen, raampartijen en materiaalgebruik kies je het huis dat bij je past. Uiteraard hebben alle woningen een heerlijke tuin.

WONINGTYPEN:

Rijwoningen type Linde
Sfeervolle drielaagse huizen van circa 128 en 133 m² met een klassieke uitstraling. Zo refereren de keramische golvende dakpannen, het metselwerk, de kozijnen en de betimmering tussen de kozijnen naar vervlogen tijden. De rijwoningen liggen aan mooie groene straten en hofjes in Het Loo. Dus ook de voortuin zou wel eens jouw favoriete plek kunnen worden...

De rijwoningen zijn er met een langs- en een dwarskap. De dwarskap is de tuitgevel op de hoek van de rij, waarmee je extra ruimte hebt op de tweede verdieping.

2onder 1-kapwoningen type Plataan
In Het Loo heb je keuze uit vier soorten tweekappers, van circa 136, 138, 157 en 165 m². Een modern type met vlakke pannen en grote, hoge vensters met omlijsting. Een traditioneel type met een warme uitstraling door de mix van metselwerk, houten geveldelen en een bijzondere kap. En tot slot een klassiek type met afwisselend langs- en dwarskappen. Wat alle 2^1-kapwoningen gemeen hebben, is de zee aan ruimte en een heerlijke brede kavel.

Semi-bungalows type Prunus
De semi-bungalows van circa 122 m² hebben de mogelijkheid voor een woon-, bad- en slaapkamer op de begane grond. Maar het is uiteraard ook mogelijk om beneden een riante woonkamer en keuken te realiseren en de slaapkamer en badkamer boven te situeren. De grote vensters in de voorgevel vallen direct op. Zo heb je vanuit binnen prachtig zicht op de groenzones buiten. Samen met de vide geeft dit de woning een moderne en open uitstraling.

Kenmerken

Overdracht
Bouw
Aantal eenheden 5
Aantal vrije eenheden 5
Locatie
Plaats Austerlitz
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 402 m³ - 402 m³
Perceeloppervlakte 165 m² - 215 m²
Woonoppervlakte 122 m² - 122 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.