Villapark Bosranden, Helft van dubbele villa, bouwnummer: 60, Huis Ter Heide 3712 XG Huis Ter Heide

3712 XG Huis Ter Heide € 595.000 vrij op naam

Omschrijving

In de bossen bij Zeist, op minder dan tien kilometer van de bruisende stad Utrecht, vindt u Sterrenberg: een aangename en duurzame wijk omringd door groen. Verscholen tussen het geboomte ligt Villapark Bosranden, het meest luxe en statige deel van de wijk. Hier geniet u van de schoonheid van de natuur en het grote comfort van stijlvolle nieuwbouw in één van de 37 prachtige woningen. Helft van...

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

In de bossen bij Zeist, op minder dan tien kilometer van de bruisende stad Utrecht, vindt u Sterrenberg: een aangename en duurzame wijk omringd door groen. Verscholen tussen het geboomte ligt Villapark Bosranden, het meest luxe en statige deel van de wijk. Hier geniet u van de schoonheid van de natuur en het grote comfort van stijlvolle nieuwbouw in één van de 37 prachtige woningen. Helft van dubbele villa met garage Deze riante helft van dubbele villa staat op een brede kavel, heeft een mooie kapvorm, een klassieke erker aan de voorzijde en is gebouwd met oog voor detaillering. Kom binnen via de imposante zij-entree en laat u verrassen door het grootse gevoel van ruimte. Zo vindt u aan de voorzijde van de begane grond een smaakvolle woonkeuken van Siematic en geniet u aan de achterzijde van de meest fijne lounge-momenten. Residentiële terrasdeuren alsook klassieke elementen geven de woning een statig karakter. Dankzij de vele raampartijen aan de voor-, zij- en achterzijde van de ruimte profiteert u bovendien van een schitterende lichtinval en de mooiste doorkijkjes op de groene omgeving.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 595.000 vrij op naam
Aangeboden sinds 3 maanden, 1 dagen geleden
Bouw
Soort dak zadeldak
Materiaal van dak pannen
Aantal eenheden 10
Locatie
Adres Helft van dubbele villa
Plaats Huis Ter Heide
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 528 m³ - 528 m³
Perceeloppervlakte 333 m² - 425 m²
Woonoppervlakte 176 m² - 176 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.