De Thomaskerk

Geschreven door Michiel Putz MSc op 3 november 2020

Thomaskerk te Zeist verkocht bij inschrijving

Namens de Protestantse Gemeente Zeist heeft Molenbeek Makelaars de verkoop bij inschrijving succesvol begeleid van de Thomaskerk gelegen aan de Oranje Nassaulaaan 35 te Zeist. Het kerkgebouw, ontworpen door de Amsterdamse architect M.J. Duintjer dateert uit 1961 en is een toonbeeld van modernistische architectuur dankzij de grote glasvlakken en functionele gebruiksvlakken. In 1998 is de Thomaskerk aangewezen als monument. Het kerkgebouw heeft een metrage van 583 m² en is gelegen op een kavel van 2.830 m².

De koper Steenvlinder is voornemens om in het bestaande kerkgebouw diverse woningen te realiseren met behoud van de monumentale randvoorwaarden. De verkoop van deze woningen zal medio december 2021 starten. Indien u op de hoogte wilt blijven kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief op www.steenvlinder.nl/thomaskerk.

De inschrijvingsprocedure werd begeleid door Kienhuis Hoving Advocaten en Notarissen uit Utrecht.

De Thomaskerk
Michiel Putz MSc
Neem contact op met Michiel

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Belegging verkocht, Ridderhofstad Kasteel Geerestein te Woudenberg

Belegging verkocht, Ridderhofstad Kasteel Geerestein te Woudenberg

Namens onze opdrachtgever hebben wij de verkoop mogen begeleiden van deze fraaie rijksmonumentale belegging met NSW-rangschikking. Het complex is langjarig verhuurd...
Belegging aangekocht, Voormalig Kantongerecht Utrecht 

Belegging aangekocht, Voormalig Kantongerecht Utrecht

Namens een particuliere belegger heeft Molenbeek Makelaars het Rijksmonumentale Kantongerecht gelegen aan de Hamburgerstraat 30 in Utrecht als belegging aangekocht.
Bekijk overzicht