De Thomaskerk

De Thomaskerk

Geschreven door Michiel Putz

Namens huidig eigenaar de Protestantse Gemeente Zeist is Molenbeek Makelaars gevraagd om de verkoop bij inschrijving te begeleiden van de Thomaskerk, gelegen aan de Oranje Nassaulaan in Zeist.

De Thomaskerk is ontworpen door de Amsterdamse architect M.J. Duintjer en gebouwd in 1961. Het ontwerp van Duintjer is modernistisch, met grote glasvlakken en functionele gebruiksvlakken. Het vrijstaande kerkgebouw is in 1998 aangewezen als gemeentelijk monument. De monumentale aspecten zijn: de hoofdvorm van het gebouw met de gevel, plastiek en de stenen altaartafel. Het orgel is verkocht en zal worden weggehaald. Het gebouw heeft een oppervlakte van circa 583 m² is gelegen op een kavel van 2.830 m². De ruime bestemmingsplanmogelijkheden, zichtlocatie en het royale perceel maken de propositie ideaal voor herontwikkeling naar tal van functies.

De Oranje Nassaulaan is gelegen in Kerckebosch in Zeist oost. In de nabije omgeving en op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. De gemeente Zeist is centraal in Nederland gelegen tussen de rijkswegen A12 en A28. De gemeente telt circa 64.000 inwoners en beschikt samen met Driebergen over een eigen intercity station. Door de groene en ruime opzet van de buurt is het een geliefde woonomgeving. Vanaf de Oranje Nassaulaan is het een kleine afstand naar het centrum van Zeist. Ook beschikt Kerckebosch over een eigen winkelcentrum waarin onder andere Albert Heijn, Trekpleister, Banierhuis en Vivant zijn gevestigd.

Aan de hand van deze verkoopinformatie nodigen wij u uit om een bieding uit te brengen.

Download hier de brochure

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie