Optimale begeleiding door een Molenbeek Aankoopmakelaar -  42441

Optimale begeleiding door een Molenbeek Aankoopmakelaar

Een bedrijf verandert en is continu in beweging. Daarom is het fijn als een werkplek flexibel is en past in het profiel van het bedrijf. Daarnaast draagt goede bedrijfshuisvesting bij aan de uitstraling van het bedrijf en aan de werkproductiviteit.

Wij maken voor u inzichtelijk wat uw wensen zijn en welke bedrijfslocatie daar het beste bij past. Daarbij zijn de behoefte, de ambities en de bedrijfscultuur van belang. Op basis van een gedegen bedrijfsanalyse kunnen wij de concrete wensenlijst voor de aankoop van een object opstellen.

Schakel een Molenbeek Aankoopmakelaar in!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Molenbeek Makelaars kan u terzijde staan bij de volgende soorten bedrijfsonroerendgoed:

Kantoren

Winkels

Maatschappelijk vastgoed

Bedrijfsruimten

Logistieke hallen

Beleggingen

Bedrijven aankopen

Aankoopproces

Op basis van de wensenlijst die wij samen met u opstellen, screenen wij het beschikbare aanbod. Wij bezichtigen samen (een selectie van) het aanbod. Daarbij zoeken wij voor u de publiek- en privaatrechtelijke zaken uit, bestemmingsplan-informatie en overige relevante zaken. De voor- en nadelen zetten wij voor u op een rij zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen.

Aankoop voor verhuur
Molenbeek helpt ook met het aankopen van onroerend goed geschikt voor de verhuur. Hierbij kijken wij naar de mogelijkheden van een object. Meer informatie vindt u bij onze dienst beleggingen.

Schakel nu een bedrijfsmakelaar in

voor de verhuur, aanhuur, verkoop of aankoop van een bedrijfspand.

Neem contact met ons op
Bedrijven aankopen

Werkgebied: van Utrecht en Hilversum tot Amersfoort

Onze adviseurs wonen, werken en leven in Utrecht, Woudenberg, Amersfoort, het Gooi en omgeving. We weten wat er leeft. En ons werkgebied is groot. Daardoor kunnen wij u helpen met het zoeken van een geschikte locatie in Utrecht, De Bilt, Bilthoven, Baarn, Bunnik,

Woudenberg, Doorn, Driebergen, Soest, Zeist, Maarssen, Houten, Nieuwegein, Amersfoort, Woerden, het Gooi waaronder Hilversum, Eemnes, Laren, Bussum en andere gemeenten in de provincie Utrecht en het Gooi.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie