Wonen met Molenbeek Makelaars

Wonen met Molenbeek Makelaars

Over wonen
Woningaanbod
Klik hier!

Specialist in de woningmarkt

Wanneer het aankomt op het verkopen, kopen, huren of verhuren van uw woning, begrijpen wij als geen ander dat dit een ingrijpende en emotionele gebeurtenis is. Het is zeker geen alledaagse taak en er komt heel wat bij kijken. Daarom verdienen u en uw huis een makelaar met een doortastende aanpak. Bij Molenbeek Makelaars staat u centraal. Onze vakkundige makelaars zijn experts in hun vakgebied en houden rekening met uw specifieke wensen. Uw belangen staan voorop bij elke stap die we nemen. Met onze jarenlange ervaring begrijpen we wat zowel de verkoper als de koper beweegt en we streven altijd naar het beste resultaat.

Wat ons onderscheidt, is onze professionele en onderscheidende marketingaanpak. We weten hoe we uw woning op de juiste manier moeten presenteren, waardoor uw eigendom opvalt tussen de concurrentie. Onze aanpak is gebaseerd op een grondige kennis van de markt, zodat we de beste strategie kunnen bepalen om uw woning succesvol te verkopen of aan te kopen.

Kies voor Molenbeek Makelaars en geniet van de zekerheid dat uw woning in goede handen is. We nemen u de stress en zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken. Laat ons u begeleiden door het complexe proces van vastgoedtransacties en ervaar de voordelen van onze persoonlijke en professionele aanpak.

Heldere communicatie & een eerlijk advies
Aantoonbaar betere verkoopresultaten
Uitgekiende marketingstrategie
En: U staat in het gehele proces centraal!
Over wonen

Waarom kiezen voor Molenbeek Makelaars?

Bij Molenbeek Makelaars bundelen we onze krachten. Wij geloven dat wij samen sterk zijn en kiezen bewust voor kwaliteit in plaats van kwantiteit.

 • groot netwerk zowel particulier, zakelijk als beleggers
 • een marketingplan speciaal voor uw woning
 • zeer flexibel en goed bereikbaar
 • kennis en kunde van regionale verhoudingen en ontwikkelingen
 • met meerdere kantoren en finesses is er altijd een specialist op uw vraagstuk inzetbaar
Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Ontmoet ons hechte team van 30 professionals, verspreid over 3 makelaarskantoren in Utrecht. Bij ons vindt u een uitgebreid netwerk van experts die klaarstaan om aan uw vragen en wensen te voldoen. We begrijpen dat elke woning uniek is, net als elke markt en omgeving. Daarom zoeken we voor u de specialist die als geen ander de kennis heeft van uw woning, de markt en de omgeving.

Of u nu wilt kopen, verkopen, huren of verhuren, wij hebben de juiste persoon die u het beste kan helpen.

Over wonen

Finament Hypotheken & Verzekeringen

Ontdek de financiële mogelijkheden voor uw droomhuis bij Finament Hypotheken & Verzekeringen.

Op zoek naar een hypotheek, hypotheekofferte of benieuwd naar uw maximale hypotheekbedrag? Bij Finament gaan wij verder dan alleen hypotheken. Wij kunnen ook al uw verzekeringen onder de loep nemen en een maatwerkpakket samenstellen dat perfect bij u past. Een huis kopen is een combinatie van hart en verstand. U wilt dat het huis echt 'de ware' is, maar het moet ook passen bij uw financiële situatie. Kunt u de maandlasten dragen en comfortabel blijven leven in uw droomhuis?

Voorkom teleurstellingen en maak een afspraak met onze financieel adviseur nog voordat u huizen gaat bezichtigen. Bij Finament helpen we u graag om uw woondroom te realiseren. We zorgen ervoor dat u goed geïnformeerd bent over uw financiële mogelijkheden, zodat u met vertrouwen de volgende stap kunt zetten.

Neem contact met ons op

Ook interessant

Zomereditie woningkrant 2024
Wonen
Zomereditie woningkrant 2024 Molenbeek Makelaars publiceert de voorjaars-editie van de Wonen Werken & Leven krant 2024. Wat kunt u verwachten in onze krant? - Ons...
Huurders en verhuurders let op: de wet betaalbare huur komt eraan!
Blog
Huurders en verhuurders let op: de wet betaalbare huur komt eraan! Op 25 april 2024 heeft de Tweede Kamer het wetsvoorstel voor de Wet betaalbare huur aangenomen. De Eerste Kamer behandelt het wetsvoorstel binnenkort. Het voornemen is dat de Wet...
De terugkeer van niche- en boetiekretailers in de binnensteden
Businessblog Expert Team Retail
De terugkeer van niche- en boetiekretailers in de binnensteden In een wereld waarin megawinkelcentra en grote ketens lange tijd de norm waren, zien we een opkomende trend die de dynamiek van de retailvastgoedmarkt verandert: de groei van speciaalzaken en...
Ontdek meer nieuws

Ons actuele woningaanbod

Livingstonestraat 103, 3772 KH, Barneveld
Livingstonestraat 103, 3772 KH, Barneveld
Livingstonestraat 103, 3772 KH, Barneveld
Livingstonestraat 103, 3772 KH, Barneveld
Bekijk alle afbeeldingen
Uitgelicht
Livingstonestraat 103
3772 KH, Barneveld
 • 137 m²
 • 5
€ 489.500 k.k.
Van der Merschlaan 64, 3705 TJ, Zeist
Van der Merschlaan 64, 3705 TJ, Zeist
Van der Merschlaan 64, 3705 TJ, Zeist
Van der Merschlaan 64, 3705 TJ, Zeist
Bekijk alle afbeeldingen
Uitgelicht
Van der Merschlaan 64
3705 TJ, Zeist
 • 139 m²
 • 6
€ 920.000 k.k.
't Schilt 38, 3931 VH, Woudenberg
't Schilt 38, 3931 VH, Woudenberg
't Schilt 38, 3931 VH, Woudenberg
't Schilt 38, 3931 VH, Woudenberg
Bekijk alle afbeeldingen
Nieuw
't Schilt 38
3931 VH, Woudenberg
 • 139 m²
 • 5
€ 489.500 k.k.