Nieuwbouwwoning kopen...spannend!

Nieuwbouwwoning kopen...spannend!

Over nieuwbouw

Molenbeek de nieuwbouwmakelaar

Molenbeek heeft bijna altijd nieuwbouwwoningen in haar aanbod. Voor diverse projectontwikkelaars verzorgen wij de verkoop. Heb jij interesse in één van deze woningen? Bedenk dan dat het kopen van nieuwbouw net even anders gaat. Je koopt namelijk een huis op basis van tekeningen, impressies en illustraties. Dat maakt het allemaal wat spannender, maar gelukkig sta je er niet alleen voor. Onze makelaar begeleidt je.

Over nieuwbouw
Uitgelicht Beaufort!
Exclusief penthouse van 304m2!

4 Nieuwbouw voordelen

Lage onderhoudskosten

De eerste jaren heeft u bijna geen kosten aan onderhoud.

Energiebesparend

Elektra, isolatie en verwarming zijn hypermodern en van hoge kwaliteit zijn. Dat bespaart fors op uw energierekening.

Mooi meegenomen

U betaalt geen overdrachts-, makelaars- en taxatiekosten.

Voordeliger hypotheek

Voor nieuwbouwprojecten gelden vaak aantrekkelijke hypotheekvoorwaarden.

Over nieuwbouw

Wat is er te koop?

Spreekt nieuwbouw u aan? Dan bent u hier aan het goede adres. Molenbeek Makelaars heeft momenteel meerdere projecten in de verkoop. Appartementen, eengezinswoningen, tweekappers of royale villa’s, ons aanbod is groot en wordt steeds aangevuld met nieuwe projecten. Het is wel goed te weten dat er veel vraag is naar nieuwbouw, dus als u de perfecte woning ziet… niet treuzelen!

Over nieuwbouw

Heerlijk, alles is nieuw!

Het leuke van een nieuwbouwwoning: alles is nieuw. U kunt een nieuwbouwwoning van nok tot begane grond inrichten (en soms zelfs indelen!) naar uw smaak. Een keuken met kookeiland, comfortabele vloerverwarming, badkamer vol wellness en een levendige tuin: al uw dromen komen uit! Nieuwbouw is dus niet sfeerloos: u maakt er stap voor stap uw huis van!

Over nieuwbouw

Zullen we er samen naar kijken?

Laten we eerlijk zijn, een nieuwbouwwoning koopt u niet vaak… Maak daarom als u serieuze belangstelling heeft een afspraak met één van onze makelaars. Die geeft antwoord op al uw vragen en neemt lopende en toekomstige projecten met u door. Heeft u interesse in één van de projecten? Neem dan contact met ons op.

Smoorverliefd op een huis?

Val je als een blok voor één van de woningen? Dat is spannend want er zijn meestal meer belangstellenden. Maar wie weet koop jij straks de woning van je leven!

Neem contact met ons op

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie