Nieuwbouwspecialist

Nieuwbouwspecialist

In de regio Utrecht, Zeist en Woudenberg

Over nieuwbouw
Aanbod
Klik hier!

Molenbeek Nieuwbouwmakelaar

Het kopen van een nieuwbouwwoning is een spannend avontuur. Zonder een tastbaar voorbeeld moet u het doen met brochures en verkooptekeningen. Vragen over energiezuinigheid, duurzaam bouwen, technische specificaties, financiering en vergunningen kunnen opkomen. Gelukkig kunnen onze Molenbeek Nieuwbouwmakelaars u hiermee helpen.

Molenbeek Makelaars biedt nieuwbouwprojecten verspreid over de provincie Utrecht. We zijn vaak al betrokken bij de plannen vanaf het begin, waardoor wij u kunnen informeren over projecten die nog in ontwikkeling zijn. Wij verzorgen de verkoop namens verschillende projectontwikkelaars.

Als u geïnteresseerd bent in een van deze woningen, weet dan dat het kopen van nieuwbouw net even anders verloopt. U koopt namelijk een huis op basis van tekeningen, impressies en illustraties. Dit maakt het allemaal wat spannender, maar u staat er gelukkig niet alleen voor.

4 Nieuwbouw voordelen

Lage onderhoudskosten
De eerste jaren heeft u bijna geen kosten aan onderhoud.
Energiebesparend
Elektra, isolatie en verwarming zijn hypermodern en van hoge kwaliteit zijn. Dat bespaart fors op uw energierekening.
Mooi meegenomen
U betaalt geen overdrachts-, makelaars- en taxatiekosten.
Voordeliger hypotheek
Voor nieuwbouwprojecten gelden vaak aantrekkelijke hypotheekvoorwaarden.
Over nieuwbouw

Heerlijk, alles is nieuw!

Molenbeek Makelaars heeft op dit moment diverse projecten in de verkoop. Of u nu op zoek bent naar een appartement, eengezinswoning, twee-onder-een-kap of een riante villa, ons uitgebreide aanbod wordt constant aangevuld met nieuwe projecten.

Het geweldige aan een nieuwbouwwoning is dat alles nieuw is. U kunt de woning van boven tot beneden (en soms zelfs de indeling) volledig naar uw eigen smaak inrichten. Stelt u zich eens voor: een keuken met een kookeiland, comfortabele vloerverwarming, een badkamer met wellnessfaciliteiten en een levendige tuin. Uw dromen komen uit! Nieuwbouw betekent niet dat het sfeerloos is; integendeel, u maakt stap voor stap van uw nieuwe huis een warme thuis.

Creƫer uw droomhuis!

Ontdek de mogelijkheden van nieuwbouw bij Molenbeek Makelaars en creëer uw droomhuis, precies zoals u het wilt!

Neem contact met ons op!
Over nieuwbouw
Het Zand
Klik hier!
Over nieuwbouw

Finament Hypotheken en Verzekeringen

Welkom bij bij Finament! Als onafhankelijk hypotheekadviesbedrijf hebben wij vele jaren ervaring in huis.

De werkwijze van ons team, bestaande uit Matthijs Flikweert en Gerhard Bonhof is gericht op het verzorgen van een hypotheek die geen blok aan uw been is, maar een basis waarop u prettig leeft. Daarnaast zorgen wij met een goed verzekeringspakket ervoor dat uw leven doorgaat, mocht er iets gebeuren. We begrijpen dat belangrijke beslissingen en gebeurtenissen in het leven financiële consequenties kunnen hebben. Of u nu een huis koopt, een kind krijgt, van baan verandert, gaat samenwonen of een nieuwe uitdaging aangaat. We zijn altijd persoonlijk betrokken en op de hoogte van de laatste (fiscale) mogelijkheden en ontwikkelingen.

Bij Finament zijn onze financieel adviseurs geïnteresseerd in uw verhaal. We willen weten wie u bent en wat voor u van waarde is. Op basis hiervan bieden u persoonlijk advies voor financiële weerbaarheid in elke fase van uw leven, zelfs als u een ondernemer bent.