35738

Nieuwbouw

Nieuwbouwwoning kopen… spannend!

Molenbeek heeft bijna altijd nieuwbouwwoningen in haar aanbod. Voor diverse projectontwikkelaars verzorgen wij de verkoop. Heb jij interesse in één van deze woningen? Bedenk dan dat het kopen van nieuwbouw net even anders gaat. Je koopt namelijk een huis op basis van tekeningen, impressies en illustraties. Dat maakt het allemaal wat spannender, maar gelukkig sta je er niet alleen voor. Onze makelaar begeleidt je.

Heerlijk, alles is nieuw!

Het leuke van een nieuwbouwwoning: alles is nieuw. Je kunt een nieuwbouwwoning van nok tot begane grond inrichten (en soms zelfs indelen!) naar jouw smaak. Een keuken met kookeiland, comfortabele vloerverwarming, badkamer vol wellness en een levendige tuin: al jouw dromen komen uit! Nieuwbouw is dus niet sfeerloos: je maakt er stap voor stap jouw huis van!

Landelijke dekking

Klik op onze vestiging voor meer informatie

35724
Als je de perfecte woning ziet.. niet treuzelen!

Wat is er te koop?

Spreekt nieuwbouw je aan? Dan ben je hier aan het goede adres. Molenbeek Makelaars heeft momenteel meerdere projecten in de verkoop. Appartementen, eengezinswoningen, tweekappers of royale villa’s, ons aanbod is groot en wordt steeds aangevuld met nieuwe projecten. Het is wel goed te weten dat er veel vraag is naar nieuwbouw, dus als je de perfecte woning ziet… niet treuzelen!

35741

Nog vier grote voordelen

Zoals gezegd, in een nieuwbouwwoning is alles gloednieuw, dus jij bepaalt van a tot z de inrichting en woonsfeer. Daarnaast zijn er nog vier grote voordelen:

  • Lage onderhoudskosten: de eerste jaren heb je bijna geen kosten aan onderhoud.
  • Energiebesparend: elektra, isolatie en verwarming zijn hypermodern en van hoge kwaliteit zijn. Dat bespaart fors op je energierekening.
  • Mooi meegenomen: je betaalt geen overdrachts-, makelaars- en taxatiekosten.
  • Voordeliger hypotheek: voor nieuwbouwprojecten gelden vaak aantrekkelijke hypotheekvoorwaarden.

Zullen we er samen naar kijken?

Laten we eerlijk zijn, een nieuwbouwwoning koop je niet vaak… Maak daarom als je serieuze belangstelling hebt een afspraak met één van onze makelaars. Die geeft antwoord op je vragen en neemt lopende en toekomstige projecten met je door. Heb je interesse in één van de projecten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen en data, zoals de start van de verkoop. Vanaf deze verkoopstart is de verkoopdocumentatie (met prijslijst) beschikbaar.

35747
Nieuwbouw, stap voor stap jouw huis!

Smoorverliefd op een huis? Inschrijven!

Val je als een blok voor één van de woningen in een nieuwbouwplan? Schrijf je zo snel mogelijk in. Dat is spannend want er zijn meestal meer belangstellenden. Maar wie weet koop jij straks de woning van je leven!

Schrijf je hier in voor meer informatie

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op.

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.