Gebiedsontwikkeling & consultancy

Gebiedsontwikkeling & consultancy

Gebiedsontwikkeling en consultancy

Molenbeek in de vastgoedmarkt

Wij zijn goed ingevoerd in de vastgoedmarkt in de regio Utrecht. Ons kantoor is betrokken bij de verkoop van nieuwbouwprojecten, unieke objecten, monumenten en panden van stichtingen, corporaties en beleggers. Door ons full service concept weten wij goed wat er speelt, waar de vraag vanuit de markt naar uitgaat en wat kansen en bedreigingen zijn.

Wij zijn partner van diverse projectontwikkelaars in het kader van nieuwbouwwoningen, vernieuwbouw en transformaties. Daarnaast ponden wij veel woningen uit voor woningstichtingen en professionele beleggers.

Wij geven u graag een beeld van de huidige markt, doen research voor u en komen met gericht advies.

Gebiedsontwikkeling en consultancy

Partner in Dynamis

Ons kantoor is partner in Dynamis. Dit is een samenwerking met 13 vastgoedpartners welke 44 vestigingen vertegenwoordigen. Wij maken gebruik van een gezamenlijke researchafdeling met eigen databank. In dit verband hebben wij contact met vele beleggers en ontwikkelaars en kunnen u duidelijke en degelijk advies geven met een cijfermatige onderbouwing. Wij hebben een mooi verkoopapparaat staan om de verkoop van uw project te kunnen begeleiden. Graag zijn wij u hiermee van dienst.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie