Beleggen in vastgoed is een investering voor de lange termijn -  42439

Beleggen in vastgoed is een investering voor de lange termijn

Wanneer u een beleggingsobject koopt, is het rendement belangrijk. Of een investering de moeite waard is heeft te maken met de volgende aspecten:

  • type huurder en huuropbrengsten
  • locatie, kwaliteit en (alternatieve) mogelijkheden van het object
  • bestemming
  • aanwezigheid van benodigde vergunningen

We kijken samen met u naar de mogelijkheden van het object, de ontwikkelingen in de locatie, maar ook naar veranderde wetgeving en wat dat kan betekenen voor de verhuur.

Adviesaanvraag beleggen in vastgoed

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement
Beleggen in vastgoed

Beleggen bedrijfsruimte: verhuurmogelijkheden

Bedrijfshuisvesting in het midden van het land is voor veel bedrijven aantrekkelijk. Na jaren van veel leegstand komt er nu weer een gezond evenwicht in vraag en aanbod.

Het is belangrijk bij het aankopen van onroerend goed dat een object flexibel is en er leegstand opgevangen kan worden. Molenbeek Makelaars kijkt samen met u naar courant aanbod, kijkt naar de mogelijkheden, de ontwikkelingen en de flexibiliteit van een object, zodat ook in mindere tijden het object goed verhuurd kan worden.

Uitstekende Marktkennis

Deskundig advies

Hoogopgeleide medewerkers met veel kennis

Beleggen in vastgoed

Financieren beleggingsobjecten

De banken zijn kritischer geworden met het financieren van beleggingsobjecten. Een beleggingsfinanciering is in de meeste gevallen gebaseerd op maximaal 70 % van de marktwaarde in verhuurde staat.

Door de samenwerking met onze taxatieafdeling (wij taxeren voor onder andere de ABN AMRO Bank, NIBC, FGH Bank, RNHB Bank, Rabobank, Direktbank, Triodos Bank en ING Bank), zijn wij altijd op de hoogte van de laatste eisen van de banken. Een financiering op uw beleggingsobject kan door de hefboomwerking het rendement op het ingelegde vermogen verbeteren. Hierin geven wij u graag advies of verwijzen wij u door naar een gespecialiseerde hypotheekadviseur.

Beleggen in vastgoed

Molenbeek Makelaars preferred supplier

Molenbeek Makelaars is zeer ervaren en geworteld in de vastgoedmarkt van Utrecht en omgeving. We begeleiden bijvoorbeeld ook de verkoop van unieke objecten, zoals kerken en monumenten en wij zijn “preferred supplier” van de Gemeente Utrecht, diverse stichtingen en woningbouwcorporaties.

Maak nu kennis met Molenbeek Makelaars

Neem contact met ons op

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie