Beleggen in vastgoed - 42439

Beleggen in vastgoed

Adviesaanvraag beleggen in vastgoed

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement
Beleggen in vastgoed

Een investering voor de lange termijn

Ontdek rendabele beleggingsobjecten met onze doelgerichte aanpak. Bij het kopen van een beleggingsobject is het rendement van essentieel belang. Wij begrijpen dat de waarde van een investering afhangt van verschillende aspecten:

 • Het type huurder en de huuropbrengsten
 • De locatie, kwaliteit en (alternatieve) mogelijkheden van het object
 • De bestemming en aanwezigheid van benodigde vergunningen

Samen met u analyseren we de mogelijkheden van het object, de ontwikkelingen in de locatie en de impact van veranderende wetgeving op de verhuurmarkt.

Voor beleggingen in bedrijfsruimten bieden wij aantrekkelijke verhuurmogelijkheden in het hart van Nederland. Na jaren van leegstand is er nu een gezond evenwicht tussen vraag en aanbod.

Bij de aankoop van onroerend goed is flexibiliteit essentieel, zodat leegstand effectief kan worden opgevangen. Molenbeek Makelaars bekijkt samen met u het actuele aanbod, analyseert de mogelijkheden, ontwikkelingen en flexibiliteit van een object, zodat het ook in mindere tijden succesvol verhuurd kan worden.

Uitstekende Marktkennis
Deskundig advies
Hoogopgeleide medewerkers met veel kennis
Samen met u analyseren we de mogelijkheden van het object.

Samen met u analyseren we de mogelijkheden van het object.

Ontdek met Molenbeek Makelaars de beste investeringsmogelijkheden door samen naar de objectmogelijkheden, locatieontwikkelingen en veranderingen in wetgeving te analyseren.

Financieren beleggingsobjecten

Banken zijn strenger geworden bij het verstrekken van leningen voor beleggingsobjecten. In de meeste gevallen is een beleggingsfinanciering gebaseerd op maximaal 70% van de marktwaarde in verhuurde staat. Dankzij onze nauwe samenwerking met gerenommeerde banken, waaronder ABN AMRO Bank, NIBC, FGH Bank, RNHB Bank, Rabobank, Direktbank, Triodos Bank en ING Bank, zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste financieringseisen. Met behulp van onze eigen taxatieafdeling kunnen we u voorzien van gedegen advies.

Verhoog het rendement op uw beleggingsvermogen door gebruik te maken van financiële hefboomwerking. Wij kunnen u hierbij adviseren of u doorverwijzen naar een gespecialiseerde hypotheekadviseur.

Samenwerking met gerenommeerde banken

 • ABN AMRO Bank
 • NIBC
 • Handelsbanken
 • RNHB Bank
 • Rabobank
 • Direktbank
 • Triodos Bank
 • ING Bank
Beleggen in vastgoed

Molenbeek Makelaars preferred supplier

Met een schat aan ervaring en diepgewortelde kennis van de vastgoedmarkt in Utrecht en omgeving, zijn wij uw ideale partner. Wij gaan zelfs verder dan traditioneel vastgoed en begeleiden ook de verkoop van unieke objecten, zoals kerken en monumenten.

Als de 'preferred supplier' van de Gemeente Utrecht, diverse stichtingen en woningbouwcorporaties, hebben wij bewezen dat wij de betrouwbare en deskundige keuze zijn voor belangrijke spelers in de regio.

Vertrouw op onze expertise en laat ons u begeleiden bij al uw vastgoedtransacties. Of het nu gaat om het verkopen van uw woning of het vinden van een uniek object, wij staan klaar om u te helpen.