Jayapura transformatieproject - 68473

Jayapura transformatieproject

Momenteel zijn wij bezig met de voorbereidingen en invullingen voor dit transformatieproject.
De verwachte oplevering is 4e kwartaal 2024.

Hier kunt u uw gegevens invullen zodat u op de hoogte gehouden wordt bij toekomstige ontwikkelingen.

De vloeren worden voorzien van lamelparket met vloerverwarming.

  Blijf op de hoogte

  Jayapura

  De locatie

  Lombok is een levendige en multiculturele wijk gelegen in het westen van Utrecht, Nederland. Een van de bekendste straten in deze wijk is de Laan van Nieuw Guinea. Deze straat, evenals de wijk zelf, is doordrenkt van geschiedenis en culturele diversiteit, wat het een unieke plek maakt in de stad.

  De wijk Lombok werd eind 19e en begin 20e eeuw ontwikkeld om arbeiders te huisvesten die werkten in de nabijgelegen industrieën en spoorwegen. De naam "Lombok" en veel straatnamen, zoals de Laan van Nieuw Guinea, verwijzen naar voormalige Nederlandse koloniën in Zuidoost-Azië. Dit geeft de wijk een historisch karakter dat nog steeds zichtbaar is in de architectuur en de straatnamen. Hier komt dan ook de naam Jayapura vandaan, de hoofdstad van Nieuw Guinea.

  De Laan van Nieuw Guinea is een belangrijke verkeersader binnen de wijk en heeft een mix van woonhuizen en commerciële panden. Je vindt er een scala aan winkels, van kleine buurtwinkels tot gespecialiseerde zaken die een breed scala aan producten uit verschillende culturen aanbieden. Dit weerspiegelt de diversiteit van de bewoners van Lombok, waar mensen met verschillende etnische achtergronden en nationaliteiten samenleven. De straat is vaak druk en levendig, met mensen die hun dagelijkse boodschappen doen, winkeliers die hun waren aanprijzen, en kinderen die op weg zijn naar school.

  In de afgelopen jaren heeft Lombok, inclusief de Laan van Nieuw Guinea, een transformatie ondergaan. Er zijn verschillende renovatie- en herontwikkelingsprojecten uitgevoerd om de leefbaarheid te verbeteren. Moderne voorzieningen zijn toegevoegd, terwijl de historische charme behouden is gebleven. Deze balans tussen vernieuwing en behoud maakt Lombok een aantrekkelijk woongebied, zowel voor jonge gezinnen als voor oudere bewoners.

  De wijk staat ook bekend om haar sociale cohesie en gemeenschapszin. Er worden regelmatig buurtactiviteiten en evenementen georganiseerd die de bewoners samenbrengen. Zo zijn er markten, festivals en culturele evenementen die de rijke diversiteit van de wijk vieren en bevorderen.

  Kortom, de Laan van Nieuw Guinea in de wijk Lombok is meer dan alleen een straat. Het is een symbool van de rijke geschiedenis, culturele diversiteit en gemeenschapszin die deze wijk kenmerken. Lombok blijft zich ontwikkelen en bloeien, met respect voor het verleden en een blik op de toekomst, wat het een dynamische en aantrekkelijke plek maakt om te wonen en te bezoeken.

  Jayapura

  De appartementen

  Dit voormalig bankgebouw wordt getransformeerd tot 10 schitterende appartementen, waarvan vier appartementen op de begane grond met een gezamenlijke tuin, drie appartementen met een eigen buitenruimte op de eerste verdieping en drie appartementen met een eigen dakterras op de tweede verdieping. Voor ieder wat wils!

  De appartementen variëren van ca. 43 m² tot ca. 96 m² woonoppervlakte en zijn voorzien van één of twee slaapkamers.

  Elk appartement wordt turn-key opgeleverd en is voorzien van glad gestuukte en gesausde wanden, complete keuken en beschikt over volwaardig sanitair.

  De vloeren worden voorzien van lamelparket met vloerverwarming.