Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Blik op de toekomst

Als makelaar zijn wij constant bezig met de toekomst van onze klanten. Nieuwe toekomst in een grotere woning omdat er kinderen komen, kleiner wonen omdat de kinderen het huis uit zijn, de opening van een nieuw winkelconcept of een groter kantoorpand omdat je uit het huidige pand groeit. Dit is een kleine greep uit de toekomst wensen die wij voor onze opdrachtgevers in vervulling laten gaan.

Als bedrijf houden wij ons ook intern bezig met de toekomst zodat wij jullie wensen nog vele jaren mogen vervullen. Wij houden ons dan ook bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen of ook wel genoemd Duurzaam Ondernemen. Wij werken vanuit de zogenoemde triple-p-benadering. Wij ondernemen gericht op "profit", vinden de ontwikkeling en sociale kant van onze "people" belangrijk en werken met aandacht voor onze "planet".

Eind 2010 zijn de ISO 26000 internationale richtlijnen op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vastgelegd. Ben je nieuwsgierig hoe wij dit doen? Wij verwijzen je graag naar onze statement.

Mocht jij nog tips hebben hoe wij verder kunnen verduurzamen? Laat het ons dan vooral weten.