Beleggen in woningen -  37742

Beleggen in woningen

Beleggen? Een beleggingsobject kopen om te verhuren kan heel interessant zijn. Maar is een woning als belegging kopen met de huidige gekte op de huizenmarkt wel interessant? En waar moet je verder op letten? Onze NVM makelaar helpt je met het vinden van een geschikt bellegingsobject en neemt je aan de hand mee in het proces van regelgeving. Als je een beleggingspand koopt, is het rendement belangrijk. Of een investering de moeite waard is heeft te maken met de volgende aspecten:

  • type huurder en huuropbrengsten
  • locatie, kwaliteit en mogelijkheden van het object
  • aanwezigheid van benodigde vergunningen

Beleggen in vastgoed is altijd toekomstgericht. Samen kijken wij naar de mogelijkheden van het object, de ontwikkelingen in de wijk, maar ook naar veranderende wetgeving en wat dat kan betekenen voor de verhuur.

Adviesaanvraag beleggen in woningen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Uitstekende Marktkennis

Deskundig advies

Hoogopgeleide medewerkers met veel kennis

Beleggen in woningen

Wet- en regelgeving en vergunningen

Wij kunnen je adviseren en begeleiden bij de vergunning die je nodig hebt om optimaal te investeren. Wij weten hoe je het best een studentenhuis opstart of een huis opsplitst in kleine studio’s en zien binnen de huidige wet- en regelgeving kansen om goed te beleggen.

Verhuurmogelijkheden

Vanwege de populariteit zijn de markthuren hoger dan de huren die worden vastgesteld op basis van de punten van de huurcommissie. Samen met jou kijken wij naar de eventuele aanpassingen aan het huis om de huurpunten te optimaliseren en waar mogelijk het huis of appartement in de vrije sector te laten vallen.

Wanneer een woning in de vrije huursector valt, kunnen er markthuurprijzen worden gehanteerd, zonder dat je het risico loopt dat een huurder naar de huurcommissie stapt. Je kunt de woning ook short-stay verhuren. De woning wordt dan steeds een korte tijd verhuurd, voor een relatief hoog bedrag. Dit vergt echter meer beheer en een woning zal intensiever gebruikt worden. Samen zullen wij kijken naar de voor jou meest optimale huurstroom.

Financieren

Na de crisis zijn banken kritischer geworden met het financieren van beleggingsobjecten. Een beleggingsfinanciering is in de meeste gevallen gebaseerd op maximaal 70% van de marktwaarde in verhuurde staat. Door de samenwerking met onze taxatie-afdeling die taxeren voor onder andere de ABN AMBO Bank, NIBC, FGH Bank, RNHB Bank, Rabobank, Direktbank, Triodos Bank en ING Bank, zijn wij altijd op de hoogte van de laatste eisen van de banken. Een financiering op uw beleggingsobject kan door de hefboomwerking het rendement op het ingelegde vermogen verbeteren. Hierin geven wij je graag advies of verwijzen wij je door naar een gespecialiseerde hypotheekadviseur.

Onze vestigingen

Molenbeek Utrecht

Molenbeek Utrecht

Emmalaan 39
3581 HP Utrecht
Molenbeek Zeist

Molenbeek Zeist

Antonlaan 600
3707 KD Zeist
Molenbeek Woudenberg

Molenbeek Woudenberg

De Nieuwe Poort 20
3931 JK Woudenberg

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie