Adviesaanvraag beleggen in woningen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement
Beleggen in woningen

Beleggen in woningen

Tijdens deze huizenmarkt is het kopen van een woning als belegging nog steeds een aantrekkelijke optie. Maar waar moet u op letten en is het rendabel? Bij vastgoedbeleggingen kijken we altijd naar de toekomst. Samen met onze experts onderzoeken we de mogelijkheden van het object, de ontwikkelingen in de buurt en ook de veranderende wetgeving en de impact daarvan op de verhuur. Bij het kopen van een beleggingspand is het rendement essentieel. Of een investering de moeite waard is, hangt af van verschillende factoren, waaronder:

 • Het type huurder en de huuropbrengsten
 • De locatie, kwaliteit en mogelijkheden van het object
 • De aanwezigheid van benodigde vergunningen

Onze NVM-makelaar begeleidt u stap voor stap in het beleggingsproces. We begrijpen dat het maken van de juiste keuzes cruciaal is voor een succesvolle investering. Daarom staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies.

Als je op zoek bent naar een beleggingsobject met potentie, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van vastgoedbeleggingen. Samen creëren we een solide investering voor de toekomst.

Uitstekende Marktkennis
Deskundig advies
Hoogopgeleide medewerkers met veel kennis
Op zoek naar een interessante belegging?

Op zoek naar een interessante belegging?

Financieren beleggingsobjecten

Banken zijn strenger geworden bij het verstrekken van leningen voor beleggingsobjecten. In de meeste gevallen is een beleggingsfinanciering gebaseerd op maximaal 70% van de marktwaarde in verhuurde staat. Dankzij onze nauwe samenwerking met gerenommeerde banken, waaronder ABN AMRO Bank, NIBC, FGH Bank, RNHB Bank, Rabobank, Direktbank, Triodos Bank en ING Bank, zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste financieringseisen. Met behulp van onze eigen taxatieafdeling kunnen we u voorzien van gedegen advies.

Verhoog het rendement op uw beleggingsvermogen door gebruik te maken van financiële hefboomwerking. Wij kunnen u hierbij adviseren of u doorverwijzen naar een gespecialiseerde hypotheekadviseur.

Samenwerking met gerenommeerde banken

 • ABN AMRO Bank
 • NIBC
 • Handelsbanken
 • RNHB Bank
 • Rabobank
 • Direktbank
 • Triodos Bank
 • ING Bank
Beleggen in woningen

Verhuurmogelijkheden

Door de populariteit van de huurmarkt liggen de markthuren vaak hoger dan de huurprijzen die zijn vastgesteld op basis van punten door de huurcommissie. Samen met u bekijken wij welke aanpassingen aan de woning mogelijk zijn om de huurpunten te optimaliseren en indien haalbaar, het huis of appartement in de vrije sector te laten vallen.

Wanneer een woning in de vrije huursector valt, kunnen marktconforme huurprijzen worden gehanteerd, zonder het risico dat een huurder naar de huurcommissie stapt. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de woning short-stay te verhuren. Hierbij wordt de woning voor een korte periode verhuurd tegen een relatief hoog bedrag. Dit vergt weliswaar meer beheer en intensiever gebruik van de woning, maar samen zullen wij kijken naar de huurstroom die het meest optimaal is voor u.

Ontdek de mogelijkheden van verhuur!

Wij helpen u graag bij het maximaliseren van de huurinkomsten en het vinden van de beste strategie voor uw woning. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van verhuur in de huidige markt!

Onze vestigingen

Molenbeek Utrecht

Molenbeek Utrecht

Emmalaan 39
3581 HP Utrecht
Molenbeek Zeist

Molenbeek Zeist

Antonlaan 600
3707 KD Zeist
Molenbeek Woudenberg

Molenbeek Woudenberg

De Nieuwe Poort 20
3931 JK Woudenberg