Aanhuren bedrijfsonroerend goed -  38053

Aanhuren bedrijfsonroerend goed

Wij geloven dat een goede werkplek bijdraagt aan de werkproductiviteit. Het is belangrijk dat een bedrijf nadenkt over hoe het bedrijf gehuisvest wil worden. Het begint met een analyse van de organisatie en de toekomstplannen van de organisatie. Hoe ziet de bedrijfscultuur eruit, wat zijn de ambities en de groeiscenario’s en wat wil het bedrijf uitstralen?

Kies voor een Molenbeek Makelaar

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement
Bedrijven aanhuren

Concreet zoekprofiel voor passende aanhuur

Molenbeek Makelaars luistert, stelt vragen, analyseert en geeft bedrijven inzicht. Vaak heeft u zelf al een goed beeld van wat u zoekt. Toch kan het lastig zijn om de wensen te vertalen naar een concreet zoekprofiel.

Past de winkel goed in een bepaalde wijk, hoeveel werkplekken zijn er nodig in het kantoor en hoeveel m² is daar voor nodig? Molenbeek Makelaars denkt met u mee en gaat actief op zoek naar een locatie met een blik op de toekomst.

Molenbeek Makelaars kan u terzijde staan bij de volgende soorten bedrijfsonroerendgoed:

Kantoren

Winkels

Maatschappelijk vastgoed

Bedrijfsruimten

Logistieke hallen

Beleggingen

Aanhuurproces

Samen met u stellen wij een wensenlijst op. Wij screenen het beschikbare aanbod voor u. Wij zoeken voor u de publiek- en privaatrechtelijke zaken uit, bestemmingsplan-informatie en overige relevante zaken. Wij zetten voor u de voor- en nadelen op een rij zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen. Vervolgens onderhandelen onze makelaars voor u over de voorwaarden van de huurovereenkomst, zoals:

  • Huurprijs
  • Huurtermijn
  • Huur-ingangsdatum
  • Opleveringsniveau
  • Opzegtermijn
  • Bijzondere voorwaarden en clausules

Schakel nu een bedrijfsmakelaar in

voor de verhuur, aanhuur, verkoop of aankoop van een bedrijfspand.

Neem contact met ons op

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie