Verkopen doet u met een Molenbeek Bedrijfsmakelaar -  42328

Verkopen doet u met een Molenbeek Bedrijfsmakelaar

Bij ons op kantoor zijn makelaars en adviseurs werkzaam met ieder hun eigen expertise. Die krachten combineren we om voor u het beste resultaat te behalen. Kijk hier hoe we te werk gaan.

Kies voor een Molenbeek Makelaar

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Verkoop bedrijfsonroerendgoed: plan van aanpak

Bedrijfspand verkopen

Opname

Onze makelaars komen bij u op locatie langs om het object te bekijken.

Bedrijfspand verkopen

Plan van aanpak

In het plan van aanpak dat we aan de hand van deze opname opstellen, leggen wij de specifieke eigenschappen van de locatie en de ruimte vast.

Bedrijfspand verkopen

Onderzoek

We doen onderzoek naar de publiek- en privaatrechtelijke eigenschappen van een object, de bestemmingsplan-informatie, milieu-informatie en de eventuele uitbreidingsmogelijkheden.

Bedrijfspand verkopen

Verkoopadvies

Op basis van alle eigenschappen van het object en de ontwikkelingen in de buurt en de meest recente marktinformatie geven wij een gedegen verkoopadvies. Wij geven advies over de vraagprijs, de promotie en de branding van een object en de mogelijkheden.

Bedrijfspand verkopen

Verkoopproces

Door onze grote netwerk zowel regionaal als landelijk is de kans groot dat wij de koper voor uw object al kennen. Wij luisteren, analyseren en geven potentiële kopers inzichten mee. Samen met de aanwezige kennis sluiten wij goede en correcte deals met een blik op de toekomst.

Wij stellen de projectinformatie op en brengen het object onder de aandacht bij ons netwerk en ook buiten ons netwerk. De bezichtigingen worden door onze makelaars begeleid. Wij geven feedback over de concepten en de potentiële kopers. Daarnaast voeren wij de onderhandelingen voor u en zorgen we voor een correcte deal en afwikkeling naar tevredenheid. Zo wordt de koopovereenkomst door ons opgesteld en dragen wij zorg voor de ondertekening. Daarnaast begeleiden wij de eindinspectie en beoordelen wij de stukken van de notaris.

Molenbeek Makelaars kan u terzijde staan bij de volgende soorten bedrijfsonroerendgoed:

Kantoren

Winkels

Maatschappelijk vastgoed

Bedrijfsruimten

Logistieke hallen

Bedrijfspand verkopen

Dynamis: regionale expertise en landelijke dekking

Molenbeek Makelaars is partner in Dynamis. Deze vastgoedsamenwerking kenmerkt zich door regionale kennis met een landelijke dekking. Het uitgangspunt is hierbij de sterke positie in de eigen regio. De samenwerking binnen Dynamis levert een full service concept op. Wij kunnen op deze manier onze opdrachtgevers zowel lokaal, regionaal als landelijk bedienen.

Maak nu kennis met Molenbeek Makelaars

Neem contact met ons op

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie