Verhuuradvies bedrijfsonroerendgoed -  42899

Verhuuradvies bedrijfsonroerendgoed

Bij de verhuur van onroerend goed zijn er diverse belangen, risico’s en juridische aspecten waarmee rekening moet worden gehouden. De verhuur vergt een multidisciplinaire aanpak. Wij brengen het object actief onder de aandacht binnen ons gehele netwerk, maar ook bij de specifieke doelgroepen. We kijken proactief welke concepten voor de objecten geschikt zijn. Door onze grote portefeuille en jarenlange ervaring komen wij iedere dag met nieuwe en gevestigde partijen in aanraking. Naast de traditionele communicatiekanalen kijken wij ook op een creatieve manier naar de specifieke en unieke branding van een object.

Schakel een Molenbeek verhuurmakelaar in!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Wij stellen een verhuuradvies op met daarin

Objectkenmerken en een SWOT-analyse

Prijsbepaling

Doelgroep

Marketingactiviteiten

Courtagevoorstel

Schakel nu een bedrijfsmakelaar in

voor de verhuur, aanhuur, verkoop of aankoop van een bedrijfspand.

Neem contact met ons op
Bedrijven verhuren

Dynamis: regionale expertise en landelijke dekking

Molenbeek Makelaars is partner in Dynamis. Deze vastgoedsamenwerking kenmerkt zich door regionale kennis met een landelijke dekking. Het uitgangspunt is hierbij de sterke positie in de eigen regio. De samenwerking binnen Dynamis levert een full service concept op. Wij kunnen op deze manier onze opdrachtgevers zowel lokaal, regionaal als landelijk bedienen.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie