Mooi Soesterberg

Mooi Soesterberg

Nieuwbouwproject

Mooi Soesterberg

Mooi Soesterberg

Momenteel wordt er in Soesterberg Noord een nieuwbouwplan ontwikkeld aan de Postweg, Amersfoortsestraat en Veldmaarschalk Montgomeryweg. Verdeeld over meerdere gebouwen worden fraaie appartementen gerealiseerd. De appartementen krijgen een woonoppervlakte van circa 75m2 tot 120 m2.

4 Nieuwbouw voordelen

Lage onderhoudskosten
De eerste jaren heeft u bijna geen kosten aan onderhoud.
Energiebesparend
Elektra, isolatie en verwarming zijn hypermodern en van hoge kwaliteit zijn. Dat bespaart fors op uw energierekening.
Mooi meegenomen
U betaalt geen overdrachts-, makelaars- en taxatiekosten.
Voordeliger hypotheek
Voor nieuwbouwprojecten gelden vaak aantrekkelijke hypotheekvoorwaarden.

Wonen in Soesterberg

Soesterberg is een dorp in het noordoosten van de provincie Utrecht gelegen tussen de plaatsen Amersfoort, Zeist en Soest. Het maakt deel uit van de gemeente Soest en telt ruim 7.000 inwoners. Een gemoedelijk dorp met basisscholen, voldoende winkels voor de dagelijkse behoeften en natuurlijk een prachtige omgeving.

Mooi Soesterberg

Planning en informatie

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? Stuur dan een email naar zeist@molenbeek.nl met uw gegevens en wij informeren u zodra er meer bekend is.

Mooi Soesterberg

Van plan om een nieuwbouwwoning te kopen?

Doe eerst een gratis waardebepaling! Zo krijgt u een indicatie van uw huidige woningwaarde en weet u precies wat uw mogelijkheden zijn.

Mooi Soesterberg

De perfecte omgeving op de Utrechtse Heuvelrug!

Wonen in Mooi Soesterberg is wonen op loopafstand van horeca, het centrum en de mooie wandelgebieden. U loopt hier heerlijk weg bij Park Vliegbasis in Soesterberg of de Soesterduinen. Een dagje naar de Welness, naar het Museum of een hapje eten bij de plaatselijke horeca? Het kan allemaal in Soesterberg.

Toch liever een dag winkelen of uiteten in de stad? Met een kleine 20 minuten rijden bent u in het centrum van Amersfoort en met een half uur rijden bent u in Utrecht.

Mooi Soesterberg

Het is er allemaal!

Kortom; een perfecte omgeving op de Utrechtse Heuvelrug om heerlijk bij te komen en te genieten. Heide, duinen, polder, rivieroevers en bos, het is er allemaal!