Mooi Soesterberg

Nieuwbouwproject

Nieuwbouwproject

Mooi Soesterberg

Mooi Soesterberg

Mooi Soesterberg

Momenteel worden er in Soesterberg Noord in totaal 90 woningen/appartementen ontwikkeld.

Soesterberg is een dorp in het noordoosten van de provincie Utrecht gelegen tussen de plaatsen Amersfoort, Zeist en Soest. Het maakt deel uit van de gemeente Soest en telt ruim 7.000 inwoners. Een gemoedelijk dorp met basisscholen, voldoende winkels voor de dagelijkse behoeften en natuurlijk een prachtige omgeving.

Mooi Soesterberg

De woningen

Verdeeld over twee gebouwen worden 66 koopappartementen gerealiseerd. Het eerste gebouw zal gebouwd worden op de hoek van de Postweg en de Amersfoortsestraat en het tweede gebouw zal gebouwd worden op de hoek van de Veldmaarschalk Montgomeryweg en de Amersfoortsestraat. De appartementen hebben een woonoppervlak van circa 75 tot 100 m2.

Ook worden er aan de Amersfoortsestraat 16 stadswoningen en op het binnenterrein 8 eengezinswoningen gerealiseerd. Deze woningen hebben een woonoppervlak van circa 120 tot 165 m2.

Mooi Soesterberg

Planning en informatie

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? Stuur dan een email naar zeist@molenbeek.nl met uw gegevens en wij informeren u zodra er meer bekend is.

Planning start verkoop: Q2 2022

Van plan om een nieuwbouwwoning te kopen?

Doe eerst een gratis waardebepaling! Zo krijgt u een indicatie van uw huidige woningwaarde en weet u precies wat uw mogelijkheden zijn.

Gratis waardebepaling aanvragen
Mooi Soesterberg

De perfecte omgeving op de Utrechtse Heuvelrug!

Wonen in Mooi Soesterberg is wonen op loopafstand van horeca, het centrum en de mooie wandelgebieden. U loopt hier heerlijk weg bij Park Vliegbasis in Soesterberg of de Soesterduinen. Een dagje naar de Welness, naar het Museum of een hapje eten bij de plaatselijke horeca? Het kan allemaal in Soesterberg.

Toch liever een dag winkelen of uiteten in de stad? Met een kleine 20 minuten rijden bent u in het centrum van Amersfoort en met een half uur rijden bent u in Utrecht.

Mooi Soesterberg

Het is er allemaal!

Kortom; een perfecte omgeving op de Utrechtse Heuvelrug om heerlijk bij te komen en te genieten. Heide, duinen, polder, rivieroevers en bos, het is er allemaal!

4 Nieuwbouw voordelen

Lage onderhoudskosten

De eerste jaren heeft u bijna geen kosten aan onderhoud.

Energiebesparend

Elektra, isolatie en verwarming zijn hypermodern en van hoge kwaliteit zijn. Dat bespaart fors op uw energierekening.

Mooi meegenomen

U betaalt geen overdrachts-, makelaars- en taxatiekosten.

Voordeliger hypotheek

Voor nieuwbouwprojecten gelden vaak aantrekkelijke hypotheekvoorwaarden.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie