Bijzonder beheer -  37637

Bijzonder beheer

Soms loopt het leven anders dan gepland. Er zijn veranderingen in de werk- of privésituatie en de betalingsachterstanden lopen op. Een woning is iemands thuis, de basis. Een plek waar je jezelf kunt zijn. Maar soms verandert de woning in een grote last. Er zit dan niets anders op dan de woning (gedwongen) te verkopen.

Meer informatie?

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement
Bijzonder beheer wonen

Onderhandse verkoop onder bijzondere omstandigheden

Molenbeek Makelaars heeft ervaring met het verkopen van een woning voor een bank. Wij proberen door onze menselijke krachten in te zetten het hele proces net een beetje aangenamer te maken en het verlies te beperken. In samenspraak met de geldverstrekker bepalen wij aan de hand van de omstandigheden en de marktfactoren de verkoopstrategie.

In veel gevallen is de strategie anders dan bij een ‘reguliere’ verkoop. Wij geven hierbij tips die weinig tot niets kosten, maar een groot verschil maken bij de verkoop van de woning. Wij onderzoeken de mogelijkheden en zullen potentiële kopers deze inzichten meegeven. Daarnaast hebben wij een groot netwerk, zowel particulier als zakelijk, regionaal en landelijk. Op deze manier vinden wij altijd de geschikte koper voor de woning, ook op korte termijn.

Executieveiling

Ons kantoor werkt samen met banken en andere geldverstrekkers bij gedwongen verkoop van een woning. Wij ondersteunen curatoren en geldverstrekkers bij de verkoop middels de veilingprocedure. Samen met de partijen bekijken wij de veilingopties. Wij wegen de belangen af voor een regioveiling en/of een online veiling. Door zoveel mogelijk informatie te verzamelen en een zo’n compleet mogelijke presentatie van de woning te geven, proberen wij het risico voor de koper te beperken. Dat komt ten goede aan de opbrengst.

Voor een succesvolle executieveiling voeren wij de volgende werkzaamheden uit:

  • Inventarisatie gegevens object
  • Contacten met de schuldenaar
  • Samenstellen projectinformatie en marketingtools
  • Promotie van het object
  • Aanmelding Funda, informeren beleggers en collega makelaars
  • Organiseren kijkdagen indien mogelijk
  • Informatievoorziening geïnteresseerden

Zullen we er samen naar kijken?

Neem contact met ons op

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie