Meer informatie?

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement
Bijzonder beheer wonen

Bijzonder beheer

Soms neemt het leven onverwachte wendingen. Veranderingen in werk of privéomstandigheden kunnen leiden tot oplopende betalingsachterstanden. Een woning is voor velen een thuis, een fundament waarop we kunnen bouwen en onszelf kunnen zijn. Maar soms verandert die woning in een enorme last. Op dat moment resteert er vaak geen andere keuze dan de woning (gedwongen) te verkopen.

Molenbeek Makelaars begrijpt de emotionele en financiële impact van zo'n situatie. We staan klaar om te helpen, om samen met u een oplossing te vinden. Of het nu gaat om het afwenden van een gedwongen verkoop, het vinden van een geschikte koper, of het begeleiden van het hele verkoopproces, wij bieden de nodige ondersteuning. We nemen de tijd om naar uw verhaal te luisteren, uw behoeften te begrijpen en een plan op maat te maken.

Onze focus ligt op het vinden van de beste oplossing voor u, zodat u verder kunt gaan met uw leven. We streven naar transparantie, betrouwbaarheid en discretie gedurende het hele proces. Samen werken we aan het verlichten van uw last en het creëren van nieuwe mogelijkheden voor de toekomst.

Zullen we er samen naar kijken?

Molenbeek Makelaars staat klaar om u te helpen en om samen met u een oplossing te vinden!

Executieveiling

Ons kantoor werkt samen met banken en andere geldverstrekkers bij gedwongen verkoop van een woning. Wij ondersteunen curatoren en geldverstrekkers bij de verkoop middels de veilingprocedure. Samen met de partijen bekijken wij de veilingopties. Wij wegen de belangen af voor een regioveiling en/of een online veiling. Door zoveel mogelijk informatie te verzamelen en een zo’n compleet mogelijke presentatie van de woning te geven, proberen wij het risico voor de koper te beperken. Dat komt ten goede aan de opbrengst.

Voor een succesvolle executieveiling voeren wij de volgende werkzaamheden uit:

  • Inventarisatie gegevens object
  • Contacten met de schuldenaar
  • Samenstellen projectinformatie en marketingtools
  • Promotie van het object
  • Aanmelding Funda, informeren beleggers en collega makelaars
  • Organiseren kijkdagen indien mogelijk
  • Informatievoorziening geïnteresseerden
Bijzonder beheer wonen

Onderhandse verkoop onder bijzondere omstandigheden

Molenbeek Makelaars is uw betrouwbare partner in het verkopen van woningen voor banken. Wij begrijpen dat dit proces vaak gepaard gaat met uitdagingen en verlies. Daarom zetten wij al onze menselijke krachten in om het hele traject net iets aangenamer te maken en uw verlies te beperken.

In nauwe samenwerking met de geldverstrekker bepalen wij, op basis van de omstandigheden en marktfactoren, een doeltreffende verkoopstrategie. Deze strategie verschilt vaak van een 'reguliere' verkoop. Als experts bieden wij waardevolle tips aan die weinig tot niets kosten, maar een groot verschil maken bij de verkoop van uw woning. Wij gaan verder dan alleen het verkrijgen van inzichten; we delen ze actief met potentiële kopers. Ons onderzoek naar mogelijkheden stelt ons in staat om het beste uit uw woning te halen en dit over te brengen op geïnteresseerde partijen. Bovendien beschikken wij over een uitgebreid netwerk, zowel regionaal als landelijk, zowel particulier als zakelijk. Hierdoor vinden wij altijd de geschikte koper, zelfs op korte termijn.