Wie is Molenbeek Makelaars

Wie is Molenbeek Makelaars

Over Molenbeek Makelaars

Al 65 jaar een toonaangevende speler

Molenbeek Makelaars is, met een brede historie van ruim 65 jaar, een toonaangevende speler op het gebied van bedrijfsmatig onroerend goed en woningmakelaardij in de gehele provincie Utrecht en het Gooi. Het gemak voor de klant staat voorop. Molenbeek Makelaars kan u alles uit handen nemen.

Wij hebben 25 specialisten in huis met elk hun eigen passie in de vastgoedmarkt dit maakt Molenbeek Makelaars tot een excellente adviseur wiens dienstverlening vaak zelfs verder gaat dan de cliënt verwacht. Alles wat met woningmakelaardij, bedrijfshuisvesting en financiën te maken heeft, hangt nauw met elkaar samen. Vandaar dat Molenbeek Makelaars specialisten op elk van deze terreinen in dienst heeft.

  • Aanhuur- en verhuurtrajecten
  • Verkoop en aankoop van woningen, kantoren, bedrijfsruimten en winkels
  • Vastgoedtaxaties
  • Consultancy
  • Beleggingen
Over Molenbeek Makelaars

Specialisten van Molenbeek Makelaars

Professionals met vakkennis en een transparante manier van werken. De kwaliteit van de dienstverlening wordt continu gemeten. Actuele kennis over de markt wordt vergaard en gedocumenteerd. Dit alles heeft slechts één doel: het optimaal blijven behartigen van de belangen van onze cliënten!

Over Molenbeek Makelaars

Partner in Dynamis

Molenbeek Makelaars maakt deel uit van Dynamis. Dynamis is een samenwerkingsverband van 13 toonaangevende makelaarskantoren met 50 vestigingen en ruim 550 medewerkers verspreid over Nederland. Alle Dynamis Partners zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Door de samenwerking binnen het Dynamis verband is Molenbeek Makelaars in staat een full service concept aan te bieden met een landelijk scope.

Neem vrijblijvend contact op

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie