Over Molenbeek Makelaars

Molenbeek Makelaars is, met een brede historie van ruim 60 jaar, een toonaangevende speler op het gebied van bedrijfsmatig onroerend goed en woningmakelaardij in de gehele provincie Utrecht en het Gooi. Het gemak voor de klant staat voorop. Molenbeek Makelaars kan u alles uit handen nemen.

Met 12 specialisten in huis met elk hun eigen passie in de vastgoedmarkt maakt Molenbeek Makelaars tot een excellente adviseur wiens dienstverlening vaak zelfs verder gaat dan de cliënt verwacht. Alles wat met bedrijfshuisvesting en financiën te maken heeft, hangt nauw met elkaar samen. Vandaar dat Molenbeek Makelaars specialisten op elk van deze terreinen in dienst heeft.

  • aanhuur- en verhuurtrajecten
  • verkoop en aankoop van woningen, kantoren, bedrijfsruimten en winkels
  • vastgoedtaxaties
  • consultancy
  • beleggingen

Professionals met vakkennis en een transparante manier van werken. De kwaliteit van de dienstverlening wordt continu gemeten. Actuele kennis over de markt wordt vergaard en gedocumenteerd. Dit alles heeft slechts één doel: het optimaal blijven behartigen van de belangen van onze cliënten!

Molenbeek Makelaars maakt deel uit van Dynamis. Dynamis is een samenwerkingsverband van 14 toonaangevende makelaarskantoren met 40 vestigingen verspreid over Nederland. Alle Dynamis Partners zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Door de samenwerking binnen het Dynamis verband is Molenbeek Makelaars in staat een full service concept aan te bieden met een landelijk scope.

Download onze corporate brochure (in pdf)

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.