Wie is Molenbeek Makelaars

Wie is Molenbeek Makelaars

Over Molenbeek Makelaars

Al 70 jaar toonaangevend in vastgoed

Molenbeek Makelaars is al 70 jaar een toonaangevende speler in de vastgoedsector in de regio Utrecht en het Gooi. Wij bieden een uitgebreide service op het gebied van woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij, financieel advies en taxaties. Onze solide reputatie is gebouwd op het leveren van vakmanschap en kwaliteit aan onze klanten.

Als partner van Dynamis, een landelijk verband van gerenommeerde makelaarskantoren, hebben we toegang tot een waardevol netwerk van expertise en delen we voortdurend kennis en ervaringen.

Ons team bij Molenbeek Makelaars bestaat uit 30 specialisten, elk met hun eigen passie en expertise in de vastgoedmarkt. Of het nu gaat om woningmakelaardij, bedrijfshuisvesting, financieel advies of taxaties, wij hebben de benodigde specialisten in huis om een uitgebreide dienstverlening te bieden die de verwachtingen van onze cliënten overtreft.

Referenties

Wat klanten over ons zeggen

Bekkerstraat 61
Bekkerstraat 61
Bekkerstraat 61

We hebben een prettige samenwerking gehad met Dagmar en de hele Molenbeek team. Hun communicatie was helder en ze hebben ons zeer professioneel geholpen met de verkoop van onze woning.

Over Molenbeek Makelaars

Specialisten van Molenbeek Makelaars

Professionals met vakkennis en een transparante manier van werken. De kwaliteit van de dienstverlening wordt continu gemeten. Actuele kennis over de markt wordt vergaard en gedocumenteerd. Dit alles heeft slechts één doel: het optimaal blijven behartigen van de belangen van onze cliënten!

Over Molenbeek Makelaars

Partner in Dynamis

Molenbeek Makelaars maakt deel uit van Dynamis. Dynamis is een samenwerkingsverband van 13 toonaangevende makelaarskantoren met 50 vestigingen en ruim 550 medewerkers verspreid over Nederland. Alle Dynamis Partners zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Door de samenwerking binnen het Dynamis verband is Molenbeek Makelaars in staat een full service concept aan te bieden met een landelijk scope.

Neem vrijblijvend contact op

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement
  • Aanhuur- en verhuurtrajecten
  • Verkoop- en aankooptrajecten
  • Vastgoedtaxaties
  • Consultancy
  • Beleggingen
  • Vastgoedbeheer