Leyens Erve Bilthoven

Leyens Erve Bilthoven

Nieuwbouwproject

Leyens Erve

Heerlijk wonen in een bijzonder groene omgeving

De inschrijving is gesloten, inschrijven voor de reservelijst kan via de projectwebsite!

Vlak bij het gezellige centrum van Bilthoven en tegen de woonwijk Vogelzang komt een nieuwe natuurinclusieve woonbuurt: Leyens Erve. Het woningaanbod in Leyens Erve bestaat uit 68 appartementen en eengezinswoningen, een mix van koop en huur en voor diverse doelgroepen. De 16 appartementen gaan binnenkort in verkoop.

4 Nieuwbouw voordelen

Lage onderhoudskosten
De eerste jaren heeft u bijna geen kosten aan onderhoud.
Energiebesparend
Elektra, isolatie en verwarming zijn hypermodern en van hoge kwaliteit zijn. Dat bespaart fors op uw energierekening.
Mooi meegenomen
U betaalt geen overdrachts-, makelaars- en taxatiekosten.
Voordeliger hypotheek
Voor nieuwbouwprojecten gelden vaak aantrekkelijke hypotheekvoorwaarden.
Leyens Erve

Moderne appartementen en eengezinswoningen

In Leyens Erve maken we een diverse en groene woonomgeving met in totaal 16 koopappartementen, 16 eengezinswoningen, 22 sociale huurappartementen, en 14 midden huurappartementen. De architectuur van de woningen in Leyens Erve is eigentijds maar refereert tegelijkertijd ook aan de jaren ’20 en ’30; elegant en charmant. Door de eigentijdse interpretatie van de traditionele architectuur uit de omgeving, geven de woningen u meteen een vertrouwd gevoel.

  Leyens Erve

  16 koopappartementen

  Het fraai ontworpen gebouw VillaVerde met 16 exclusieve appartementen gaat binnenkort in verkoop. Het gebouw telt vier verdiepingen en heeft een bijzondere kapvorm. De appartementen, hebben een oppervlakte variërend van circa 85 tot circa 140 m2. Met 9 unieke plattegronden heeft u volop keuze. Kies de oriëntatie die bij u past: gaat u voor de levendigheid van de Leyenseweg of kiest u voor uitzicht op de prachtige binnentuin

  16 eengezinswoningen

  De ruime 16 eengezinswoningen, in het oostelijk deel van het plan, zijn ontworpen in de iconische jaren ’30 stijl met twee lagen en een kapvorm evenwijdig aan de straat die op sommige plekken wordt doorbroken met een dwarskap als accent De woonoppervlaktes variëren van 129 tot 135 m2. Deze woningen hebben zowel fijne voor- als achtertuinen en gaan naar verwachting begin 2025 in verkoop.

  36 huurappartementen

  In Leyens Erve worden – naast koopwoningen – ook 22 sociale huurappartementen en 14 midden huurappartementen gerealiseerd. Deze woningen worden enkele maanden voor oplevering aangeboden. Als het zover is, kan u zich hiervoor inschrijven.

  Schrijf u in en blijf op de hoogte

  Bent u op zoek naar een groene en stijlvolle manier van wonen? Laat uw gegevens achter en we houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

  Schrijf je nu in
  Klik hier
  Leyens Erve

  Groene oase met alle faciliteiten op een steenworp afstand

  Bilthoven ligt heel centraal en heeft uitstekende verbindingen naar de snelwegen A27 en A28. Ook het station van Bilthoven is dichtbij. Of u nu met de auto of het openbaar vervoer reist, steden als Utrecht, Amersfoort en Hilversum zijn snel te bereiken voor een gezellig dagje shoppen of een avond uit.

  Bilthoven zelf heeft ook veel te bieden: een breed aanbod aan winkels, diverse scholen, zorgvoorzieningen, sportverenigingen, horeca en zelfs een theater. Er is een aantal winkelcentra waaronder het overdekte winkelcentrum, De Planetenbaan, met zo’n veertig winkels. Op vrijdag is hier ook de weekmarkt.

  In het centrum van Bilthoven ervaart u nog de dorpse gemoedelijkheid en geniet u van een persoonlijke benadering. Er zijn tal van smaakvolle boetieks en ambachtelijke speciaalzaken. En natuurlijk leuke terrasjes om even te ontspannen en de wereld aan u voorbij te laten gaan.

  Leyens Erve

  Kom 27 juni naar het verkoopevent

  Op donderdag 27 juni a.s. start de verkoop van de 16 appartementen. Om dit in te luiden trappen we af met ons verkoopevent. Een gelegenheid waar o.a. de makelaars en ontwikkelaars samenkomen in Bilthoven, om al uw vragen te beantwoorden onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee. Kom langs en laat ons u alles vertellen over het project en de 9 unieke plattegronden.

  Proef de sfeer van Leyens Erve
  Tijdens het verkoopevent krijgt u de kans om de sfeer van het project te proeven. We ontvangen u dan ook graag in het gezellige centrum van Bilthoven. Maak kennis met de karakteristieke omgeving, terwijl u zich tijdens ons event verder verdiept in de groene en duurzame toekomst van woongebied Leyens Erve. We zien u graag, tot dan!

  Van plan om een nieuwbouwwoning te kopen?

  Doe eerst een gratis waardebepaling! Zo krijgt u een indicatie van uw huidige woningwaarde en weet u precies wat uw mogelijkheden zijn.