Het Zand

Het Zand

Nieuwbouwproject

Het Zand

Het Zand in Utrecht

De wijk Het Zand, gelegen in Utrecht Leidsche Rijn, is een heel goed voorbeeld geworden van stedelijke ontwikkeling en moderne stadsplanning. Hier vind je een optimale mix van wonen, werken en recreatie.

Het Zand onderscheidt zich door haar gevarieerde architectuur en stedenbouwkundige ontwerpen. De wijk omvat een mix van vrijstaande huizen, eengezinswoningen en appartementen. Hierdoor heeft de wijk een hele leuke mix van verschillende bewoners gekregen, variërend van jonge professionals tot gezinnen en ouderen, waardoor een levendige en dynamische gemeenschap is ontstaan.

In de wijk vind je veel groene zones, waterpartijen en fietspaden. Buurtvoorzieningen zoals scholen, winkels en sportfaciliteiten zijn er genoeg om hier met veel plezier te kunnen wonen en samenhang met elkaar als buurtbewoners te creëren.

Het Zand

Bereikbaarheid van Het Zand

De bereikbaarheid van Het Zand is ook een pluspunt.
Vanuit de wijk het Zand ben je in korte tijd in de binnenstad van Utrecht, op de fiets en met het openbaar vervoer zijn alle voorzieningen dichtbij. Dankzij de ligging nabij belangrijke snelwegen en het uitgebreide openbaar vervoersnetwerk van Utrecht ben je zo op de A2 naar Amsterdam en Den Bosch, en via de A12 naar Den Haag/Rotterdam en Arnhem.

Kortom, Het Zand in Utrecht biedt een uitgebalanceerde en aantrekkelijke leefomgeving. Met zijn mix van wonen, werken, recreatie en duurzaamheid is Het Zand een voorbeeld van succesvolle stadsontwikkeling met een fijne centrale ligging.

Nieuwbouw voordelen

Beperkte onderhoudskosten
De eerste jaren heeft u beperkte kosten aan onderhoud.
Energiebesparend
Elektra, isolatie en verwarming zijn hypermodern en zullen van hoge kwaliteit zijn. Dat bespaart fors op uw energierekening.
Voordeliger hypotheek
Voor nieuwbouwprojecten gelden vaak aantrekkelijke hypotheekvoorwaarden.
Het Zand

'In de Tuinen'

De woningen
Alle woningen hebben samenhang door de gele gevelsteen, aanwezig in het hele gebied rondom de 6 villa’s. Karakteristieke schoorstenen bij de woningen versterken de architectuur en bouwstijl en bevestigen de sterke typologische Dudokstijl. De betonnen dorpels in combinatie met de kozijnen omlijst door betonnen kaders en witte boeidelen geven alle villa’s een prachtig lijnenspel.
De daken worden afgewerkt met een matte, antraciet pan.

Het Zand

Natuurinclusief en duurzaam

Het ontwerp is natuur inclusief gemaakt. De 4 woningen worden allemaal omsloten met een gemengde haag en in de tuin worden nieuwe bomen in verschillende groottes aangeplant. Elke woning wordt voorzien van een gemetselde plantenbak met klimplant op de hoek en alle platte daken zijn groen.

De gevels en daken met nestvoorzieningen bieden een uitstekende nestgelegenheid voor de huismus, koolmees, gierzwaluw en dwergvleermuis daarnaast worden grote bomen in de tuin voorzien van kasten voor de merel en andere zangvogels. In de gemetselde plantenpakken komen insectenstenen die geschikt zijn voor bijen en vlinders.

Alle woningen zijn energieneutraal, circulair en klimaatbestendig ontworpen met zonnepanelen, warmtepomp, vloerverwarming met vloerkoeling, tripple glas, regentonnen, karresporen, terrassen met waterdoorlatende verharding en infiltratiekratten, hemelwaterafvoer gekoppeld aan de plantenbakken en verdiepte tuinen voor extra wateropvang. Uiteraard wordt er gasloos gebouwd.

Start verkoop in de loop van het tweede kwartaal 2024. -  66818

Start verkoop in de loop van het tweede kwartaal 2024.

Bij interesse kunt een contact formulier invoeren dan houden wij u automatisch op de hoogte over het project en startverkoop.

    Wij houden u op de hoogte over het project en startverkoop.