Partner in Dynamis

Ons kantoor is partner in Dynamis. Dit is een samenwerking met 14 makelaarskantoren welke 50> vestigingen vertegenwoordigen. Wij maken gebruik van een gezamenlijke researchafdeling met eigen databank. In dit verband hebben wij contact met vele beleggers en ontwikkelaars en kunnen u duidelijke en degelijk advies geven met een cijfermatige onderbouwing.

De kracht van Dynamis

Al 25 jaar met 40 vestigingen verspreid over Nederland is Dynamis makelaars, vastgoedmakelaars, bedrijfsmakelaars, woningmakelaars, adviseurs en taxateurs een van de grootste spelers op het gebied van wonen, bedrijfsonroerendgoed, taxaties en vastgoedconsultancy. De enige partij die zowel lokale, regionale als landelijke opdrachten voor u kan uitvoeren: vanuit de regio zelf.

Local heroes: bekendheden in de buurt

Vraag mensen een makelaarskantoor in hun eigen omgeving te noemen, en de kans is groot dat ze een partner van Dynamis noemen. Vraag je het iemand in Rotterdam? Dan komt Ooms al snel bij mensen boven. Vraag je het iemand in Zaandam? Kuijs Reinder Kakes. Vraag je het iemand in Enschede? Snelder Zijlstra. En in Limburg: Boek en Offermans. Alle partners van Dynamis hebben hun sporen verdiend. De makelaars en medewerkers kennen hun klanten en de regio door en door.

Betrouwbaar, oprecht, uitstekende marktkennis, volledige ontzorging

Het is niet voor niets dat deze kantoren zijn aangesloten bij Dynamis. Wij zoeken landelijke dekking met grote regionale en lokale betrokkenheid. De overkoepelende waarden van onze partners: betrouwbaar, oprecht, uitstekende marktkennis, volledig ontzorgen van de klant.

Natuurlijk profiteren onze klanten daar als eerste van. Of u nou als particulier lokaal via onze partner een huis aankoopt, of als investeerder landelijk zaken met ons doet: u kunt op onze expertise en waarden bouwen.

Wat doet Dynamis als hoofdkantoor voor de vestigingen?

  • Wij faciliteren onze regionale partners op het gebied van research, kennisdeling en landelijke naamsbekendheid. Onze regionale partners wonen, werken en leven in hun eigen marktgebied en kennen de regio dus als geen ander. Ze bedienen particulieren en zakelijke opdrachtgevers vanuit hun eigen expertise op allerlei vastgoedgebieden. Wij ondersteunen ze daarbij.
  • Daarnaast ontzorgen we onze landelijke opdrachtgevers bij hun vastgoedvraagstukken.

De kracht van onze landelijke fullservice-organisatie, gecombineerd met de lokale en regionale expertise op alle vastgoedgebieden van onze partners: dat is Dynamis.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie