Partner in Dynamis

Partner in Dynamis

Partner in Dynamis

Partner in Dynamis

Dynamis is een overkoepelende serviceorganisatie voor 13 vastgoedpartners die door Dynamis gefaciliteert worden op het gebied van research, kennisdeling, opleiding, marketing en acquisitie. Met 50 vestigingen en ruim 550 medewerkers opereren onze partners zowel landelijk als regionaal. Met recht worden wij de 'Local Heroes' genoemd in de markt voor wonen, bedrijfsonroerendgoed, taxaties en financiële dienstverlening.

Local heroes: bekendheden in de buurt

Vraag mensen een makelaarskantoor in hun eigen omgeving te noemen, en de kans is groot dat ze een partner van Dynamis noemen. Vraag je het iemand in Rotterdam? Dan komt Ooms al snel bij mensen boven. Vraag je het iemand in Zaandam? Kuijs Reinder Kakes. Vraag je het iemand in Enschede? Snelder Zijlstra. En in Limburg: Boek en Offermans. Alle partners van Dynamis hebben hun sporen verdiend. De makelaars en medewerkers kennen hun klanten en de regio door en door.

Volledige ontzorging

Het is niet voor niets dat wij zijn aangesloten bij Dynamis. Wij zoeken landelijke dekking met grote regionale en lokale betrokkenheid. De overkoepelende waarden van onze partners: betrouwbaar, oprecht, uitstekende marktkennis, volledig ontzorgen van de klant.

Natuurlijk profiteren onze klanten daar als eerste van. Of u nou als particulier lokaal via onze partner een huis aankoopt, of als investeerder landelijk zaken met ons doet: u kunt op onze expertise en waarden bouwen.