Verkoopmakelaar Utrecht -  37743

Verkoopmakelaar Utrecht

Zoekt u een deskundige verkoopmakelaar om uw woning in Utrecht te verkopen? Molenbeek Makelaars helpt u graag! Wij gaan heel ver om uw woning tegen de hoogste prijs en beste voorwaarden te verkopen. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de Utrechtse woningmarkt, hebben zijn we al veel woningverkopers van dienst geweest. Meer weten over onze diensten binnen de regio Utrecht? Lees snel verder!

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze Privacy Statement
Verkoopmakelaar Utrecht

Molenbeek Makelaars: uw verkoopmakelaar in Utrecht

Utrecht is razend populair onder woningkopers. Het aanbod is momenteel gering, terwijl het aantal woningzoekers blijft toenemen. Uw woning in Utrecht verkopen lijkt daarom geen moeilijke opgave. Maar meer dan ooit is een professionele, met cijfers onderbouwde verkoopstrategie nodig om uw woning écht succesvol te verkopen.

Als verkoopmakelaar helpen wij u uw woning in Utrecht gunstig in de markt te zetten. Wij behartigen uw belangen en ontzorgen u van A tot Z. Binnen ons verkoopplan nemen we stap voor stap deze werkzaamheden voor onze rekening:

Verkoopmakelaar Utrecht
Volgende: Vraagprijsadvies en verkoopstrategie
Verkoopmakelaar Utrecht
Verkoopmakelaar Utrecht
Volgende: Marketing en promotie
Verkoopmakelaar Utrecht
Verkoopmakelaar Utrecht
Volgende: Bezichtigingen en biedingen
Verkoopmakelaar Utrecht
Verkoopmakelaar Utrecht
Volgende: Koopovereenkomst en overdracht
Verkoopmakelaar Utrecht
Verkoopmakelaar Utrecht
Volgende: Vooronderzoek
Verkoopmakelaar Utrecht

Vooronderzoek

Voor een eerste persoonlijke kennismaking verrichten wij vrijblijvend een onderzoek naar uw woning. We maken een marktanalyse om te zien hoe uw woning in de markt ligt. Concreet vergelijken we uw woning met soortgelijke objecten die recent zijn verkocht. We brengen zowel reële verkoopprijzen als de verkoopsnelheid in kaart en vullen de analyse aan met diepgaande ‘big data’ van de huidige woningmarkt. Ook kijken wij naar het aanbod in de omgeving Utrecht en trends en ontwikkelingen op de woningmarkt.

Volgende: Vooronderzoek

Vraagprijsadvies en verkoopstrategie

Vervolgens brengen we een advies uit over de vraagprijs en onderbouwen dit met feiten en cijfers. Verwacht van ons geen luchtkastelen, maar een solide en realistische verkoopstrategie. Hierbij presenteren we u diverse opties. Zetten we lager in om een bredere doelgroep te bereiken, met een grote kans op veel (over)biedingen? Of leggen we de vraagprijs juist wat hoger? Hierbij zijn allerlei tactische afwegingen te maken. Molenbeek Makelaars adviseert, maar uw wensen zijn leidend.

Bij het bepalen van de vraagprijs van uw woning in Utrecht kijken we onder meer naar:

  • De wijk, buurt en directe woonomgeving
  • Verkoophistorie
  • Vraag en aanbod
  • Recente ontwikkelingen op de woningmarkt

Volgende: Vooronderzoek

Marketing en promotie

Mogen wij uw woning in de verkoop nemen? Dan start ons uitgebreide marketing- en promotieplan. Een gespecialiseerde woning- en interieurfotograaf maakt sprekende foto’s en/of video’s. Deze zijn de basis voor een aantrekkelijke woningbrochure, zowel in papieren als digitale vorm. Natuurlijk plaatsen wij een opvallend Te Koop-bord in uw tuin of aan uw raam. Aansluitend informeren we woningszoekers die zich bij ons staan ingeschreven en plaatsen uw woning op www.molenbeek.nl en www.funda.nl. Ook via social media komt uw woning in beeld!

Volgende: Vooronderzoek

Bezichtigingen en biedingen

Zijn er belangstellenden? De makelaar plant en organiseert de bezichtigingen van uw woning, op een tijdstip dat past in uw agenda. Zodra geïnteresseerden een bod uitbrengen bespreken we deze met u als opdrachtgever. Wij overleggen over de vervolgstappen en aanvullende voorwaarden. Gaat u akkoord met een bieding? Dan brengen wij de bieders hiervan op de hoogte.

Volgende: Vooronderzoek

Koopovereenkomst en overdracht

Na het akkoord stellen wij de koopovereenkomst voor u en de koper op. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alle gegevens in dit document correct en helder zijn vastgelegd. Vervolgens bezoekt een taxateur uw woning voor een taxatie die nodig is voor de hypotheekaanvraag.

De notaris regelt vervolgens alle juridische zaken rond de overdracht, nadat de hypotheekaanvraag van de koper is geaccepteerd. Samen met u en de koper controleren we nog eenmaal of alle afspraken zijn nagekomen. Hierna tekenen u en de koper de leveringsakte.

Volgende: Vooronderzoek
Heldere communicatie & een eerlijk advies
Aantoonbaar betere verkoopresultaten
Uitgekiende marketingstrategie
En: U staat in het gehele proces centraal!

Vragen of opmerkingen?

Molenbeek Makelaars helpt u graag uw Utrechtse woning tegen de beste voorwaarden te verkopen! Neem daarom contact op voor een vrijblijvende waardebepaling en strategisch verkoopadvies. U kunt ons bereiken op telefoon 030 256 88 11 of via een mail naar utrecht@molenbeek.nl.

Wat is uw huis waard?