Contactformulier

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement
Uniforme wijze van taxeren
Taxatie format voldoet aan verschillende nationale en internationale richtlijnen.
Uitgebreide rapportage
Altijd een complete rapportage met een duidelijke onderbouwing.
Samenwerking
Samenwerking met gerenommeerde banken
Bedrijven taxeren

Taxeer uw zakelijk vastgoed

Het is essentieel om de marktwaarde van een object correct te laten vaststellen. Hoewel kopers en verkopers vaak een duidelijk idee hebben van wat zij willen voor hun onroerend goed of wat zij bereid zijn ervoor te betalen, komt dit niet altijd overeen met de werkelijke marktwaarde.

U vertelt de taxateur waarom u het bedrijfspand laat taxeren, bijvoorbeeld voor de jaarrekening of de aankoop van een nieuw pand. Op deze manier weet onze taxateur waar de focus ligt en kan de taxateur een passende taxatie uitvoeren. Bij Molenbeek Makelaars kijken onze professionele taxateurs niet alleen naar de bouwkundige staat van uw pand, maar ook naar het bestemmingsplan, huidige huurcontract en staat van onderhoud.

Bij een taxatie staat de marktwaarde centraal. Marktwaarde wordt gedefinieerd als het geschatte bedrag tussen wat iemand bereid is te betalen voor uw object en wat u als verkoper wilt ontvangen, zonder dwang of extra marketinginspanningen. Of u nu overweegt om te investeren in commercieel vastgoed of de waarde van uw zakelijk vastgoed wilt bepalen, vertrouw op de deskundige taxateurs van Molenbeek Makelaars.

Na de taxatie van uw zakelijk vastgoed krijgt u een compleet beeld van de aspecten waar u mee te maken heeft. Indien gewenst, kan Molenbeek Makelaars afdeling vastgoedbeheer nauw samenwerken met onze taxateurs om u volledig te ontzorgen.

Financieren beleggingsobjecten

Banken zijn strenger geworden bij het verstrekken van leningen voor beleggingsobjecten. In de meeste gevallen is een beleggingsfinanciering gebaseerd op maximaal 70% van de marktwaarde in verhuurde staat. Dankzij onze nauwe samenwerking met gerenommeerde banken, waaronder ABN AMRO Bank, NIBC, FGH Bank, RNHB Bank, Rabobank, Direktbank, Triodos Bank en ING Bank, zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste financieringseisen. Met behulp van onze eigen taxatieafdeling kunnen we u voorzien van gedegen advies.

Verhoog het rendement op uw beleggingsvermogen door gebruik te maken van financiële hefboomwerking. Wij kunnen u hierbij adviseren of u doorverwijzen naar een gespecialiseerde hypotheekadviseur.

Samenwerking met gerenommeerde banken

 • ABN AMRO Bank
 • NIBC
 • Handelsbanken
 • RNHB Bank
 • Rabobank
 • Direktbank
 • Triodos Bank
 • ING Bank
Betrouwbare taxaties voor diverse doeleinden

Betrouwbare taxaties voor diverse doeleinden

Vertrouw op onze betrouwbare taxaties. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij uw taxatiebehoeften.

Bedrijven taxeren

Taxatiedoel

Het doel van een taxatie kan verschillen. Er kan een taxatie nodig zijn voor bijvoorbeeld:

 • financiering van een object
 • een aan- en/of verkoopbeslissing
 • fiscale doeleinden
 • renteherziening met eventuele rentekorting
 • interne doeleinden (bijv. jaarrekeningen)

Onze taxatiespecialisten

Johan van Oijen RT MRICS Johan van Oijen RT MRICS
Johan van Oijen RT MRICS Johan van Oijen RT MRICS

NVM - Register Taxateur (RT) / MRICS

Arjen van Emmerik RT Arjen van Emmerik RT
Arjen van Emmerik RT Arjen van Emmerik RT

NVM- Register Taxateur (RT) / partner

Floor van Engelen Floor van Engelen
Floor van Engelen Floor van Engelen

Vastgoeddeskundige afdeling taxaties