Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Verlengde Slotlaan Zeist

Binnenkort in verkoop!
In de statige Zeister villawijk Lyceumkwartier worden deze 2 prachtige vrijstaande woningen gebouwd. Maak je interesse alvast kenbaar, wij zullen je dan op de hoogte houden van de vorderingen en de definitieve start verkoop.

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Klein Huigenbosch Woudenberg

In het eerste kwartaal van 2020 start de verkoop van nieuwbouwplan Klein Huigenbosch in Woudenberg. Achter het bedrijf Van Raai aan de Stationsweg West 62 komt een hofje met 11 vrijstaande en geschakelde woningen. Deze woningen hebben allemaal een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Aan de Stationsweg West zelf wordt één vrijstaande woning gebouwd.

Molenbeek Makelaars begeleidt de verkoop van deze woningen. Spreekt de bouwstijl of locatie u aan? Meld u als belangstellende, dan ontvangt u als eerste de verkoopdocumentatie zodra deze klaar is.

4 Nieuwbouw voordelen

Lage onderhoudskosten

De eerste jaren heb je bijna geen kosten aan onderhoud.

Energiebesparend

Elektra, isolatie en verwarming zijn hypermodern en van hoge kwaliteit zijn. Dat bespaart fors op je energierekening.

Mooi meegenomen

Je betaalt geen overdrachts-, makelaars- en taxatiekosten.

Voordeliger hypotheek

Voor nieuwbouwprojecten gelden vaak aantrekkelijke hypotheekvoorwaarden.

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Maarsweide in Maarsbergen

Binnenkort start Molenbeek Makelaars met de verkoop van plan Maarsweide. Op de plaats waar de Haarweg de Rottegatsteeg kruist, komt een parkje met 18 vrijstaande woningen. Hier kunt u letterlijk aan de rand van het weiland wonen!

Het plan telt drie hofjes met ieder een eigen woonstijl: modern, landelijk en traditioneel. Het is heerlijke thuisbasis voor actieve mensen met een passie voor natuur en een weidse omgeving. In Maarsweide is alle ruimte om uw woondromen te verwezenlijken.

Het dorp Maarsbergen is sinds de populaire uitzendingen van Heel Holland Bakt veel bekender geworden. Naast de groene omgeving is vooral de bereikbaarheid een sterke troef van het dorp. Plan Maarsweide ligt ongeveer 1 kilometer van de afrit A12 met snelle verbindingen naar Utrecht en Arnhem. Ook plaatsen als Amersfoort, Zeist, Veenendaal en Ede zijn snel bereikbaar. Binnen vijf minuten zijn de winkeldorpen Woudenberg en Maarn bereikt.

Heeft u belangstelling voor een kavel in plan Maarsweide? Meld uw interesse, bel Molenbeek Makelaars Woudenberg, 033 286 4411.

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Thuis in het Loo fase 4

In Thuis in Het Loo woon je aan de rand van het bos. Een plek waar je heerlijk tot rust komt na een dag hard werken. En ook de kinderen kunnen hun hart ophalen. Klimmen in bomen en crossfietsen door het bos, dat kan hier elke dag! Het Loo ligt rechts van de Schoolweg en tussen het bos, de Schooldwarsweg en Dirkje van Barneveldweg in.

Het wordt een nieuwe wijk die direct aansluit op de bestaande bebouwing. Op die manier staat het wijkje niet los van het dorp, maar hoort het er gelijk echt bij. Fase 1 is inmiddels opgeleverd en fase 2a in aanbouw. De 7 vrijstaande villa's van fase 2b en de rijwoningen en semi-bungalows van fase 3 zijn in verkoop en binnenkort start de verkoop van fase 4. Schrijf je in op de projectwebsite om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en de uitnodiging voor de start verkoop.

Van plan om een nieuwbouwwoning te kopen?

Doe eerst een gratis waardebepaling! Zo krijg je een indicatie van jouw huidige woningwaarde en weet je precies wat jouw mogelijkheden zijn.

Gratis waardebepaling aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie