Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Dingemanshuys

Het Dingemanshuys is ontworpen en gebouwd in de jaren '60 als vrijstaande villa met kantoor, door en voor de familie Dingemans. De tweede generatie Dingemans heeft het pand inmiddels verlaten en de monumentale voormalige woon- werkvilla zal worden herontwikkeld. In het oude gedeelte van het pand komen drie stadsvilla's, bestaande uit twee verdiepingen. Op de tweede verdieping zal het oorspronkelijke appartement geheel worden gemoderniseerd met behoud van de monumentale elementen. Kenmerkend is de toren die het pand een unieke uitstraling geeft.

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Residence 'Anna'

Aan de Wattbaan 24 te Nieuwegein wordt een bijzonder project ontwikkeld. Dit voormalig kantoorterrein wordt geheel herontwikkeld naar een gezellige woonwijk. Vele kantoorgebouwen hebben de bestemming wonen gekregen vanuit de gemeente. In dit voormalige kantoorgebouw worden 12 luxe, hoogwaardig, afgewerkte en leeftijdsbestendige huurappartementen gerealiseerd. De woningen zijn uitstekend geïsoleerd, zijn voorzien van zonnepanelen en variëren in grootte van 75 m² tot 100 m².

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Wonen in de bosrijke omgeving van Kerkebosch!

Nog enkele woningen beschikbaar! Meer informatie vindt u op de projectwebsite bosgaarde.nl

Heeft u belangstelling voor een woning in Bosgaarde, neem dan contact met ons op via 030 692 02 04 of per e-mail zeist@molenbeek.nl.

Wonen in het groen

De geur van dennenappels, zingende vogels en een springende eekhoorn. Dit kenmerkt het nieuwbouwplan ‘Bosgaarde’, een deelplan van Kerckebosch in Zeist. Oprecht een uniek plan te noemen! In Bosgaarde vindt u straks 30 rug-aan-rugwoningen. Deze koopwoningen krijgen een vriendelijke en natuurlijke uitstraling en gaan helemaal op in de bosrijke omgeving. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en kleuren en auto’s worden uit het zicht geparkeerd. In deze buurt zijn dagelijkse voorzieningen en scholen dichtbij. Net als het schitterende nationale park de Utrechtse Heuvelrug en landgoed Heidestein. Gewoon naast de deur.

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Wonen op zeer korte afstand van bos, winkels, bioscoop en horeca in een kindvriendelijke buurt!

Aan de rand van het centrum van Zeist wordt op dit moment in de straat Nooitgedacht een nieuw plan ontwikkeld. Op zeer korte afstand van bos, winkels, bioscoop en horeca komen 29 woningen en appartementen in een mooie, rijke bouwstijl met vooroorlogse uitstraling.

Groen wonen in Werkhoven!

Op een steenworp afstand van het voormalige kasteel Weerdenburg, in landelijk Werkhoven, kunt u straks heerlijk groen wonen in de polder. Het fijne van deze woonplek, is dat u uw leven in de stad helemaal niet gedag hoeft te zeggen. Hier vindt u het beste van twee werelden ineen!

Project website

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Exclusief wonen in Kerckebosch

Luxe, toekomstbestendig en royaal wonen in een unieke bosrijke omgeving; in een van de toekomstige en duurzame 19 appartementen met riante buitenruimte. Dat wordt wonen in Beaufort in Kerckebosch Zeist, een gezamenlijk project van ontwikkelaars NCB Projectrealisatie uit Harderwijk en Slokker Vastgoed uit Huizen.

Project website

4 Nieuwbouw voordelen

Lage onderhoudskosten

De eerste jaren heeft u bijna geen kosten aan onderhoud.

Energiebesparend

Elektra, isolatie en verwarming zijn hypermodern en van hoge kwaliteit zijn. Dat bespaart fors op uw energierekening.

Mooi meegenomen

U betaalt geen overdrachts-, makelaars- en taxatiekosten.

Voordeliger hypotheek

Voor nieuwbouwprojecten gelden vaak aantrekkelijke hypotheekvoorwaarden.

Van plan om een nieuwbouwwoning te kopen?

Doe eerst een gratis waardebepaling! Zo krijgt u een indicatie van uw huidige woningwaarde en weet u precies wat uw mogelijkheden zijn.

Gratis waardebepaling aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie