Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Maarsweide in Maarsbergen

Binnenkort start Molenbeek Makelaars met de verkoop van plan Maarsweide. Op de plaats waar de Haarweg de Rottegatsteeg kruist, komt een parkje met 18 vrijstaande woningen. Hier kunt u letterlijk aan de rand van het weiland wonen!

Het plan telt drie hofjes met ieder een eigen woonstijl: modern, landelijk en traditioneel. Het is heerlijke thuisbasis voor actieve mensen met een passie voor natuur en een weidse omgeving. In Maarsweide is alle ruimte om uw woondromen te verwezenlijken.

Het dorp Maarsbergen is sinds de populaire uitzendingen van Heel Holland Bakt veel bekender geworden. Naast de groene omgeving is vooral de bereikbaarheid een sterke troef van het dorp. Plan Maarsweide ligt ongeveer 1 kilometer van de afrit A12 met snelle verbindingen naar Utrecht en Arnhem. Ook plaatsen als Amersfoort, Zeist, Veenendaal en Ede zijn snel bereikbaar. Binnen vijf minuten zijn de winkeldorpen Woudenberg en Maarn bereikt.

Heeft u belangstelling voor een kavel in plan Maarsweide? Meld uw interesse, bel Molenbeek Makelaars Woudenberg, 033 286 4411.

4 Nieuwbouw voordelen

Lage onderhoudskosten

De eerste jaren heb je bijna geen kosten aan onderhoud.

Energiebesparend

Elektra, isolatie en verwarming zijn hypermodern en van hoge kwaliteit zijn. Dat bespaart fors op je energierekening.

Mooi meegenomen

Je betaalt geen overdrachts-, makelaars- en taxatiekosten.

Voordeliger hypotheek

Voor nieuwbouwprojecten gelden vaak aantrekkelijke hypotheekvoorwaarden.

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

De Groene Hoogte fase 3

Binnen De Groene Hoogte wordt een grote diversiteit aan woningtypen gerealiseerd die qua ontwerp sterk van elkaar verschillen. Opvallende architectonische kleur- en vormaccenten, verspringende woonblokjes en afwisselende materialen die passen bij de groene omgeving. Een mooie diversiteit in het groen. Uiteenlopende eengezinswoningen, verschillend qua indeling, uitstraling en grootte en prachtige twee-onder-één-kapwoningen in diverse verschijningen.

Alle met tuin waarvan de grenzen mede door gebruik van natuurlijke materialen, vervagen in de groene omgeving. Zo kan iedereen heerlijk natuurlijk wonen in Soesterberg. Na de succesvol verkochte fase 1 en 2 is het bijna tijd voor fase 3. Schrijf je in op de projectwebsite om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en de uitnodiging voor de start verkoop.

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Thuis in het Loo fase 4

In Thuis in Het Loo woon je aan de rand van het bos. Een plek waar je heerlijk tot rust komt na een dag hard werken. En ook de kinderen kunnen hun hart ophalen. Klimmen in bomen en crossfietsen door het bos, dat kan hier elke dag! Het Loo ligt rechts van de Schoolweg en tussen het bos, de Schooldwarsweg en Dirkje van Barneveldweg in.

Het wordt een nieuwe wijk die direct aansluit op de bestaande bebouwing. Op die manier staat het wijkje niet los van het dorp, maar hoort het er gelijk echt bij. Fase 1 is inmiddels opgeleverd en fase 2a in aanbouw. De 7 vrijstaande villa's van fase 2b en de rijwoningen en semi-bungalows van fase 3 zijn in verkoop en binnenkort start de verkoop van fase 4. Schrijf je in op de projectwebsite om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en de uitnodiging voor de start verkoop.

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Mijnhardt fase 2

Het nieuwbouwplan Mijnhardt Wonen ontleend zijn naam aan het farmaceutische bedrijf Mijnhardt welke vanaf ca. 1916 tot begin jaren '70 op deze locatie aan de Utrechtseweg was gevestigd. Nu realiseert Loostad Vastgoedontwikkeling hier 28 luxe appartementen, 24 rijwoningen, 28 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande villa's.

Fase 1 bestaat uit 13 rijwoningen, 6 hoekwoningen en 6 twee-onder-een-kapwoningen (inclusief garage en parkeren op eigen terrein). De woningtypen van fase 2 worden later bekend gemaakt. De woningen zijn er in verschillende uitvoeringen en typen; gebruikmakend van één architectonisch vocabulair. Zo wordt het plan meer dan de som van de verschillende onderdelen. Ook de gebogen straatjes dragen bij aan het buurtgevoel, een gevoel van intimiteit. De samenhang wordt versterkt door een homogene beplanting, waarbij vooral de hagen in het oog springen, die ook de privacy van de bewoners helpen waarborgen. Mail Molenbeek Makelaars Zeist om je in te schrijven als geïnteresseerde voor deze fase. Zodra er meer bekend is over de start verkoop zal je hier per mail bericht over krijgen.

Van plan om een nieuwbouwwoning te kopen?

Doe eerst een gratis waardebepaling! Zo krijg je een indicatie van jouw huidige woningwaarde en weet je precies wat jouw mogelijkheden zijn.

Gratis waardebepaling aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie