9465

Nieuwbouwprojecten

Projecten om naar uit te kijken!

Wonen in een nieuw huis, wie wilt dat nou niet? Wij houden je op de hoogte van de aankomende nieuwbouwprojecten.

Thuis in het Loo fase 3

Prachtig wonen in het groene hart van Thuis in het Loo
Aan het einde van de Weideweg (Austerlitz), in het groene hart van Thuis in Het Loo komen 20 rijwoningen en 4 semi-bungalows in ongeveer dezelfde stijl en indeling als in fase 1. Alle woningen in fase 3 zijn aan de voorzijde prachtig gelegen aan een autovrije groenstrook. Auto's zijn hier volledig uit het straatbeeld onttrokken. De woningen zijn gasloos en worden zeer duurzaam en kwalitatief hoogwaardig afgewerkt met standaard zonnepanelen, vloerverwarming, tripple glas en hardhouten kozijnen. Diverse technische installaties als een individuele warmtepomp, warmte terugwinning systemen en balansventilatie zorgen ervoor dat de woningen zeer energieneutraal zijn.

Bekijk de woningtypen en interactieve kavelkaart en geef jouw voorkeuren door.

Schrijf nu alvast in voor fase 3
Thuis in Het Loo groeit! Fase 1 is opgeleverd, fase 2a in aanbouw en de verkoop van fase 2b is in volle gang. Vanaf nu kun je ook je voorkeuren alvast doorgeven voor een of meerdere woningen in fase 3. Hiermee krijg je voorrang op de aankoop van een woning bij de start verkoop.

Klik hier voor meer informatie en om te schrijven.

Let op: Dit is nog niet de officiële start verkoop. Deze voorinschrijving geeft voorrang bij de toewijzing van de woningen als de verkoop start.

35823
Diversiteit aan woningen!
35824
35826

Maarsweide Maarsbergen

In ontwikkeling: plan Maarsweide in Maarsbergen

Binnenkort start Molenbeek Makelaars met de verkoop van plan Maarsweide. Op de plaats waar de Haarweg de Rottegatsteeg kruist, komt een parkje met 18 vrijstaande woningen. Hier kunt u letterlijk aan de rand van het weiland wonen!

Het plan telt drie hofjes met ieder een eigen woonstijl: modern, landelijk en traditioneel. Het is heerlijke thuisbasis voor actieve mensen met een passie voor natuur en een weidse omgeving. In Maarsweide is alle ruimte om uw woondromen te verwezenlijken.

Het dorp Maarsbergen is sinds de populaire uitzendingen van Heel Holland Bakt veel bekender geworden. Naast de groene omgeving is vooral de bereikbaarheid een sterke troef van het dorp. Plan Maarsweide ligt ongeveer 1 kilometer van de afrit A12 met snelle verbindingen naar Utrecht en Arnhem. Ook plaatsen als Amersfoort, Zeist, Veenendaal en Ede zijn snel bereikbaar. Binnen vijf minuten zijn de winkeldorpen Woudenberg en Maarn bereikt.

Heeft u belangstelling voor een kavel in plan Maarsweide? Meld uw interesse, bel Molenbeek Makelaars Woudenberg, 033 286 4411.

8852

Akkerwinde "De Velden"

De Bunte Vastgoed Oost is volop bezig met de ontwikkeling van de tweede fase in Nieuwbouwplan Akkerwinde te Scherpenzeel. Deze tweede fase, genaamd "De Velden" zal bestaan uit 45 koopwoningen in 4 verschillende types, welke aardgasloos gebouwd worden met een EPC van 0,0!!

De wijk kenmerkt zich door de unieke combinatie van hoogwaardige architectuur en duurzaamheid. Wonen in De Weiden biedt een unieke kans om in een kindvriendelijke buurt te wonen op korte afstand van winkels, scholen, sport-, uitgaans- en zorgfaciliteiten.

WONEN IN DE WEIDEN: met volle teugen van het leven genieten, elke dag opnieuw. Alles wat u daarvoor nodig hebt, biedt de nieuwe wijk De Weiden in Scherpenzeel. Want wonen in De Weiden is genieten van optimaal wooncomfort in een energiezuinige, duurzame en kindvriendelijke omgeving.

Heeft u belangstelling? Meld uw intresse en bel of mail Molenbeek Makelaars, 033-286 4411, woudenberg@molenbeek.nl

35953
35954

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.