Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Nieuwbouw

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Het Zand in Utrecht

De wijk Het Zand, gelegen in Utrecht Leidsche Rijn, is een heel goed voorbeeld geworden van stedelijke ontwikkeling en moderne stadsplanning. Hier vind je een optimale mix van wonen, werken en recreatie.

Het Zand onderscheidt zich door haar gevarieerde architectuur en stedenbouwkundige ontwerpen. De wijk omvat een mix van vrijstaande huizen, eengezinswoningen en appartementen. Hierdoor heeft de wijk een hele leuke mix van verschillende bewoners gekregen, variërend van jonge professionals tot gezinnen en ouderen, waardoor een levendige en dynamische gemeenschap is ontstaan.

In de wijk vind je veel groene zones, waterpartijen en fietspaden. Buurtvoorzieningen zoals scholen, winkels en sportfaciliteiten zijn er genoeg om hier met veel plezier te kunnen wonen en samenhang met elkaar als buurtbewoners te creëren.

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Unieke Erfgoedparels aan de Oudegracht

Binnenkort in de verkoop, 16 stadsappartementen, verwachte oplevering begin tweede kwartaal 2024.

Welkom bij een exclusieve gelegenheid om deel uit te maken van de fascinerende geschiedenis van Utrecht!
In het rijksmonument Oudegracht 312, een indrukwekkend grachtenpand aan de Oudegracht, worden zestien unieke appartementen gerealiseerd, waarvan twaalf in het hoofdhuis en vier in de aanbouw.

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Eikenstein Zeist

Wilt u graag groen en ruim wonen, in de directe omgeving van Utrecht? Dan komt het nieuwe plan van Eikenstein in Zeist als geroepen! Op deze prachtige groene locatie, naast de Utrechtseweg, wordt een unieke woonbuurt gecreëerd. U vindt er een diverse mix van woningen, voor alle leeftijden. Een heerlijke woonplek, waar u snel contact maakt met uw buren.

4 Nieuwbouw voordelen

Lage onderhoudskosten
De eerste jaren heeft u bijna geen kosten aan onderhoud.
Energiebesparend
Elektra, isolatie en verwarming zijn hypermodern en van hoge kwaliteit zijn. Dat bespaart fors op uw energierekening.
Mooi meegenomen
U betaalt geen overdrachts-, makelaars- en taxatiekosten.
Voordeliger hypotheek
Voor nieuwbouwprojecten gelden vaak aantrekkelijke hypotheekvoorwaarden.
Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Wonen in Nieuw Nooitgedacht!

Ooit wilt u wonen op dé perfecte plek. Vlak bij een levendig centrum met winkels, restaurants en hotspots om uit te gaan. En tegelijkertijd op steenworp afstand van uitgestrekte bossen waar u kunt ontspannen, wandelen, hiken of mountainbiken. In een huis dat comfortabel, duurzaam en gasloos is. Het goede nieuws: ooit is nu! U hoeft niet te wachten tot ooit. Uw woondromen komen nú uit in Nieuw Nooitgedacht. Een nieuwbouwplan in Zeist met 15 woningen en 12 appartementen. Grenzend aan het gezellige dorpshart, een paar stappen verwijderd van 642 hectare natuurgebied met bossen en stuifduinen.

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Mooi Soesterberg

Momenteel wordt er in Soesterberg Noord een nieuwbouwplan ontwikkeld aan de Postweg, Amersfoortsestraat en Veldmaarschalk Montgomeryweg. Verdeeld over meerdere gebouwen worden fraaie appartementen gerealiseerd. De appartementen krijgen een woonoppervlakte van circa 75m2 tot 120 m2.

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Van plan om een nieuwbouwwoning te kopen?

Doe eerst een gratis waardebepaling! Zo krijgt u een indicatie van uw huidige woningwaarde en weet u precies wat uw mogelijkheden zijn.