9465

Nieuwbouwprojecten

Projecten om naar uit te kijken!

Wonen in een nieuw huis, wie wilt dat nou niet? Wij houden je op de hoogte van de aankomende nieuwbouwprojecten.

Maarsweide Maarsbergen

In ontwikkeling: plan Maarsweide in Maarsbergen

Binnenkort start Molenbeek Makelaars met de verkoop van plan Maarsweide. Op de plaats waar de Haarweg de Rottegatsteeg kruist, komt een parkje met 18 vrijstaande woningen. Hier kunt u letterlijk aan de rand van het weiland wonen!

Het plan telt drie hofjes met ieder een eigen woonstijl: modern, landelijk en traditioneel. Het is heerlijke thuisbasis voor actieve mensen met een passie voor natuur en een weidse omgeving. In Maarsweide is alle ruimte om uw woondromen te verwezenlijken.

Het dorp Maarsbergen is sinds de populaire uitzendingen van Heel Holland Bakt veel bekender geworden. Naast de groene omgeving is vooral de bereikbaarheid een sterke troef van het dorp. Plan Maarsweide ligt ongeveer 1 kilometer van de afrit A12 met snelle verbindingen naar Utrecht en Arnhem. Ook plaatsen als Amersfoort, Zeist, Veenendaal en Ede zijn snel bereikbaar. Binnen vijf minuten zijn de winkeldorpen Woudenberg en Maarn bereikt.

Heeft u belangstelling voor een kavel in plan Maarsweide? Meld uw interesse, bel Molenbeek Makelaars Woudenberg, 033 286 4411.

8852

Akkerwinde "De Velden"

De Bunte Vastgoed Oost is volop bezig met de ontwikkeling van de tweede fase in Nieuwbouwplan Akkerwinde te Scherpenzeel. Deze tweede fase, genaamd "De Velden" zal bestaan uit 45 koopwoningen in 4 verschillende types, welke aardgasloos gebouwd worden met een EPC van 0,0!!

De wijk kenmerkt zich door de unieke combinatie van hoogwaardige architectuur en duurzaamheid. Wonen in De Weiden biedt een unieke kans om in een kindvriendelijke buurt te wonen op korte afstand van winkels, scholen, sport-, uitgaans- en zorgfaciliteiten.

WONEN IN DE WEIDEN: met volle teugen van het leven genieten, elke dag opnieuw. Alles wat u daarvoor nodig hebt, biedt de nieuwe wijk De Weiden in Scherpenzeel. Want wonen in De Weiden is genieten van optimaal wooncomfort in een energiezuinige, duurzame en kindvriendelijke omgeving.

Heeft u belangstelling? Meld uw intresse en bel of mail Molenbeek Makelaars, 033-286 4411, woudenberg@molenbeek.nl

35953
35954

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.