'Het scenario kwam uit'

Geschreven door Willeke Hazeleger ARMT op 12 november 2020

“Als je in ons huis hard roept, dan echoot het”, lacht Jos van der Lee. Onlangs zetten hij en Gerrine hun woning aan de Wilgenlaan in Woudenberg te koop. De kinderen zijn op één dochter na uitgevlogen en dan is een woning met zeven (!) slaapkamers wel wat ruim bemeten. “We hadden al een paar jaar geleden ons oog laten vallen op plan Klein Huigenbosch. Van dat soort levensloopbestendige woningen komen er niet veel te koop. Toen Marcel van Molenbeek een tijdje geleden vroeg of we nog belangstelling hadden, hebben we de stap gemaakt.”

Ook voor de verkoop van de Wilgenlaan nodigden Jos en Gerrine Molenbeek uit. “De intake was verhelderend, Marcel had alle marktinformatie bij de hand. Wat staat er te koop, wie kopen dit type woning, waar komen potentiële kopers vandaan? Big data zogezegd.” Ook over vraagprijs en verkoopplan werd uitgebreid gesproken. “Er werd door Marcel een duidelijk scenario geschetst en het mooie is, dit is helemaal uitgekomen.”

Jos en Gerrine waarderen het marketingpakket van Molenbeek, inclusief interieurstyliste, topfotografie en videografie. “Dat is echt waardevol.” Op zaterdag kwam de woning op internet en direct “ontplofte” Funda. De week erop waren er negen bezichtigingen, de week daarna is de woning verkocht. “Van de kijkers was er één afkomstig uit Woudenberg, alle andere uit de regio Utrecht. Jos: “Je ziet dat Molenbeek goed zicht heeft op kopers uit plaatsen als Zeist en Utrecht.”

'Het scenario kwam uit'
Willeke Hazeleger ARMT
Neem contact op met Willeke

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Hoe werkt een taxatie?

Hoe werkt een taxatie?

De taxatie van een woning of pand is meestal nodig bij de aankoop of verkoop van een woning. Bijvoorbeeld voor de aanvraag van een hypotheek. In dit artikel leggen we u uit hoe een taxatie...
Wat is onderhandse verkoop?

Wat is onderhandse verkoop?

Onderhandse- en openbare verkoop van een woning of een bedrijfspand: wat is het verschil tussen beide? Molenbeek Makelaars legt het u uit. In onderstaande tekst leest u wat er bij onderhandse...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie