'Het scenario kwam uit'

Geschreven door Willeke Hazeleger ARMT op 12 november 2020

“Als je in ons huis hard roept, dan echoot het”, lacht Jos van der Lee. Onlangs zetten hij en Gerrine hun woning aan de Wilgenlaan in Woudenberg te koop. De kinderen zijn op één dochter na uitgevlogen en dan is een woning met zeven (!) slaapkamers wel wat ruim bemeten. “We hadden al een paar jaar geleden ons oog laten vallen op plan Klein Huigenbosch. Van dat soort levensloopbestendige woningen komen er niet veel te koop. Toen Marcel van Molenbeek een tijdje geleden vroeg of we nog belangstelling hadden, hebben we de stap gemaakt.”

Ook voor de verkoop van de Wilgenlaan nodigden Jos en Gerrine Molenbeek uit. “De intake was verhelderend, Marcel had alle marktinformatie bij de hand. Wat staat er te koop, wie kopen dit type woning, waar komen potentiële kopers vandaan? Big data zogezegd.” Ook over vraagprijs en verkoopplan werd uitgebreid gesproken. “Er werd door Marcel een duidelijk scenario geschetst en het mooie is, dit is helemaal uitgekomen.”

Jos en Gerrine waarderen het marketingpakket van Molenbeek, inclusief interieurstyliste, topfotografie en videografie. “Dat is echt waardevol.” Op zaterdag kwam de woning op internet en direct “ontplofte” Funda. De week erop waren er negen bezichtigingen, de week daarna is de woning verkocht. “Van de kijkers was er één afkomstig uit Woudenberg, alle andere uit de regio Utrecht. Jos: “Je ziet dat Molenbeek goed zicht heeft op kopers uit plaatsen als Zeist en Utrecht.”

'Het scenario kwam uit'
Willeke Hazeleger ARMT
Neem contact op met Willeke

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Juist in de gekte betrokken en integer!

Juist in de gekte betrokken en integer!

Bijna dagelijks komen er in de pers weer berichten voorbij over de woningmarkt die opnieuw oververhit lijkt te raken. In deze markt, waarin bijna elke beslissing snel genomen moet worden, blijft...
Is de Rol van de Makelaar Onvervangbaar in het AI-tijdperk?

Is de Rol van de Makelaar Onvervangbaar in het AI-tijdperk?

In een wereld waarin technologie en kunstmatige intelligentie (AI) steeds meer terrein winnen, blijft de rol van de makelaar onvervangbaar. Stel je voor: een jong stel dat op zoek is naar hun...
Bekijk overzicht