Klantinterview met de familie Berkhof

Geschreven door Ilse Meyer op 30 januari 2020

Aankoop én verkoop begeleid

Hun volgende woning ligt op pakweg 800 meter van de Nepveulaan. “Een klushuis”, noemt Bob het. “In augustus is de verbouwing gestart, voor de kerst moet het gereed zijn.” Bij het aankoopproces schakelde hij Frans Verweij in. “Die heeft het aangekocht, hij heeft nog een mooi bedrag van de vraagprijs afgekregen. Dan gun je hem natuurlijk ook de ­verkoopopdracht.”

Zomertijd
De verkoop startte net voor de zomervakantie. De verwachting was - gezien de dynamiek op de huizenmarkt - dat de woning snel verkocht zou worden. Uiteindelijk verruilde deze begin september, na ongeveer zeven weken, van eigenaar. “Tijdens het proces geeft dat toch wat onzekerheid, zeker als je hoort dat het met één of twee weken wel lukt. We zaten er dus best bovenop bij de makelaar. Als ik nu terugkijk op de verkoop, ben ik heel positief over het proces. Zeven weken is natuurlijk nog steeds heel snel en we zijn erg tevreden over het resultaat.”

Back-office
Bob en Johanneke zijn ook erg ­tevre­den over het team van Molenbeek Makelaars. “Het is een betrouwbare makelaar, daarom kies je ze. Ze hebben een supergoede back-office, als je een vraag stelt, gaan de dames er gelijk achteraan. Het contact en de ­terugkoppeling tijdens het proces waren ook goed, de volgende keer zou ik Molenbeek weer nemen. Ze bij anderen aanbevelen? Zeker!”

Trampoline
Die volgende verhuizing zal nog wel even op zich laten wachten, eerst staat de verhuizing naar het nieuwe, ruimere huis gepland. “We hoefden niet weg, maar konden wel weg. We zijn blij met onze keuze, we hadden een riante uitgangspositie. Straks genieten we nog meer als de jongens in de ruimere tuin spelen op de trampoline of er een balletje trappen.”

Voortuin
Tegelijk laat de familie Berkhof ook wel wat achter. “De Nepveulaan is een leuk buurtje, er heerst echt een gezellige sfeer. Toen onze tuin op het zuiden in de zomer erg warm was, hebben we een bankje in de voortuin gezet. Dan maak je al snel een praatje hier en daar. Die gezelligheid gaan we natuurlijk best een beetje missen.”

Familie Berkhof verkocht Nepveulaan 34 in Zeist

Ook zonder zorgen je woning verkopen? Neem contact op met Molenbeek Makelaars.

Klantinterview met de familie Berkhof
Ilse Meyer
Neem contact op met Ilse