Kwestie van teamwork

Geschreven door Diederik Donker RM RT op 20 januari 2020

KENT U DIE ZWARTWITTE POSTERS MET ONDERTEKENING ’LOESJE’? VAST WEL! DEZE WEEK ZAGEN WE ER EEN MET DE TEKST ‘WAAROM MOEILIJK DOEN ALS HET SAMEN KAN’. DAT RIEP DE VRAAG OP: IS HET VOOR EEN WONINGVERKOPER BELANGRIJK DAT DE INGESCHAKELDE MAKELAAR EEN TEAM ACHTER ZICH HEEFT STAAN? ONS ANTWOORD OP DIE VRAAG: JAZEKER DAT IS HEEL BELANGRIJK EN WEL OM VIER REDENEN.

Reden 1: meer disciplines
Het team van Molenbeek Makelaars bestaat naast gediplomeerde makelaars en taxateurs uit een aantal ondersteunende collega’s. Zo hebben we een assistent-makelaar in huis met een marketingachtergrond. Dat biedt u meerwaarde op het moment dat we uw woning aan extra doelgroepen willen aanbieden en extra marketinginspanningen willen plegen.

Reden 2: meer bereikbaarheid
Ons team telt bovendien officemanagers, assistent-makelaars en kandidaat makelaars. Zij zijn allemaal inhoudelijk op de hoogte van ieder afzonderlijk verkoopproces. Dit betekent dat u altijd snel antwoord krijgt op uw vragen. Ook als uw makelaar een bezichtiging begeleidt en net even zijn telefoon niet kan opnemen. Dan kunt u altijd even met zijn collega’s op kantoor bellen. Ook in vakantieperiodes bent u altijd verzekerd van professionele dienstverlening.

Reden 3: meer gezichtspunten
Bij Molenbeek is er wekelijks een werkoverleg waarin we iedere afzonderlijke woning met het gehele team bespreken. Dit vanuit de ­gedachte dat zes mensen meer weten dan één of twee. Zo bekijken we de verkoop van woningen vanuit meerdere gezichtspunten. Regelmatig leidt dit tot nieuwe inzichten of een verrassende verkoopondersteunende actie.

Reden 4: meer resultaat
Uiteindelijk leidt de aanpak van Molenbeek Makelaars tot een beter resultaat voor de verkoper, in opbrengst, maar ook in verkoopsnelheid. Daarom is onze slogan ook: aantoonbaar meer resultaat en dat is geen loze reclamekreet. We kunnen op basis van woningmarktcijfer laten zien hoe onze resultaten zijn. Zwart op wit.

Kwestie van teamwork
Diederik Donker RM RT
Neem contact op met Diederik

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Huurders en verhuurders let op: de wet betaalbare huur komt eraan!

Huurders en verhuurders let op: de wet betaalbare huur komt eraan!

Op 25 april 2024 heeft de Tweede Kamer het wetsvoorstel voor de Wet betaalbare huur aangenomen. De Eerste Kamer behandelt het wetsvoorstel binnenkort. Het voornemen is dat de Wet...
Veranderende huurvoorwaarden kantoren: Flexibiliteit als norm

Veranderende huurvoorwaarden kantoren: Flexibiliteit als norm

De kantorenmarkt wordt gekenmerkt door continue verandering en innovatie en een opvallende ontwikkeling van de afgelopen jaren is de verschuiving naar flexibelere huurvoorwaarden. Deze evolutie...
Bekijk overzicht