Molenbeek Makelaars, onze laatste krant van dit jaar!

Molenbeek Makelaars publiceert de laatste editie van de Wonen, Werken, Leven krant van dit jaar.

Wat kun je verwachten in onze krant?

Het huidige woningaanbod, een overzicht van onze transacties en uiteraard ons zakelijke aanbod. Naast het aanbod en de transacties staat er meer in onze krant.Wij geven jullie een kijkje achter de schermen. Persoonlijke gesprekken met onze opdrachtgevers die vertellen over het verkopen van hun huis, maar ook een persoonlijk interview met een van onze collega’s. Onze collega Sarina van ons kantoor Zeist, geeft een kijkje in haar leven. Zij is een van de gezichten die jou graag te woord staat.

  • In deze editie het uitgebreide afscheidsinterview met Martin Slootweg.
  • Zuilen, de wijk die uitgelicht wordt deze editie.
  • Het klantinterview met familie Zeelenberg
  • Diverse nieuwbouwprojecten
  • Kortingsbon Bakker Albert

Financiële situatie

Wil jij weten wat er financieel mogelijk is? Wij werken samen met een financieel adviseur. Hier vind je meer over terug in deze editie.

Sneak preview
Kan je niet wachten tot de krant in jouw brievenbus ligt of bezorgen wij deze helaas niet in jouw buurt en wil je ons toch beter leren kennen. Dan kan je hier de digitale editie lezen.

Wonen Werken Leven Krant

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Hoe werkt een taxatie?

Hoe werkt een taxatie?

De taxatie van een woning of pand is meestal nodig bij de aankoop of verkoop van een woning. Bijvoorbeeld voor de aanvraag van een hypotheek. In dit artikel leggen we u uit hoe een taxatie...
Wat is onderhandse verkoop?

Wat is onderhandse verkoop?

Onderhandse- en openbare verkoop van een woning of een bedrijfspand: wat is het verschil tussen beide? Molenbeek Makelaars legt het u uit. In onderstaande tekst leest u wat er bij onderhandse...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie