Nieuwe naam, nieuw logo, vertrouwde kwaliteit

Geschreven door Diederik Donker RM RT op 30 november 2017

Sinds 1991 is Hol & Molenbeek in Zeist gevestigd en de historie van ons makelaarskantoor gaat nog veel verder. In de afgelopen 26 jaar heeft ons bedrijf een mooie positie in de regio opgebouwd. Omdat wij onszelf blijven ontwikkelen om onze dienstverlening op topniveau te houden verandert vanaf 1 december aanstaande onze naam in Molenbeek Makelaars én treden we toe tot de Dynamis-formule.

Molenbeek Makelaars
Al jaren werken wij samen met Molenbeek Makelaars uit Utrecht die naast wonen ook gespecialiseerd zijn in Bedrijfsmakelaardij, Beleggingen en Taxaties. Om onze beider klantenkring nog beter te bedienen, hebben we onlangs besloten deze samenwerking te intensiveren. Het gelijktrekken van de bedrijfsnamen is hiervan een logisch gevolg. Vanaf 1 december a.s. heten wij daarom: Molenbeek Makelaars.

Partner in Dynamis
In het verleden was Hol & Molenbeek al eens aangesloten bij Dynamis en binnenkort worden we opnieuw partner in deze landelijke makelaarsformule. Dynamis stelt forse eisen aan de aangesloten makelaars en hanteert een hoge toetredingsdrempel. We zijn dus enorm trots op deze bevestiging van de kwaliteit zoals wij die leveren.

Wat verandert er voor u?
Daarin kunnen we kort zijn: eigenlijk helemaal niets. Wij blijven in onze vertrouwde vestiging aanwezig en dezelfde medewerkers helpen u op het niveau dat u van ons gewend bent!

Graag nodigen wij u uit om onze geheel nieuwe website te bekijken.


Heeft u vragen over bovenstaande, schroom dan niet om contact op te nemen. Wij zijn en blijven uw vertrouwde makelaar en helpen u graag!

Nieuwe naam, nieuw logo, vertrouwde kwaliteit
Diederik Donker RM RT
Neem contact op met Diederik

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Het is zomer, dus tijd om uw huis te verkopen!

Het is zomer, dus tijd om uw huis te verkopen!

Het mooiste seizoen is de zomer! Alles staat in bloei, het zonnetje schijnt en de lucht is strak blauw. Tijd om uw woning te verkopen, want dit is de beste periode! Toch is dit seizoen...
Huurders en verhuurders let op: de wet betaalbare huur komt eraan!

Huurders en verhuurders let op: de wet betaalbare huur komt eraan!

Op 25 april 2024 heeft de Tweede Kamer het wetsvoorstel voor de Wet betaalbare huur aangenomen. De Eerste Kamer behandelt het wetsvoorstel binnenkort. Het voornemen is dat de Wet...
Bekijk overzicht