Nieuwbouwwoning in Zeist en omgeving? Begin bij Molenbeek Makelaars

Geschreven door Diederik Donker RM RT op 20 april 2020

U zoekt een ander huis en u heeft voorkeur voor een nieuwbouwwoning? Dan bent u bij Molenbeek Makelaars aan het juiste adres. Bij diverse nieuwbouwprojecten treden wij op als verkopend makelaar en begeleiden kopers gedurende het kooptraject. Momenteel zijn de volgende projecten in de verkoop:

  • Mijnhardt in Zeist: 28 luxe appartementen, 19 rijwoningen, 26 twee-onder-een-­kapwoningen, 2 geschakelde villa’s en 1 vrijstaande villa. Wonen met de sfeer van vroeger en de luxe van nu. De woningen zijn er in verschillende uitvoeringen en typen; gebruikmakend van één architectonisch vocabulair. Zo wordt het plan meer dan de som van de verschillende onderdelen.
  • Verlengde Slotlaan: twee prachtige rietgedekte vrijstaande villa's. Deze nog te bouwen villa's hebben een zeer ruime kavel van ca. 951 m² en ca. 999 m² met een diepe achtertuin. Dit gedeelte van de Verlengde Slotlaan betreft een laan met éénrichtingsverkeer met aan beide zijden een groenstrook. De villa's zullen op ca 11.5 meter van de weg gebouwd worden wat ten goede komt aan de privacy van de woningen.
  • De Groene Hoogte in Soesterberg: nieuwe woonwijk van 180 woningen die in verschillende fases worden gebouwd. Binnen De Groene Hoogte wordt een grote diversiteit aan woningtypen gerealiseerd. Opvallende architectonische kleur- en vormaccenten, verspringende woonblokjes en afwisselende materialen die passen bij de groene omgeving. Een mooie diversiteit in het groen.
  • Thuis in het Loo in Austerlitz: 104 woningen gebouwd in verschillende fases. Een buitenkans aan het bos! Door de grote variatie in dakvormen, raampartijen en materiaalgebruik kies je het huis dat bij je past. Uiteraard hebben alle woningen een heerlijke tuin. Sommige zelfs direct aan het bos!
  • Cotherweg in Langbroek: twee-onder-een-kapwoning. Deze woningen worden levensloopbestendig gebouwd en zijn in basis voorzien van een slaapkamer en badkamer op de begane grond.
  • Den Bergh in Soesterberg: 39 appartementen en penthouses, prachtig centraal in het dorp gelegen. Schitterende eigentijdse woningen met ruimte voor specifieke woonwensen.
  • Hof van Langbroeck in Langbroek: kleinschalig plan met nog 3 bouwkavels, dé plek om uw (landelijke) droomhuis te realiseren.

Ook het bekijken waard: nieuwbouwplannen die Molenbeek Woudenberg in de verkoop heeft

  • Maarsweide in Maarsbergen: 18 vrijstaande woningen op grote kavels van ruim 600 m2 en meer, in verschillende bouwstijlen.
  • Klein Huigenbosch in Woudenberg: 12 geschakelde en vrijstaande woningen nabij het dorpscentrum.
Nieuwbouwwoning in Zeist en omgeving? Begin bij Molenbeek Makelaars
Diederik Donker RM RT
Neem contact op met Diederik