Succesvol uw huis verkopen, een stappenplan

Geschreven door Dagmar Daae RM RT op 29 oktober 2021

Op de huidige woningmarkt is het geen hogere wiskunde om een woning te verkopen, deze gaan immers als warme broodjes over de toonbank. Het realiseren van de hoogst mogelijke opbrengst en daarmee dus het succesvol verkopen van uw huis is een ander verhaal. Bij Molenbeek Makelaars hebben wij een winnende formulier ontwikkeld. In onderstaand artikel leggen wij graag stap voor stap aan u uit hoe u uw huis succesvol kunt verkopen.

Neem bij vragen of interesse gerust contact met ons op

De basis

Om uw woning succesvol te kunnen verkopen behandelen we als eerste de standaard zaken die u op orde dient te hebben. Wellicht cliché, maar zonder het volgende loopt u wellicht toch net dat gewenste bod mis.

· Neem een makelaar in de arm om uw woning te promoten onder een grote groep potentiële kopers

· Laat professionele foto’s schieten en zorg dat de woning op verschillende platformen wordt aangeboden

· Plan bezichtigingen en maak uw woning hier klaar voor. Zorg dus voor een opgeruimde en warme woning die de bezoekers zal aanspreken

o Denk bij het presenteren van uw woning als een koper, wat zou u willen zien en horen bij het bezichtigen van de woning?

· Zorg samen met de makelaar voor een warm welkom op de dag van de bezichtigingen

De voordelen van een ervaren makelaar zoals Molenbeek Makelaars

Buiten de bovengenoemde basis stappen kent het in de arm nemen van een ervaren makelaar uiteraard de meeste voordelen. Deze neemt het verkoopproces namelijk grotendeels voor u uit handen en benut het opgebouwde netwerk vaak op zo’n manier dat er tegenwoordig al snel serieuze biedingen binnen stromen.

Wanneer u er voor kiest om uw huidige woning te verkopen, dan staat Molenbeek Makelaars ook graag voor u klaar. Zo helpen wij u graag met onze eigen strategie op het gebied van presentatie en marketing. Deze strategie gaat uit van een eenvoudig principe: alle elementen moeten van topniveau zijn. Zodoende profiteert u onder andere van het volgende wanneer u uw huis via Molenbeek Makelaars verkoopt:

· Professionele fotografie en videografie, 2D en 3D plattegronden en 360 graden foto’s

· Funda Pro Plaatsing

· Plaatsing in regionale Molenbeek Woonkrant, oplage 45.000 exemplaren

· Online presentatie op molenbeek.nl en funda.nl

· Opvallend Te Koop-bord

· Presentatie in de etalage

· Hoogwaardige woningbrochure, op papier én digitaal

· Aanmelding bij het NVM-uitwisselingssysteem

Wilt u graag meer weten over wat Molenbeek voor u kan beteken in het verkoop proces? Lees hier dan gerust verder en ontdek hoe wij de hoogste opbrengst voor uw huis realiseren.

Vragen of opmerkingen over het verkopen van uw huis?

Heeft u vragen of opmerkingen omtrent het verkopen van uw woning of heeft u interesse in directe begeleiding bij het verkoop proces? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u namelijk graag verder op weg!

Succesvol uw huis verkopen, een stappenplan
Dagmar Daae RM RT
Neem contact op met Dagmar

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Het is zomer, dus tijd om uw huis te verkopen!

Het is zomer, dus tijd om uw huis te verkopen!

Het mooiste seizoen is de zomer! Alles staat in bloei, het zonnetje schijnt en de lucht is strak blauw. Tijd om uw woning te verkopen, want dit is de beste periode! Toch is dit seizoen...
Huurders en verhuurders let op: de wet betaalbare huur komt eraan!

Huurders en verhuurders let op: de wet betaalbare huur komt eraan!

Op 25 april 2024 heeft de Tweede Kamer het wetsvoorstel voor de Wet betaalbare huur aangenomen. De Eerste Kamer behandelt het wetsvoorstel binnenkort. Het voornemen is dat de Wet...
Bekijk overzicht