't Visnet

Geschreven door Michiel Putz MSc op 6 oktober 2021

Namens de eigenaar is Molenbeek Makelaars gevraagd om de verkoop bij inschrijving te begeleiden van De Ruyterstraat 7-7A in Huizen.


In 1954 opende het verenigingsgebouw 't Visnet haar deuren aan De Ruyterstraat 7 in Huizen. Het gebouw heeft tot 1989 uitsluitend dienst gedaan als kerkzaal waarna het gebouw is omgevormd tot een multifunctioneel verenigingsgebouw. Het gebouw bestaat uit een grote zaal met podium waarop het uit 1964 daterende orgel gelegen is. Het orgel is gebouwd door de firma Van Vulpen uit Utrecht maar is nooit volledig voltooid. In 1998 is 't Visnet uitgebreid met een extra vleugel bestaande uit diverse werkkamers en een ruime kelder. Het volledige gebouw bestaat uit twee verdiepingen die per lift bereikbaar zijn. Daarbij beschikt het gebouw over een ruime keuken, diverse sanitaire groepen, een grote buitenruimte en een riante entree. Opvallend aan het gebouw is het metselwerktafreel aan de gevel en het in beton gezette glas in lood in de centrale hal. De oppervlakte, buitenruimte en bouwvorm maken het gebouw uitermate geschikt voor een herbestemming van het gebouw. Het totale gebouw heeft een metrage van circa 1.620 m² BVO en is gelegen op een kavel van circa 2.315 m².

Het dorp Huizen is een groene gemeente gelegen aan de rand van Het Gooi en grenst aan het Gooimeer. Het dorp heeft een gezellig dorpscentrum waarvan de geschiedenis teruggaat tot circa 1382. Vandaag de dag heeft Huizen circa 41.000 inwoners. Door de ligging van Huizen tussen de rijkswegen A1 en A27 zijn Amsterdam, Almere, Amersfoort en Utrecht binnen korte tijd bereikbaar.

Het object wordt door middel van een inschrijving verkocht. Voor de verkoop is een dataroom ingericht. Voor toegang kunt u mailen naar utrecht@molenbeek.nl. Aan de hand van deze verkoopinformatie nodigen wij u uit om een bieding uit te brengen.Zie voor aanvullende informatie over de inschrijvingsprocedure en voorwaarden de dataroom.

Op 12 oktober is er een extra kijkdag ingepland en bent u nog van harte welkom om De Ruyterstraat te bekijken.

't Visnet
Michiel Putz MSc
Neem contact op met Michiel

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Belegging verkocht, Ridderhofstad Kasteel Geerestein te Woudenberg

Belegging verkocht, Ridderhofstad Kasteel Geerestein te Woudenberg

Namens onze opdrachtgever hebben wij de verkoop mogen begeleiden van deze fraaie rijksmonumentale belegging met NSW-rangschikking. Het complex is langjarig verhuurd...
Belegging aangekocht, Voormalig Kantongerecht Utrecht 

Belegging aangekocht, Voormalig Kantongerecht Utrecht

Namens een particuliere belegger heeft Molenbeek Makelaars het Rijksmonumentale Kantongerecht gelegen aan de Hamburgerstraat 30 in Utrecht als belegging aangekocht.
Bekijk overzicht