Woontransfer binnen Soesterberg

Geschreven door Vince Hogeveen RM RT op 4 september 2020

De woontransfer van Robert van Santen en Anoek Klein

“We hadden ons al ingeschreven voor fase 1 van nieuwbouwplan De Groene Hoogte in Soesterberg”, vertelt Robert van Santen. “Maar dat werd het niet. Voor fase 4 kregen we een mailtje of we opnieuw in aanmerking wilden komen. We dachten, dat doen we. Maar ook toen zijn we het niet geworden.”

Einde verhaal, zo lijkt, tot opeens de makelaar van Molenbeek belde. De verkoop van één van de woningen ging niet door en Robert van Santen en zijn partner Anouk Klein hadden juist een voorkeur voor dit bouwnummer doorgegeven. “Eigenlijk kwam de woning onverwacht op ons pad.”

Goede investering

Het paar was niet eens zozeer op zoek naar een ruimere woning of een grotere tuin. “De Groene Hoogte is niet veel groter dan onze woning aan de Antonie van Leeuwenhoeklaan. Maar nieuwbouw is een goede investering en de rente is erg laag momenteel. Die hebben we voor langere tijd vastgezet.”

Over de keuze van een makelaarskantoor voor de verkoop van de huidige woning hoefden Robert en Anouk niet lang na te denken. “We hadden over Molenbeek al veel goede verhalen gehoord. De contacten rondom de Groene Hoogte waren goed, dus het was ook een kwestie van gunnen.”

Platgebeld

De verkoop ging ‘heel vlot’ vertelt Robert. “Het stond op Funda en vervolgens werd de makelaar platgebeld. Er waren twee kijkmomenten, waarna er een aantal biedingen op tafel lag. We hadden totaal geen stress of het goed zou aflopen.”

Over de samenwerking met de makelaar van Molenbeek niets dan lof, vindt Robert. “Hij maakte direct een app-groep aan, dat werkt fijn. En wat ik knap vond aan zijn werkwijze: de makelaar staat er natuurlijk voor de verkoper, maar hij was er ook voor de koper. Tijdens alle fases van het proces werden wij bovendien steeds goed op de hoogte gehouden.”

Woontransfer binnen Soesterberg
Vince Hogeveen RM RT
Neem contact op met Vince

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Juist in de gekte betrokken en integer!

Juist in de gekte betrokken en integer!

Bijna dagelijks komen er in de pers weer berichten voorbij over de woningmarkt die opnieuw oververhit lijkt te raken. In deze markt, waarin bijna elke beslissing snel genomen moet worden, blijft...
Is de Rol van de Makelaar Onvervangbaar in het AI-tijdperk?

Is de Rol van de Makelaar Onvervangbaar in het AI-tijdperk?

In een wereld waarin technologie en kunstmatige intelligentie (AI) steeds meer terrein winnen, blijft de rol van de makelaar onvervangbaar. Stel je voor: een jong stel dat op zoek is naar hun...
Bekijk overzicht