Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Kerkbrink 5, Breukelen 3621 AN Breukelen

3621 AN Breukelen huurprijs € 3.250 p.m.

Omschrijving

Omgevingsfactoren
Breukelen is een dorp welke onderdeel is van de gemeente Stichtse Vecht in de Provincie Utrecht en gelegen tussen Utrecht en Amsterdam. Door de ligging nabij de Rijksweg A2 is Breukelen uitstekend bereikbaar. Het authentieke en gezellige centrum van Breukelen is rijk aan winkels en horecagelegenheden. De Kerkbrink is het levendige dorpsplein midden in de oude dorpskern van...

Brochure

Download de brochure van Kerkbrink 5, Breukelen.

Download brochure

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Stichtse Vecht

Uitgebreide omschrijving

Omgevingsfactoren
Breukelen is een dorp welke onderdeel is van de gemeente Stichtse Vecht in de Provincie Utrecht en gelegen tussen Utrecht en Amsterdam. Door de ligging nabij de Rijksweg A2 is Breukelen uitstekend bereikbaar. Het authentieke en gezellige centrum van Breukelen is rijk aan winkels en horecagelegenheden. De Kerkbrink is het levendige dorpsplein midden in de oude dorpskern van Breukelen. Op het plein zijn zowel lokale ondernemers (o.a. opticien, woondecoratie, kapper, traiteur, bakker en schoenmaker) als landelijke retailers gevestigd (o.a. Kruidvat, Marskramer, Intertoys en TUI Uitzendbureau) ook zijn er veel restaurantjes en terrassen te vinden. Op vrijdag is de wekelijkse markt die veel bezoekers uit de gehele regio trekt.

Object
Het betreft een multifunctionele ruimte met een totale gebruikersoppervlakte van circa 254 m². Het object heeft een brede pui waardoor de ruimte bij uitstek geschikt is om artikelen te etaleren of uw bedrijf goed zichtbaar neer te zetten. Naast een ingang aan de voorzijde is er tevens een achteringang aanwezig. De achteringang komt uit op het grote parkeerterrein ('Hazeslinger').

Deelverhuur behoort tot de mogelijkheden, de indeling zal in overleg met verhuurder worden bepaald. De winkelruimte is tevens voor de verkoop beschikbaar.

Medio Q3 2019 zal het object worden voorzien van een additionele bouwlaag waarbij op de 1e en 2e verdieping in totaal vier luxe appartementen worden gerealiseerd. De separate entree zal aan de achterzijde worden gesitueerd.

In de brochure is de toekomstige en huidige situatie weergegeven.

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau kan in onderling overleg tussen huurder en verhuurder nader worden bepaald. Huren in de huidige staat, casco gerenoveerd alsmede turn-key is bespreekbaar.

Bestemming
De bestemming van het object is 'Centrum', dat houdt in dat het volgende gebruik wordt toegestaan:

- detailhandel;
- dienstverlening.

Bereikbaarheid
Eigen vervoer
De Kerkbrink is gelegen nabij de Straatweg, dit is een regionale verbindingsweg die beter bekend staat als de N402. Vanaf hier kan de A2 in enkele autominuten worden bereikt.

Openbaar vervoer
Er verstrekken verschillende bussen van de bushalte welke op ca. 100 meter afstand ligt in de richting van Amsterdam, Utrecht, Woerden en Breuken NS. Vanaf dit station vertrekken er treinen in de richting van Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

Parkeren
Voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving. Parkeerterrein aan de achterzijde gelegen ('Hazeslinger').

Huurprijs
De huurprijs van het object bedraagt € 3.250,00 per maand te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Ten aanzien van de servicekosten dient huurder zelf contracten af te sluiten bij de desbetreffende nutsbedrijven.

Beschikbaarheid
Per direct.

Huurtermijn
5 (vijf) jaar met verlengingstermijnen van telkens 5 (vijf) jaar.

Huurbetaling
Per 1 (één) maand vooruit.

Opzegtermijn
12 (twaalf) maanden voorafgaande van de expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 3 maanden bruto betalingsverplichting.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015 =100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

BTW
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Bijzonderheden
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 3.250 p.m.
Huur BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Kerkbrink 5
Plaats Breukelen
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrumwijkwinkelcentrumin woonwijk
Winkelruimte
Oppervlakte 254 m²
Oppervlakte in units vanaf 100 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Dit pand bezichtigen?

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.