Koningin Wilhelminalaan 5 , 3527 LA, Utrecht

  • C
€ 125 p/m² p.j.
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Object De Koningin Wilhelminalaan 5 betreft een representatief kantoorgebouw gelegen op een korte afstand van het stadscentrum van Utrecht. Het gebouw beschikt over een frisse entree die toegang geeft tot de twee personenliften. In het gebouw en in de omliggende...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 195 m²

Bedrijfstakken in

Downloads

Object
De Koningin Wilhelminalaan 5 betreft een representatief kantoorgebouw gelegen op een korte afstand van het stadscentrum van Utrecht. Het gebouw beschikt over een frisse entree die toegang geeft tot de twee personenliften. In het gebouw en in de omliggende gebouwen zijn meerdere gerenommeerde bedrijven gevestigd. In het midden van de verdieping een open ruimte aanwezig welke wordt voorzien van meubels, hier kan worden overlegd of worden geluncht.

Voor de verhuur is er circa 195 m² kantoorruimte incl. toebedeling algemene ruimten beschikbaar. Tevens is er een balkon aanwezig.

Huurprijs
De huurprijs van het object bedraagt € 125,- per m²/per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 50,- per m²/per jaar, te vermeerderen met BTW.

Omgevingsfactoren
De Koningin Wilhelminalaan is gelegen ten zuidwesten van het stadscentrum en vormt een belangrijke verbinding tussen station Vaartsche Rijn en het kantorenpark Papendorp. Doordat de Koningin Wilhelminalaan onderdeel is van diverse verbindingswegen tussen het centrum en de snelwegen is het kantoorgebouw zeer goed bereikbaar per auto. Door de nieuwe ontwikkelingen rondom het gebouw gaat een dynamische mix ontstaan van wonen, werken en leven.

Merwedekanaalzone
De Koningin Wilhelminalaan ligt midden in de Merwedekanaalzone. De komende jaren worden hier 6.000 woningen gebouwd. Het wordt een aantrekkelijk, duurzaam en groen gebied om te wonen, werken en recreëren. Door de focus op nieuw stedelijk leven is er in het ontwerp nadrukkelijk ruimte voor innovaties op het gebied van mobiliteit, energie, gezondheid, sociale duurzaamheid en milieu. Het wordt een echte wijk van de toekomst.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige staat inclusief onder andere de volgende voorzieningen:

- huidige systeemplafonds voorzien van HF-inbouwverlichtingsarmaturen;
- balkon;
- mechanische ventilatie;
- kabelgoten voorzien van databekabeling en elektrapunten;
- pantry;
- gedeeld sanitair;
- gedeelde ruimte waar bijvoorbeeld geluncht kan worden.
- twee personenliften.

Bestemming
De bestemming van het object is ‘kantoor’, dit houdt in dat het navolgende gebruik wordt toegestaan:

- kantoor;
- dienstverlening.

Bereikbaarheid
Eigen vervoer
Door de ligging nabij diverse uitvalswegen is de kantoorruimte goed bereikbaar per auto. Door de ligging van Utrecht aan de rijkswegen A2, A12, A27 en A28 is Utrecht goed bereikbaar voor het gehele land.

Openbaar vervoer
Voor het object stoppen diverse bussen in diverse richtingen. Het Centraal Station kan zodoende binnen 10 minuten worden bereikt.

Parkeren
Het kantoorgebouw beschikt over diverse parkeerplaatsen op het eigen afgesloten terrein. De parkeernorm bedraagt 1:47. De kosten per parkeerplaats bedragen € 750,00 per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Beschikbaarheid
Per direct.

Huurtermijn
In ieder geval tot en met 30 juni 2027. Een eventuele huurperiode na deze periode hangt af van de herontwikkelingsmogelijkheden van verhuurder. Verhuurder zal huurder hier tijdig over informeren.

Huurbetaling
Per 1 (één) maand vooruit.

Opzegtermijn
12 (twaalf) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 3 maanden bruto betalingsverplichting.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015 =100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

BTW
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Bijzonderheden
Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 125 p/m² p.j.
Servicekosten € 50 per vierkante meters per jaar
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Koningin Wilhelminalaan 5
Plaats Utrecht
Provincie Utrecht
Land Nederland
Ligging
  • Kantorenpark
  • In woonwijk

>Kantoor

Oppervlakte 195 m²
Oppervlakte in units vanaf 195 m²

Energie

Energielabel C
Energielabel index 1.3
Energielabel einddatum 2027-08-20

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de kantoorruimte

Koningin Wilhelminalaan 5, 3527 LA, Utrecht

Locatie

Koningin Wilhelminalaan 5, 3527 LA, Utrecht

Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie