Laanstraat 30, 3743 BG, Baarn
Laanstraat 30, 3743 BG, Baarn
Laanstraat 30, 3743 BG, Baarn
Laanstraat 30, 3743 BG, Baarn
Laanstraat 30, 3743 BG, Baarn
3743 BG, Baarn

Laanstraat 30, 3743 BG, Baarn

€ 425.000 k.k. / € 2.173 p.m.

Omschrijving

WINKEL plus BOVENWONING TE HUUR & TE KOOP LET OP! de winkelruimte zal alleen worden verhuurd inclusief de bovenliggende woning. De huur van de bovenwoning bedraagt € 850,- per maand. Deze unieke winkelruimte met bovenwoning gelegen aan Laanstraat 30 te Baarn is...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 163 m²
Perceel 189 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Download de Brochure

Download Dynamis brochure

Bedrijfstakken in Baarn

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 425.000 k.k. / € 2.173 p.m.
Huur BTW belast ja
Koop BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1900
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Laanstraat 30
Plaats Baarn
Land NL
Ligging
  • winkelgebied stadscentrum
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 189 m²
Kantoor
Oppervlakte 163 m²
Oppervlakte in units vanaf 145 m²
Verdiepingen
  • 1
Voorzieningen
  • te openen ramen
  • systeemplafond
  • toilet
  • pantry
  • verwarming
  • kamerindeling
Winkelruimte
Oppervlakte 163 m²
Parkeergelegenheid
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Uitgebreide omschrijving

WINKEL plus BOVENWONING TE HUUR & TE KOOP

LET OP! de winkelruimte zal alleen worden verhuurd inclusief de bovenliggende woning. De huur van de bovenwoning bedraagt € 850,- per maand.

Deze unieke winkelruimte met bovenwoning gelegen aan Laanstraat 30 te Baarn is centraal gesitueerd in het levendige winkelcentrum van Baarn. Grote retailers als HEMA, ICI PARIS XL, Mitra slijterij, Nelson, Jumbo, Bruna, Coöp, Albert Heijn zijn er gevestigd. Voorts is er een gevarieerd aanbod bestaande uit kleinere (speciaal-) winkels in de directe nabijheid van het object te vinden. Het object ligt op een A1 -winkellocatie midden in de Laanstraat en heeft derhalve een uitstekende attentiewaarde.

Bereikbaarheid
Eigen vervoer
Het centrum van Baarn is goed bereikbaar per auto.

Per Openbaar Vervoer
Baarn heeft een treinstation, op loopafstand van het centrum en is tevens goed te bereiken middels diverse buslijnen.

Parkeren
Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen rondom het winkelcentrum van Baarn gelegen. In Baarn is er sprake van een blauwe zone. Derhalve is er wel een parkeerschijf vereist, maar is parkeren gratis.

Omgevingsfactoren
Deze unieke winkelruimte met bovenwoning is gelegen in het centrum van Baarn. De perfecte ligging, de goede bereikbaarheid, zowel per auto als per openbaar vervoer maken dit object bij uitstek geschikt voor de startende, groeiende en succesvolle ondernemer. De Laanstraat 30 te Baarn heeft de mogelijkheid in zich om de begane grond als winkelruimte en de verdieping(en) als woonruimte te gebruiken. De ruimte kan enerzijds als winkelruimte gebruikt worden anderzijds is de ruimte tevens geschikt voor gebruik ten behoeve van commerciële dienstverlening, horeca of een ambachtelijk bedrijf!

Winkelruimte
De winkel-bedrijfsruimte op de begane grond zal (schoon en ontruimd) worden aangeboden in de huidige (casco) staat onder meer voorzien van:

• winkelpui;
• balie;
• toilet en pantry;
• systeemplafond;
• cv-installatie met radiatoren.

Bovenwoning
Eerste verdieping
Overloop met aan de voorzijde toegang tot de woonkamer en open keuken. Aan de achterzijde bevinden zich de slaapkamer en de badkamer voorzien van ligbad, wastafel en toilet.
Vanuit de slaapkamer is er toegang tot het zeer royale dakterras (circa 83 m²). Tevens bevindt zich aangrenzend aan de overloop een kleine werkkamer en de opgang naar de zolder op de tweede verdieping.

Tweede verdieping
Ruime zolderkamer met schuine zijden.

Object
De winkel heeft een totale oppervlakte van circa 160 m² welke als volgt is verdeeld:

Begane grond Winkel- /dienstverleningsruimte Circa 145 m²
Begane grond Magazijn/verblijfsruimte Circa 18 m²
Eerste verdieping Woonruimte Circa 87 m²
Tweede verdieping Zolder Circa 35 m²
Terras Circa 83 m²

Frontbreedte
Het object heeft een frontbreedte van 6,80 meter.

Huurprijs

Winkel-bedrijfsruimte met bovenwoning
€ 3.023,33 per maand.

Koop
De koopprijs van het object bedraagt € 425.000 k.k.

Voorschot servicekosten
Huurder zal direct contractant worden van de openbare nuts-en internetbedrijven en dient derhalve zorg te dragen voor het afsluiten van correcte overeenkomsten met de desbetreffende nutsbedrijven. Huurder zal tevens ten aanzien van de beveiliging zelfstandig contracteren.

Aanvaarding
In overleg.

Huurtermijn
Vijf (5) jaar en aansluitende verlengingstermijnen van telkens vijf (5) jaar. Een kortere huur- en verlengingstermijn is bespreekbaar.

Huurbetaling
Per kwartaal vooruit.

Opzegtermijn
Twaalf (12) kalendermaanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een doorlopende bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Huurcontract
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW
Niet van toepassing.

Bestemming en gebruik
De bestemming van het object is De voor 'Centrum - 1' aangewezen gronden zijn bestemd voor:

a. wonen uitsluitend op de tweede en hogere bouwlagen alsmede kapverdiepingen en in samenhang daarmee voor de uitoefening van aan-huis-verbonden beroepen en aan-huis-verbonden kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten;
b. ter plaatse van de aanduiding 'wonen', tevens voor wonen op de begane grond en in samenhang daarmee voor de uitoefening van aan-huis-verbonden beroepen en aan-huis-verbonden kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten;
c. detailhandel, uitsluitend op de begane grond, met dien verstande, dat ter plaatse van Laanstraat 66 en 106 detailhandel tevens op de tweede bouwlaag is toegestaan;
d. dienstverlening, uitsluitend op de begane grond;
e. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van kantoor - kantoor - 1', tevens voor kantoren, uitsluitend op de begane grond en ter plaatse van de aanduiding ‘specifieke vorm van kantoor - kantoor – 2’, tevens voor kantoren uitsluitend op de tweede bouwlaag, met dien verstande, dat ter plaatse van Brinkzicht 16 t/m 29 kantoren zijn toegestaan op alle bouwlagen;
f. ter plaatse van de aanduiding 'horeca tot en met categorie 1', tevens voor horeca uit categorie 1 van de bij deze regels behorende bijlage 'Staat van Horeca-activiteiten', uitsluitend op de begane grond;
g. ter plaatse van de aanduiding 'horeca tot en met categorie 2', tevens voor horeca uit categorie 1 en 2 van de bij deze regels behorende bijlage 'Staat van Horeca-activiteiten', uitsluitend op de begane grond;
h. ter plaatse van de aanduiding 'horeca tot en met categorie 3', tevens voor horeca uit categorie 1, 2 en 3 van de bij deze regels behorende bijlage 'Staat van Horeca-activiteiten', uitsluitend op de begane grond;
met de daarbij behorende:
i. tuinen, erven, terreinen en parkeervoorzieningen;
j. (ontsluitings) wegen en paden;
k. laad- en losplaatsen;
l. waterhuishoudkundige voorzieningen;
m. nutsvoorzieningen;
n. bouwwerken.

Onder de uitoefening van aan-huis-verbonden beroepen en kleinschalig bedrijfsmatige activiteiten in samenhang met het wonen wordt verstaan het gebruik van gedeelten van woningen ten behoeve van aan-huis-verbonden beroepen en aan-huis-verbonden kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten, voor zover:
- het vloeroppervlak ten behoeve van aan-huis-verbonden beroep en de aan-huis-verbonden kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten niet groter is dan 25% van het vloeroppervlak van de woning, inclusief aan- en uitbouwen, tot een maximum van 50 m²;
- ten behoeve van de uitoefening van aan-huis-verbonden beroep en de aan-huis-verbonden kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten in voldoende parkeergelegenheid wordt voorzien;
- de aan-huis-verbonden kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten geen nadelige invloed hebben op de normale afwikkeling van het verkeer en niet gepaard gaan met horeca en detailhandel, uitgezonderd beperkte verkoop die ondergeschikt is aan de uitoefening van de betrokken aan-huis-verbonden kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten.

Het gebruik van een dakterras op een aan- en uitbouw en hoofdgebouw is toegestaan met dien verstande dat:
- voorzien dient te zijn in een doorvalbeveiliging van maximaal 1 m;
- een dakterras slechts is toegestaan voor zover de bouwhoogte van de doorvalbeveiliging de goothoogte van het hoofdgebouw, zoals deze feitelijk is ten tijde van de realisatie van het dakterras, niet overschrijdt.
Het bestemmingsplan is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl of ter inzage bij de gemeente.

Bijzonderheden
Alle onderhandelingen en/of overeenstemmingen geschieden onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar/verhuurder.

Disclaimer
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Alle media

Plattegronden

Alle afbeeldingen

Laanstraat 30, 3743 BG, Baarn
Laanstraat 30, 3743 BG, Baarn
Laanstraat 30, 3743 BG, Baarn
Laanstraat 30, 3743 BG, Baarn
Laanstraat 30, 3743 BG, Baarn
Laanstraat 30, 3743 BG, Baarn
Laanstraat 30, 3743 BG, Baarn
Laanstraat 30, 3743 BG, Baarn
Laanstraat 30, 3743 BG, Baarn
Laanstraat 30, 3743 BG, Baarn
Laanstraat 30, 3743 BG, Baarn
Laanstraat 30, 3743 BG, Baarn
Laanstraat 30, 3743 BG, Baarn
Laanstraat 30, 3743 BG, Baarn
Laanstraat 30, 3743 BG, Baarn
Laanstraat 30, 3743 BG, Baarn
Laanstraat 30, 3743 BG, Baarn
Laanstraat 30, 3743 BG, Baarn
Laanstraat 30, 3743 BG, Baarn
Laanstraat 30, 3743 BG, Baarn
Laanstraat 30, 3743 BG, Baarn
Laanstraat 30, 3743 BG, Baarn
Laanstraat 30, 3743 BG, Baarn
Laanstraat 30, 3743 BG, Baarn
Laanstraat 30, 3743 BG, Baarn
Laanstraat 30, 3743 BG, Baarn
Laanstraat 30, 3743 BG, Baarn
Laanstraat 30, 3743 BG, Baarn
Laanstraat 30, 3743 BG, Baarn
Laanstraat 30, 3743 BG, Baarn
Laanstraat 30, 3743 BG, Baarn
Laanstraat 30, 3743 BG, Baarn
Laanstraat 30, 3743 BG, Baarn
Laanstraat 30, 3743 BG, Baarn
Laanstraat 30, 3743 BG, Baarn

Bedrijfstakken in Baarn

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Documenten

Brochure Download

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie