Lijnmarkt 45 , 3511 KG, Utrecht

  € 3.600 p.m.
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Voor de verhuur is het unieke monumentale object aan de Lijnmarkt 45 beschikbaar. Door haar prachtige gevel met authentieke elementen en brede etalage een echte eyecatcher in de straat. Het betreft een winkelruimte met een vloeroppervlak van in totaal circa 78 m²,...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 78 m²

  Bedrijfstakken in

  Downloads

  Voor de verhuur is het unieke monumentale object aan de Lijnmarkt 45 beschikbaar. Door haar prachtige gevel met authentieke elementen en brede etalage een echte eyecatcher in de straat.
  Het betreft een winkelruimte met een vloeroppervlak van in totaal circa 78 m², waarvan circa 8 m² tot de etalage behoort, circa 65 m² tot direct verkoopoppervlak en circa 5 m² tot de pantry/toilet. Tevens is er een kelderruimte aanwezig van circa 22 m².

  Frontbreedte
  4,5 m1.

  Omgevingsfactoren
  De Lijnmarkt is één van de meest gezellige straatjes van het centrum van Utrecht. De straat kenmerkt zich door haar vele authentieke panden waar boetiekjes, horeca en dienstverleners zijn gevestigd. De Lijnmarkt verbindt de Choorstraat en Zadelstraat met de Oudegracht en loopt eveneens parallel aan de Lichte en Donkere Gaard en de Oudegracht. Op zit moment zijn onder andere de navolgende ondernemingen gevestigd in deze straat; Kaasbar Utrecht, Zuivelhoeve, Van Pommeren, Eleganza Utrecht, Guillotine en Ace & Tate.

  Huurprijs
  De huurprijs van het object bedraagt € 3.600,- per maand, te vermeerderen met BTW.

  Servicekosten
  Ten aanzien van de servicekosten zal huurder rechtstreekse contracten dienen af te sluiten met de desbetreffende nutsbedrijven.

  Opleveringsniveau
  Het object zal (schoon en ontruimd) worden aangeboden in de huidige staat en de ruimte zal casco worden verhuurd. In overleg met huidig huurder zijn er bepaalde voorzieningen ter overname beschikbaar.

  Bestemming
  De bestemming van het object luidt ‘Centrum-3’, dit houdt in dat het navolgende gebruik mogelijk is:

  - Detailhandel;
  - Dienstverlening.

  Bereikbaarheid
  Eigen vervoer
  De Lijnmarkt ligt in de autovrije binnenstad. Wel kan de winkelruimte in de ochtend worden bevoorraad. Hiervoor is de Lijnmarkt goed bereikbaar via de Oudegracht. Vanaf hier kunt u de rijkswegen A2, A12, A27 en A28 goed bereiken.

  Openbaar vervoer
  Vanaf de Lijnmarkt is het een paar minuten lopen naar Utrecht CS. Hier vertrekken diverse bussen, treinen en trams richting alle windstreken.

  Parkeren
  Nabij het object zijn verschillende betaalde parkeergarages gelegen waaronder de Springweg garage en Hoog Catharijne.

  Beschikbaarheid
  Per 1 oktober 2024, in overleg is eerder bespreekbaar.

  Huurtermijn
  5 (vijf) jaar met verlengingstermijnen van telkens 5 (vijf) jaar.

  Huurbetaling
  Per 1 (één) maand vooruit.

  Opzegtermijn
  12 (twaalf) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

  Zekerheidsstelling
  Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 3 maanden bruto betalingsverplichting.

  Indexering
  Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015 =100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

  BTW
  Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

  Huurcontract
  Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

  Bijzonderheden
  Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 3.600 p.m.
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie winkelruimte
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Lijnmarkt 45
  Plaats Utrecht
  Provincie Utrecht
  Land Nederland
  Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

  Winkelruimte

  Oppervlakte 78 m²
  Oppervlakte in units vanaf 78 m²
  Oppervlakte verkoop vloer 65 m²

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de winkelruimte

  Lijnmarkt 45, 3511 KG, Utrecht
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie