Maliesingel 26 , 3581 BH, Utrecht

  € 17.500 p.m.
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Het object aan de Maliesingel 26 is een vrijstaand, monumentaal herenhuis met karakter, staande tegenover Park Lepelenburg aan de rand van het centrum van Utrecht. Het object heeft een totaaloppervlakte van circa 630 m². Bij het gebouw horen tevens circa 25...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 630 m²

  Bedrijfstakken in

  Het object aan de Maliesingel 26 is een vrijstaand, monumentaal herenhuis met karakter, staande tegenover Park Lepelenburg aan de rand van het centrum van Utrecht. Het object heeft een totaaloppervlakte van circa 630 m². Bij het gebouw horen tevens circa 25 parkeerplaatsen, die op het afgesloten parkeerterrein achter het gebouw liggen. Daarnaast beschikt het over een royale tuin. Het pand heeft een authentieke en sfeervolle uitstraling, door de aanwezige originele details waaronder hoge plafonds, paneeldeuren, lambrisering en schouwen voel en zie je de historie van het gebouw.

  Omgevingsfactoren
  De Maliesingel vormt samen met de Maliebaan één van de meest representatieve kantorenlocatie van de stad Utrecht. Het is de vestigingsplaats voor zakelijke dienstverleners zoals, notarissen, advocaten, banken en makelaarskantoren.
  Op wandelafstand van de kantoorvilla, op de Nachtegaalstraat en de Burgemeester Reigerstraat, bevinden zich diverse eetgelegenheden, traiteurs, een supermarkt en een diversiteit aan andere retail.

  Huurprijs
  De huurprijs van het object bedraagt € 17.500,- per maand, te vermeerderen met BTW. De huurprijs van de parkeerplaatsen bedraagt € 2.100,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

  Servicekosten
  Ten aanzien van de servicekosten dient huurder zelf contracten af te sluiten bij de desbetreffende nutsbedrijven.

  Opleveringsniveau
  Het object wordt opgeleverd in huidige staat, onder andere voorzien van de navolgende voorzieningen;

  - houten vloer in visgraatmotief;
  - keuken begane grond;
  - representatieve entree;
  - pantry 1e verdieping;
  - toilet op alle verdiepingen;
  - diverse airco-units.

  Bestemming
  De ruimte aan de Maliesingel zal door of vanwege huurder uitsluitend worden bestemd om te worden gebruikt als kantoorruimte ten behoeve van bureauwerkzaamheden en de parkeerplaatsen als opstelplaats voor personenauto's.

  Eigen vervoer
  De Maliesingel is gelegen aan de rand van het centrum in Utrecht Oost en gemakkelijk bereikbaar via de Waterlinieweg, Berekuil en de Museumlaan. Hierdoor zijn rijkswegen A27,A28en A12op enkele autominuten bereikbaar.

  Openbaar vervoer
  Het object is eveneens uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer middels diverse bushaltes, welke op loopafstand zijn gelegen. De reistijd per stadsbus naar Utrecht CS bedraagt slechts circa 5 minuten.

  Parkeren
  Aan de achterzijde van het object zijn op het afgesloten parkeerterrein 25 parkeerplaatsen beschikbaar. De huurprijs per parkeerplaats bedraagt € 2.100,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

  Beschikbaarheid
  Per 1 april 2023.

  Huurtermijn
  5 (vijf) jaar, te vermeerderen met telkens 5 (vijf) jaar.

  Huurbetaling
  Per 1 (één) maand vooruit.

  Opzegtermijn
  12 (twaalf) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

  Zekerheidsstelling
  Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 3 maanden bruto betalingsverplichting.

  Indexering
  Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015 =100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

  BTW
  Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

  Huurcontract
  Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

  Bijzonderheden
  Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 17.500 p.m.
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie kantoorruimte
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Maliesingel 26
  Plaats Utrecht
  Provincie Utrecht
  Land Nederland
  Ligging
  • Kantorenpark
  • In woonwijk

  >Kantoor

  Oppervlakte 630 m²
  Oppervlakte in units vanaf 630 m²

  Parkeerplaatsen

  Niet-overdekt aantal 20
  Niet-overdekt prijs 2100
  Niet-overdekt BTW belast ja

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Uitstekend
  Onderhoud buiten Uitstekend

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de kantoorruimte

  Maliesingel 26, 3581 BH, Utrecht

  Locatie

  Maliesingel 26, 3581 BH, Utrecht

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie