Straatweg 82 , 3621 BS, Breukelen

  • A+
€ 135 p/m² p.j.
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Object De Straatweg 82 betreft een multifunctioneel gebouw dat ligt op een goede zichtlocatie in het centrum van Breukelen. Door de hoekligging beschikt de ruimte over veel natuurlijk daglicht en goede mogelijkheden voor reclame, het etaleren van producten en het...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 691 m²

Bedrijfstakken in

Downloads

Object
De Straatweg 82 betreft een multifunctioneel gebouw dat ligt op een goede zichtlocatie in het centrum van Breukelen. Door de hoekligging beschikt de ruimte over veel natuurlijk daglicht en goede mogelijkheden voor reclame, het etaleren van producten en het werken in natuurlijk daglicht. Het gebouw is recent grondig gerenoveerd en klaargemaakt voor de toekomst. Zo is het dak voorzien van 36 zonnepanelen en is het gehele gebouw voorzien van ledverlichting.

De beschikbare ruimte betreft de volledige begane grond welke door middel van een eigen entree met elektrische schuifdeur toegankelijk is. Door de open lay-out leent het gebouw zich voor diverse gebruiksdoeleinden. Zo is de ruimte geschikt voor kantoordoeleinden, maatschappelijk gebruik, sport of dienstverlening.

Mocht de begane grond alleen te klein voor u zijn dan is het mogelijk om ook de eerste verdieping te huren. Hierdoor ontstaat een volledig solitair gebouw. Deze verdieping bestaat uit diverse ruime gerenoveerde werkkamers welke allen voorzien zijn van veel daglicht, sanitair en een eigen dakterras.

Metrage
Het totale gebouw heeft een metrage van ca. 691 m² B.V.O. welke als volgt verdeeld is:
Begane grond: circa 453 m² B.V.O., deze verdieping is ook afzonderlijk te huur;
Eerste verdieping: 238 m² B.V.O.

Omgevingsfactoren
Breukelen is een dorp welke onderdeel is van de gemeente Stichtse Vecht in de Provincie Utrecht en gelegen tussen Utrecht en Amsterdam. Het dorp heeft circa 11.000 duizend inwoners en is door de ligging nabij de Rijksweg A2 uitstekend bereikbaar

Het Authentieke en gezellige dorpscentrum van Breukelen is rijk aan winkels en horecagelegenheden. De Straatweg verbindt Breukelen met Loenen een de Vecht en Maarssen. Parralel aan de Straatweg loopt de rivier de Vecht dwars door Breukelen welke begint in Utrecht en eindigt in Muiden. Het object ligt op een prominente zichtlocatie op de hoek van de markt en de straatweg. Nabijgelegen bevinden zich onder andere Loetje, HEMA, Albert Heijn en Expert.

Om de hoek van de straatweg is de Kerkbrink gelegen. Dit is het levendige dorpsplein midden in de oude dorpskern van Breukelen. Op het plein zijn zowel lokale ondernemers als landelijke retailers gevestigd zoals; Kruidvat, Marskramer en Pizza Beppe. Ook zijn er veel gezellige restaurantjes en terrassen te vinden.

Huurprijs
De huurprijs van het gebouw bedraagt € 135,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.
De huurprijs per parkeerplaats bedraagt € 500,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Nader overeen te komen.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt in de huidige gerenoveerde staat opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:

- gesausde wanden;
- luchtbehandeling met topkoeling;
- volledig nieuw sanitair;
- egaal afgewerkte vloer welke 'legklaar' wordt opgeleverd op de begane grond, de verdieping is voorzien van vloerbedekking en scheidingswanden;
- pantry voorzien van inbouwapparatuur op de verdieping;
- verwarming door middel van radiatoren;
- 36 zonnepanelen;
- elektrische schuifdeuren bij de entree;
- nieuw systeemplafond voorzien van LED-verlichtingsarmaturen (deze wordt nog aangebracht);
- twee royale balkons op de verdieping.

Energielabel
Het object beschikt thans over energielabel A+.

Bestemming
De bestemming van het object is ‘Gemengd-2’, dit houdt in dat het navolgende gebruik mogelijk is:

- Dienstverlening;
- Kantoor;
- Maatschappelijke voorzieningen.

Naast de genoemde bestemmingen leent het gebouw zich ook voor een detailhandelsfunctie. Hiervoor moet wel een omgevingsvergunning worden aangevraagd.

Bereikbaarheid
Het object ligt op een steenworp afstand van de rijksweg A2 waarbij zowel Amsterdam als Utrecht met 10 – 15 minuten goed bereikbaar zijn. Hiernaast zijn er ook diverse provinciale wegen welke Breukelen verbinden met Loenen aan de Vecht, Maarssen of Loosdrecht.

Openbaar Vervoer
Het station van Breukelen is de verbinder tussen Amsterdam en Utrecht. Vanaf het station rijden verschillende bussen en stap je 5 minuten later bij een halte bijna voor de deur van het object uit. Hiernaast zijn er ook OV fietsen beschikbaar op het station.

Parkeren
Op het achtergelegen terrein zijn acht parkeerplaatsen beschikbaar. De huurprijs per parkeerplaats bedraagt € 500,- per jaar te vermeerderen met BTW. Tevens is er een groot naastgelegen parkeerterrein aan de Markt (blauwe zone).

Beschikbaarheid
Het object is per direct beschikbaar.

Huurtermijn
Minimaal 5 (vijf) jaar met verlengingstermijnen van telkens 5 (vijf) jaar.

Huurbetaling
Per kwartaal/maand vooruit.

Opzegtermijn
12 (twaalf) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 3 maanden bruto betalingsverplichting, welke ook dekt tegen insolventieschade.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015 =100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

BTW
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Bijzonderheden
Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 135 p/m² p.j.
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Nevenfuncties
  • Winkelruimte
  • Overige
  • Maatschappelijk vastgoed
Bouwjaar 1995
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Straatweg 82
Plaats Breukelen
Provincie Utrecht
Land Nederland
Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum
  • In woonwijk

Kantoor

Oppervlakte 691 m²
Oppervlakte in units vanaf 453 m²

Winkelruimte

Oppervlakte 691 m²
Oppervlakte in units vanaf 453 m²
Oppervlakte verkoop vloer 453 m²

Energie

Energielabel A+
Energielabel einddatum 2033-10-25

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de kantoorruimte

Straatweg 82, 3621 BS, Breukelen

Locatie

Straatweg 82, 3621 BS, Breukelen

Results

No results were found
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie