Object
Verhuurd

Papiermolen 8 - 10, Houten 3994 DK Houten

3994 DK Houten

Omschrijving

Omgevingsfactoren
Het representatieve kantoorpand, gelegen aan de Papiermolen 8-12 te Houten, is gedeeltelijk voor de verhuur beschikbaar. Het object is gelegen in het kantorengebied “De Molenzoom” nabij het winkelcentrum. Op voornoemd kantorengebied zijn onder andere de Grontmij, Noordhoff Uitgevers en de Stichtse Rijnlanden gevestigd.

Object
Het kantoorpand met een totale oppervlakte van...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

Omgevingsfactoren
Het representatieve kantoorpand, gelegen aan de Papiermolen 8-12 te Houten, is gedeeltelijk voor de verhuur beschikbaar. Het object is gelegen in het kantorengebied “De Molenzoom” nabij het winkelcentrum. Op voornoemd kantorengebied zijn onder andere de Grontmij, Noordhoff Uitgevers en de Stichtse Rijnlanden gevestigd.

Object
Het kantoorpand met een totale oppervlakte van circa 1231 m² is gedeeltelijk verhuurd. Voor de verhuur is de circa 359 m² VVO kantoorruimte beschikbaar welke als volgt is verdeeld:

Kantoorruimte begane grond : circa 359 m²
Totaal : circa 359 m²

Van het object is een NEN2580 meetcertificaat beschikbaar.

Huurprijs
€ 110,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
€ 35 per m² per jaar als voorschotbedrag, te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat, met gebruik van door verhuurder aan te bieden diensten. Hieronder vallen een gedeelde entree, de toiletgroepen de keuken/kantine met dakterras op de 2e verdieping. Aanwezig zijn voorts mechanische luchtventilatie, lichtarmaturen en bestaande wanden. Overname of gebruik van de aanwezige inventaris is bespreekbaar.

Parkeren
Er zijn totaal 11 parkeerplaatsen aanwezig op eigen beveiligd terrein, waarvan nog 4 beschikbaar voor verhuur. De kosten voor een parkeerplaats bedragen € 350,00 per parkeerplaats per jaar, exclusief BTW. Voorts is er op het achtergelegen parkeerterrein voldoende gratis parkeermogelijkheid.

Huurtermijn
Bij voorkeur vijf (5) jaren en aansluitend vijf (5) verlengingsjaren, doch een kortere periode is zeker bespreekbaar.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Opzegtermijn
Twaalf (12) kalendermaanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Aanvaarding
In overleg, doch per direct mogelijk.

Bestemming
Het bestemmingsplan voorziet in gebruik als kantoorruimte.

Bereikbaarheid
De locatie is met de auto via de rijksweg A27 en de rondweg binnen enkele minuten te bereiken. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend doordat er zich in de nabijheid een bushalte en een spoorverbinding bevinden.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Zekerheidsstelling
Een doorlopende bankgarantie ter grootte van 3 maanden bruto
betalingsverplichting (huur en eventuele BTW).

BTW
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract
Gebaseerd op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Bijzonderheden
Deze informatie wordt u verstrekt in afstemming met de verhuurder.

Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1999
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Papiermolen 8 - 10
Plaats Houten
Land NL
Ligging bedrijventerreinkantorenpark
Kantoor
Oppervlakte 359 m²
Verdiepingen 1
Voorzieningen inbouwarmaturenliftensysteemplafondtoiletpantryverwarmingkamerindeling
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.