Nieuw Nooitgedacht Zeist

Nieuw Nooitgedacht Zeist

Nieuwbouwproject

Nooitgedacht Zeist

Wonen in Nieuw Nooitgedacht!

Ooit wilt u wonen op dé perfecte plek. Vlak bij een levendig centrum met winkels, restaurants en hotspots om uit te gaan. En tegelijkertijd op steenworp afstand van uitgestrekte bossen waar u kunt ontspannen, wandelen, hiken of mountainbiken. In een huis dat comfortabel, duurzaam en gasloos is. Het goede nieuws: ooit is nu! U hoeft niet te wachten tot ooit. Uw woondromen komen nú uit in Nieuw Nooitgedacht. Een nieuwbouwplan in Zeist met 15 woningen en 12 appartementen. Grenzend aan het gezellige dorpshart, een paar stappen verwijderd van 642 hectare natuurgebied met bossen en stuifduinen.

4 Nieuwbouw voordelen

Lage onderhoudskosten
De eerste jaren heeft u bijna geen kosten aan onderhoud.
Energiebesparend
Elektra, isolatie en verwarming zijn hypermodern en van hoge kwaliteit zijn. Dat bespaart fors op uw energierekening.
Mooi meegenomen
U betaalt geen overdrachts-, makelaars- en taxatiekosten.
Voordeliger hypotheek
Voor nieuwbouwprojecten gelden vaak aantrekkelijke hypotheekvoorwaarden.
Nooitgedacht Zeist

Welke woning past bij u?

Plan Nieuw Nooitgedacht bestaat uit twee delen in hartje Zeist. In totaal tellen deze 27 woningen:

• 6 hoekwoningen
• 7 tussenwoningen
• 2 maisonnettes
• 2 appartementen met tuin
• 4 appartementen begane grond
• 4 appartementen eerste verdieping
• 2 penthouses

Meld u aan als belangstellende!

De komende periode komt er meer informatie over het plan en de diverse woningtypes beschikbaar. Wilt u deze info als eerste ontvangen? Meld u aan als belangstellende via onderstaande button! Dat is geheel vrijblijvend.

Inschrijven
Meld u aan als belangstellende!
Nooitgedacht Zeist

Ongedacht veel wooncomfort

Modern en duurzaam wooncomfort in het levendige centrum van Zeist. Letterlijk op steenworp afstand van de winkelstraten, restaurants en uitgaansgelegenheden. Dat bieden de 27 nieuwbouwwoningen van Nieuw Nooitgedacht. Deze worden gerealiseerd aan één van de oudste straten van Zeist: Nooitgedacht. De woningen liggen op loopafstand van het Walkartpark en bijna grenzend aan het grote bosgebied tussen Zeist, Austerlitz en Driebergen-Rijsenburg. Dit maakt de woningen aantrekkelijk voor een zeer brede doelgroep.

Nooitgedacht Zeist

Planning en informatie

• Verwachting start verkoop: juni 2024. Vanaf dat moment zullen de VON prijzen bekend zijn.

• Verwachting start bouw: 4e kwartaal 2024

• Verwachting oplevering: 4e kwartaal 2025

Nooitgedacht Zeist

Bos in uw ‘achtertuin’

Wonen in Zeist betekent een harmonieuze mix van natuur, historische charme en moderne voorzieningen. De gemeente, gelegen in het hart van de provincie Utrecht, biedt haar bewoners met honderden hectaren bos een buitenleven ‘in de achtertuin’. Vanuit uw woning in Nieuw Nooitgedacht staat u in no-time tussen de bomen.

Nooitgedacht Zeist

Levendig centrum

De levendige dorpskern straalt gezelligheid uit, met boetieks, restaurants en culturele hotspots. De Slotlaan, pal naast Nooitgedacht, is het shoppingcenter van de regio. Hier vindt u vrijwel alle bekende landelijke winkelketens maar ook speciaalzaken die net even iets extra’s bieden.

Nooitgedacht Zeist

Bereikbaarheid in optima forma

Zeist is een van de meest centraal gelegen gemeenten van Nederland. Door de ligging pal aan de snelweg A28 bent u vanuit Zeist zo in alle andere regio’s van ons land. Wie werkt in Utrecht of op De Uithof is op de fiets snel op de plaats van bestemming. Openbaar vervoer? Bus- en treinverbindingen zijn vlakbij!

Nooitgedacht Zeist

Een project van

- Smink Vastgoed

- Ovile B.V.

Van plan om een nieuwbouwwoning te kopen?

Doe eerst een gratis waardebepaling! Zo krijgt u een indicatie van uw huidige woningwaarde en weet u precies wat uw mogelijkheden zijn.