Hof van Weerdenburg Werkhoven

Hof van Weerdenburg Werkhoven

Nieuwbouwproject

Groen wonen in Werkhoven!

Groen wonen in Werkhoven! Nog enkele woningen beschikbaar!

In oktober 2023 wordt er begonnen met de bouwwerkzaamheden van de bouwnummers 1, 2, 7, 8 en 9. De andere bouwnummers kunnen snel volgen.

Op een steenworp afstand van het voormalige kasteel Weerdenburg, in landelijk Werkhoven, kun je straks heerlijk groen wonen in de polder. Het fijne van deze woonplek, is dat je je leven in de stad helemaal niet gedag hoeft te zeggen. Hier vind je het beste van twee werelden ineen!

Aan de rand van Werkhoven worden, in het kleinschalige nieuwbouwplan Hof van Weerdenburg, 2 vrijstaande woningen en 12 twee-onder-één kapwoningen gerealiseerd. Alle woningen hebben een fijne tuin en de auto kun je voor de deur kwijt, ook op eigen terrein. Dat alles in een heerlijk natuurlijke, weidse omgeving. Kortom, dit nieuwe plan in Werkhoven bied je alle ruimte en mogelijkheden!

14 moderne woningen in Hof van Weerdenburg
Of je nu voor een vrijstaande woning of voor een twee-onder-één-kapwoning gaat, het leven is nog nooit zo goed geweest als in Hof van Weerdenburg. Hier vind je de energiezuinige, stijlvolle woning van je dromen, met lekker veel leefruimte, een fijne tuin en een fraai uitzicht. De verschillende woningtypes hebben een statige architectuur en variëren speels in de kleur van het metselwerk.

4 Nieuwbouw voordelen

Lage onderhoudskosten
De eerste jaren heeft u bijna geen kosten aan onderhoud.
Energiebesparend
Elektra, isolatie en verwarming zijn hypermodern en van hoge kwaliteit zijn. Dat bespaart fors op uw energierekening.
Mooi meegenomen
U betaalt geen overdrachts-, makelaars- en taxatiekosten.
Voordeliger hypotheek
Voor nieuwbouwprojecten gelden vaak aantrekkelijke hypotheekvoorwaarden.
Nog enkele woningen beschikbaar!

Nog enkele woningen beschikbaar!

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar van dit prachtige nieuwbouwproject!

Twee-onder-een-kapwoning

De 12 twee-onder-één-kapwoningen zijn onderverdeeld in de drie verschillende types B, C en E. Er valt genoeg te kiezen dus! Prijsrange € 685.000,00 tot € 750.000,00 v.o.n.

Wat alle woningen gemeen hebben is de stijlvolle uitstraling van de architectuur, de riante leefruimte en de heerlijk groene ligging, waar je direct van geniet zo gauw je de tuindeuren openzet. Daarnaast voldoen alle twee-onder-één-kapwoningen aan de BENG-normen, waardoor het binnenklimaat extra aangenaam is en je energiekosten comfortabel lager zijn. De verschillende types stijlvolle twee-onder-één-kapwoningen hebben elk hun eigen ligging en unieke kenmerken. Dankzij de grote ramen is het lekker licht in huis. Wil je graag een tuin op het westen, waar je kunt genieten van de zon? Dan heb je de keus uit meerdere bouwnummers, ook mét steiger aan een watergang en uitzicht over de weilanden. De woningen zijn onderhoudsarm, hoogwaardige afgewerkt en worden opgeleverd inclusief luxe sanitair en tegelwerk. De badkamer is voorzien van grote wand- en vloertegels. En wat dacht je van een uitbouw, een riante woonkeuken of een lichte, ruime 2e verdieping met dakkapel? Het is aan jou! Dankzij de gunstige ligging van de kavels woon je heerlijk vrij en heb je een ultieme beleving van de groene omgeving.

Prijsrange € 685.000,00 tot € 750.000,00 v.o.n.

Kenmerken

 • Woonoppervlakte circa 150m² tot 154 m²
 • Kaveloppervlakte circa 216 m² – 285 m²
 • Tuingerichte woonkamer met openslaande tuindeuren
 • 3 ruime slaapkamers, uit te breiden met 1 of 2 (slaap)kamers
 • Badkamer voorzien van luxe sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch
 • Dakkapel aan de voorzijde (bnr. 3, 4, 12, 15, aan voorzijde en zijkant bnr. 7, 8, bnr. 1, 2, 5, 6 geen dakkapel
 • Ruime oprit voor 2 auto’s
 • Vrijstaande houten berging
Hof van Weerdenburg Werkhoven
Hof van Weerdenburg Werkhoven
Hof van Weerdenburg Werkhoven
Hof van Weerdenburg Werkhoven

Kenmerken

 • Woonoppervlakte van circa 172 m²
 • Kaveloppervlakte circa 322 m²- 346 m²
 • Gevel uitgevoerd in gemêleerde grijstinten of bruine baksteen
 • Ruime tuingerichte woonkamer met openslaande tuindeuren
 • 3 ruime slaapkamers, uit te breiden met 1 of 2 (slaap)kamers
 • Badkamer voorzien van luxe sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch
 • Ruime oprit voor 2 auto’s
 • Vrijstaande houten berging

Vrijstaande woning

Als je op zo’n prachtige plek een vrijstaande woning kunt bemachtigen, die oogt als een landhuis, is dat toch het toppunt van geluk! Aan de Nieuwe Hanenweg, in het hart van het woonhof verrijzen twee woningen met een geheel eigen karakter. Bouwnummer 9 heeft een gevel die is uitgevoerd in bruine baksteen, bouwnummer 10 heeft een gevel in gemêleerde grijstinten.

Bijzonder zijn de gecombineerde kapvorm en de opzet in de breedte die je een zee aan ruimte biedt op elke woonlaag, met extra grote (slaap)kamers. En dan heb je ook nog een heerlijke tuin rondom (bouwnummer 9 heeft de grootste kavel), waar je in de zomer tot in de late uurtjes kunt genieten.

Prijsrange € 875.000,00 tot € 885.000,00 v.o.n.

Hof van Weerdenburg Werkhoven

Van plan om een nieuwbouwwoning te kopen?

Doe eerst een gratis waardebepaling! Zo krijgt u een indicatie van uw huidige woningwaarde en weet u precies wat uw mogelijkheden zijn.

Hof van Weerdenburg Werkhoven

Hof van Weerdenburg

Alle woningen zijn volledig gasloos, hebben een warmtepomp en zijn voorzien van zonnepanelen.

Balansventilatie zorgt voor een comfortabel binnenklimaat en er is standaard vloerverwarming op de begane grond en de 1e verdieping die verwarmt en koelt. Ook zijn er naast de vrij in te delen 2e verdieping, diverse uitbreidingsopties zoals een uitbouw van 1,2 of 2,4 meter (afhankelijk van het bouwnummer), een schuifpui of een grotere houten berging mogelijk.


Hoe goed kun je het treffen! Werkhoven heeft namelijk precies wat je nodig hebt en ligt ook nog eens op een steenworp afstand van de stad. Naast heel veel ruimte en natuur, vind je in Werkhoven een basisschool, kinderopvang, een sportpark, een voetbalvereniging, een tennisclub én een evenemententerrein waar regelmatig wat georganiseerd wordt. Zin in verse broodjes? Die haal je gewoon bij de bakker om de hoek. Voor de uitgebreide boodschappen rijd je even door naar je favoriete supermarkt in een van de omliggende dorpen Odijk (5 min), Houten, Bunnik of Driebergen (10 min) en heb je zin om de stad op te zoeken? Dan ga je gewoon! In circa 20 minuten sta je namelijk al aan de voet van de Utrechtse Dom én in een half uur in het centrum van Amersfoort.

Als dat geen vrijheid geeft! Het beste van twee werelden, landelijk én dichtbij de stad!