Vrieslantlaan 6, 3526 AA, Utrecht
Verhuurd 3526 AA, Utrecht

Vrieslantlaan 6, 3526 AA, Utrecht

Kenmerken

Oppervlakte 3085 m²
Meer kenmerken

Bedrijfstakken in Utrecht (gemeente)

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding direct
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Vrieslantlaan 6
Plaats Utrecht
Land NL
Ligging
 • bedrijventerrein
 • kantorenpark
 • wijkwinkelcentrum
 • meubelboulevard
Kantoor
Oppervlakte 3085 m²
Oppervlakte in units vanaf 10 m²
Verdiepingen
 • 1
Voorzieningen
 • inbouwarmaturen
 • te openen ramen
 • kabelgoten
 • systeemplafond
 • toilet
 • pantry
 • verwarming
 • kamerindeling
Energie
Energielabel C
Energielabel einddatum 2030-12-14
Parkeergelegenheid
Onderhoud
Onderhoud binnen goed tot uitstekend
Onderhoud buiten goed tot uitstekend

Uitgebreide omschrijving

Jin Jersey
Het bedrijfsverzamelgebouw Jin Jersey aan de Vrieslantlaan in Utrecht is in de jaren ’60 gebouwd als jersey- en tricotagefabriek. Het is een pand met twee gezichten, van de buitenkant ziet het eruit als een jaren ’60 kantoorpand. Achter het kantoorgedeelte ligt echter de voormalige fabriekshal met zogeheten ‘sheddaken’ zodat het noorderlicht rijkelijk kan binnenvallen. Nadat de laatste gebruikers uit het pand zijn vertrokken was het tijd voor een transformatie. De naam van het bedrijf dat ooit de eerste gebruiker van het pand was, is nu weer de naam geworden voor het kleurrijke verzamelgebouw voor ondernemers die zich niet alleen in hun werk creatief willen onderscheiden. Jin Jersey is een herkenbare plek waar je niet zomaar aan voorbijrijdt!

Miami
Om een aansprekend beeld te realiseren passend bij het nieuwe gebruik van de Vrieslantlaan 6, is inspiratie gehaald uit de jaren ’60 basis van het pand: geglazuurde bakstenen in zachtgeel, donker- en azuurblauw en een geprofileerde gevel beëindiging. De ranke kozijnen met veel glas en de industriële glaskappen in het dak van het voormalige productiegedeelte. Jin Jersey is te midden van de Utrechtse woonboulevard een tropische verassing geworden! Een Miami style ‘60’s verzamelgebouw voor ondernemers die graag op een uitgesproken en onderscheidende locatie willen werken.

Kantoren
Er zijn zo’n 30 kantoren van verschillende grootte gecreëerd. Deels binnen de bestaande structuur en deels door nieuw ontworpen units centraal in het pand te plaatsen. Elke zone binnen het pand heeft zo zijn eigen karakter, van meer gesloten en terughoudender in kleur en materiaal, tot ruimtes met veel glas en lichtinval en meer uitgesproken kleuren. Alle oude elementen zijn zo veel mogelijk intact gelaten en allemaal voorzien van een frisse laag kleur. Naast de kantoren is er nog genoeg ruimte over voor losse werkplekken. Maar zijn er ook plekken waar je elkaar kunt ontmoeten of even kunt lunchen.

In Jin Jersey huur je volledig zorgeloos en flexibel een eigen unieke kantoorruimte al vanaf €249,- per maand. Naast een eigen kantoorruimte profiteren huurders van de volgende voorzieningen die Jin Jersey te bieden heeft:

- Centraal plein met bar voor lunch en ontmoetingen
- Gemeenschappelijke vergaderplekken
- Snel en veilig internet, zowel wifi als bekabeld
- Airconditioning
- Luchtbehandelingsinstallatie
- Camerabeveiliging en alarm
- 24/7 toegang voor huurders

Het gebouw heeft een totale oppervlakte van circa 3.500 m² en er zijn ruimtes beschikbaar vanaf 10 m². Interesse in een rondleiding? Schrijf je in op www.jinjersey.nl.

Locatie
Utrecht is het bruisende en kloppende hart van Nederland. Jin Jersey bevindt zich op het bedrijventerrein Kanaleneiland, op het adres Vrieslantlaan 6. Dit bedrijventerrein is voornamelijk bekend door haar functie als woonboulevard met grote winkels als IKEA, Leen Bakker en Kwantum. Deze locatie is zowel met de fiets, het OV als met de auto zeer goed te bereiken.

Jin Jersey is goed bereikbaar, zo ben je er met de fiets in 10 tot 15 minuten vanaf Utrecht CS of bijvoorbeeld Het ledig erf. De openbaar vervoerverbindingen naar Jin Jersey zijn goed. De Vrieslantlaan ligt op een paar minuten lopen van de sneltramhalte Kanaleneiland Zuid. Vanaf hier vertrekken verschillende trams in de richtingen van Utrecht CS, IJsselstein en Nieuwegein. Ook vertrekken verschillende bussen nabij Jin Jersey die de Vrieslantlaan verbinden met overige delen van Utrecht en daarbuiten. Door de centrale ligging van Utrecht is Jin Jersey met de auto uitstekend bereikbaar vanuit de rest van Nederland. De Vrieslantlaan is gelegen nabij afrit 17 van de ring A12. Vanaf hier zijn de A2, A27 en A28 binnen enkele minuten te bereiken. Je bent binnen 25 minuten in het centrum van Amsterdam, maar ook bijvoorbeeld Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch en Arnhem zijn snel te bereiken.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 3 maanden bruto betalingsverplichting.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015 =100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

BTW
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Bijzonderheden
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bedrijfstakken in Utrecht (gemeente)

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie