Bergstraat 3 te Amersfoort

Bergstraat 3 te Amersfoort

Binnenkort in de verkoop: 3 luxe koopappartementen

Bergstraat 3 te Amersfoort

Wonen in een uniek stukje Amersfoort

Wonen in een voormalige villa in een uniek stukje Amersfoort. Deze statige villa wordt geheel gerenoveerd en herontwikkeld tot drie luxe koopappartementen met parkeergelegenheid. De villa is gelegen tussen de Bergstraat en de Zonnehof. Een gebied dat het afgelopen decennium is ontwikkeld tot een verborgen parel. Hier heeft herontwikkeling plaats gevonden van de voormalig bibliotheek naar “Het Boekenhuis”, een luxe appartementengebouw, en het fraai aangelegde park “De Zonnehof”. Binnenkort komen daar ook nog de moderne luxe stadsvilla’s bij die worden gerealiseerd in het voormalig GGD gebouw.

Uitstekende Marktkennis
Scherpe onderhandelingen
Deskundig advies
Bergstraat 3 te Amersfoort

De locatie en afwerking

De locatie is net buiten het centrum gelegen, u loopt zo de stad in met haar winkels en haar gezelligheid en ook winkelgebied de Leusderweg is nabij gelegen evenals het Juliana van Stolberg Park. De voorzijde van het gebouw is gelegen aan de Bergstraat en aan de achterzijde bevindt zich de tuin van de begane grondwoning en twee parkeerplaatsen. De achterom is bereikbaar via de Zonnehof.

De appartementen worden hoogwaardig afgewerkt en volledig geïsoleerd. Kenmerkend zijn de fraaie raampartijen, hoge plafonds en praktische indeling. De begane grondwoning beschikt over een eigen entree aan de Bergstraat en de twee appartementen op de verdieping hebben een zijentree.

Van plan om een nieuwbouwwoning te kopen?

Doe eerst een gratis waardebepaling! Zo krijgt u een indicatie van uw huidige woningwaarde en weet u precies wat uw mogelijkheden zijn.