Bosgaarde Zeist

Bosgaarde Zeist

Nieuwbouwproject

Bosgaarde Zeist

Wonen in de bosrijke omgeving van Kerkebosch!

Nog enkele woningen beschikbaar! Meer informatie vindt u op de projectwebsite bosgaarde.nl

Heeft u belangstelling voor een woning in Bosgaarde, neem dan contact met ons op via 030 692 02 04 of per e-mail zeist@molenbeek.nl.

Wonen in het groen

De geur van dennenappels, zingende vogels en een springende eekhoorn. Dit kenmerkt het nieuwbouwplan ‘Bosgaarde’, een deelplan van Kerckebosch in Zeist. Oprecht een uniek plan te noemen! In Bosgaarde vindt u straks 30 rug-aan-rugwoningen. Deze koopwoningen krijgen een vriendelijke en natuurlijke uitstraling en gaan helemaal op in de bosrijke omgeving. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en kleuren en auto’s worden uit het zicht geparkeerd. In deze buurt zijn dagelijkse voorzieningen en scholen dichtbij. Net als het schitterende nationale park de Utrechtse Heuvelrug en landgoed Heidestein. Gewoon naast de deur.

Bosgaarde Zeist

Duurzaam wonen in een landschappelijke woonbuurt met een sociaal karakter!

  • Wandelpaden, ontmoetings- en speelplekken.
  • Veel ruimte voor groen.
  • Energieneutrale rug-aan-rug-woningen doordat deze zijn uitgerust met een zonnekap.
  • Het parkeren in deze nieuwe buurt wordt volledig aan het zicht onttrokken en is opgenomen onder het appartementencomplex en de woningen.
Bosgaarde Zeist

Situatie

Watersnip, Blauwborst en Kuifmees. Deze woningtypes passen helemaal in de groene omgeving. De 30 rug-aan-rug woningen zijn duurzaam en hebben een natuurlijke uitstraling. Bij alle woningen geniet u van de groene en kindvriendelijke omgeving en zit u heerlijk op u eigen terras. Van een mooie hoekwoning tot een comfortabele tussenwoning. Alle woningen zijn compleet met keuken en badkamer en hebben twee slaapkamers. En wat te denken van een eigen parkeerplek in de stallinggarage? U maakt uw woning uniek door enkele woonwensen toe te passen. Welk type past bij u?

Bekijk de woningen hier: De woningen

4 Nieuwbouw voordelen

Lage onderhoudskosten
De eerste jaren heeft u bijna geen kosten aan onderhoud.
Energiebesparend
Elektra, isolatie en verwarming zijn hypermodern en van hoge kwaliteit zijn. Dat bespaart fors op uw energierekening.
Mooi meegenomen
U betaalt geen overdrachts-, makelaars- en taxatiekosten.
Voordeliger hypotheek
Voor nieuwbouwprojecten gelden vaak aantrekkelijke hypotheekvoorwaarden.

Van plan om een nieuwbouwwoning te kopen?

Doe eerst een gratis waardebepaling! Zo krijgt u een indicatie van uw huidige woningwaarde en weet u precies wat uw mogelijkheden zijn.