36099

Project Den Bergh

Diverse types

In plan ‘Den Bergh’ worden appartementen en penthouses gerealiseerd die worden gebouwd volgens de eisen van deze tijd. Met materialen die duurzaam zijn en weinig onderhoud vergen en met verschillende typen woningen, die de ruimte bieden voor uw woonwensen. Hieronder vindt u alle woningtypen die beschikbaar zijn op de verschillende woonlagen. Elk appartement biedt de mogelijkheid om zelf de inrichting van de keuken en de badkamer te kiezen.

8824

Onze specialist

Diederik Donker
  • Makelaar en Taxateur o.z. RM RT
8825

Wonen in het nieuwe dorpshart van Soesterberg

Plan Den Bergh wordt het nieuwe dorpshart van Soesterberg. Een prachtig centrumplan waardoor het dorp weer energie en elan krijgt. Met ruimte voor horeca en maatschappelijke functies, maar ook een bijzondere plek om te wonen. In plan Den Bergh worden appartementen en penthouses gerealiseerd. Schitterende eigentijdse woningen met ruimte voor uw specifieke woonwensen.

8826

Comfortabel wonen, dichtbij alles, alles dichtbij

Soesterberg, centraler kunt u bijna niet wonen in Nederland. Midden op de Utrechtse Heuvelrug. Daarbij is de bereikbaarheid van het dorp uitstekend. De A28 en de N237 zorgen voor een perfecte ontsluiting. Het resultaat: u woont hier in alle rust, maar met een kwartier rijden geniet u van de levendigheid in Utrecht of Amersfoort. Bus 52 rijdt door het dorp en brengt u naar Utrecht, Zeist of Amersfoort. U heeft alles comfortabel in de buurt!

8827

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u interesse in een van de appartementen? Voor meer informatie zijn wij bereikbaar op 030-69 202 04, zeist@molenbeek.nl.

8828

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.