In de wijk Ondiep in Utrecht vindt u typische volkswoningen waar inwoners, jong en oud, helemaal thuis zijn. Het is een relatief betaalbare buurt. Zoekt u een woning in deze wijk of wilt u uw huis verkopen? Molenbeek Makelaars maakt het u gemakkelijk en begeleidt u bij zowel zoeken als verkopen van een woning. We geven eerlijk advies en zijn helder in onze communicatie. Makelaar met kennis van de wijk Ondiep? Molenbeek Makelaars!

Kies voor een Molenbeek Makelaar

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze Privacy Statement

Huis kopen in Utrecht Ondiep

Wilt u wonen in Utrecht en bij voorkeur in Ondiep? Molenbeek Makelaars is thuis in Ondiep en helpt u graag met het zoeken en kopen van uw droomwoning. Er komt veel bij kijken bij de aankoop van een huis: financiën, bouwkundige staat, koopovereenkomsten… Molenbeek Makelaars heeft meer dan 65 jaar ervaring in de woningmakelaardij en geeft u deskundig en eerlijk advies.

Huis huren in Ondiep

Zowel voor het kopen als het huren van een huis in Ondiep bent u bij Molenbeek Makelaars op de juiste plek. Ons aanbod huurwoningen in Utrecht is groot en we houden nieuw aanbod nauwlettend in de gaten. Komt er een huis te huur in Ondiep dat aan uw wensen en eisen voldoet? Dan krijgt u van ons een bericht voor het huis online staat.

Wat is uw huis waard?

  Makelaar Ondiep

Over Molenbeek Makelaars

Dankzij ons grote team specialisten en onze jarenlange ervaring kunnen wij snel en deskundig uw droomhuis aankopen of de huurwoning die u zoekt vinden. Woning verkopen in Ondiep? Wij realiseren het beste verkoopresultaat terwijl u volledig ontzorgd wordt.

Met liefde nemen wij u alles uit handen. Niet alleen op het gebied van woningmakelaardij, maar ook bedrijfshuisvesting en de financiële kan van uw woning. Maak gratis en vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Over Ondiep

Ondiep ligt in de wijk Noordwest en is een typische volksbuurt. Er heerst een gezellige ons-kent-ons-cultuur, veel mensen die er opgroeien willen er nooit meer weg. In de jaren ‘20 en ‘30 van de vorige eeuw zijn er veel volkswoningen gebouwd. In de jaren ‘50 zijn er aan de rand van Ondiep nieuwe woningen toegevoegd. Sinds de jaren ‘90 maakt Ondiep op grote schaal stadsvernieuwing door.

Ondiep is relatief betaalbaar en u vindt er veel kleine eengezinswoningen. Het is een groene wijk die aanvoelt als een dorp. Maar wél midden in de stad! Elke buurt heeft zijn eigen sfeer. De Amsterdamsestraatweg is een beroemde winkelstraat met een extreem gevarieerd winkelaanbod. Hier vestigen zich steeds meer ondernemers, wat zorgt voor een positieve ontwikkeling van de buurt.

De wijk is opgedeeld in verschillende buurten met elk een eigen soort bebouwing, sfeer en karakter. We vertellen er graag meer over tijdens een gratis adviesgesprek.

Makelaar Ondiep

Kennismaken met de beste makelaar in de wijk Ondiep (Utrecht)? Ons team met meer dan 20 specialisten staat graag voor u klaar. Wij kennen de wijk, hebben verstand van zaken en houden rekening met uw wensen en eisen. Ga voor het beste resultaat en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Bij Molenbeek Makelaars staan wij klaar voor u!

Bij Molenbeek Makelaars staan wij klaar voor u!