Van plan om te verhuizen naar de prachtige Utrechtse wijk Tuindorp en op zoek naar een makelaar om hierbij te helpen? Of wilt u uw woning in Tuindorp Utrecht verkopen? Molenbeek Makelaars is specialist in de woningmarkt en helpt u graag met deze ingrijpende, emotionele maar ook leuke gebeurtenis.

Direct contact met één van onze specialisten opnemen? Klik dan hier.

Kies voor een Molenbeek Makelaar

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze Privacy Statement
Makelaar Tuindorp

Huis kopen Tuindorp

U zoekt al een tijd een koopwoning in Tuindorp maar bent nog niet geslaagd? Molenbeek Makelaars heeft een groot netwerk en weet precies wanneer een woning die voldoet aan uw wensen op de markt komt. Aantrekkelijke woning gezien? We plannen een bezichtiging in en beoordelen de staat van de woning. Alleen zo kunnen we een realistisch bod doen en voorkomen we dat u te veel betaalt of voor onverwachte kosten komt te staan na aankoop.

Het onderhandelen over het kopen van een huis in Tuindorp nemen wij voor onze rekening. Wij beoordelen de waarde van het huis aan de hand van actuele marktcijfers. We beschikken over verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de buurt en baseren daarop zowel bod als voorwaarden. Na een succesvolle onderhandeling ontvangen we de koopovereenkomst en nemen deze met u door om eventuele misverstanden en onjuistheden te voorkomen. Kortom, Molenbeek Makelaars begeleidt u het gehele traject van A tot Z.

Woning huren Tuindorp

Wilt u in een woning huren in Tuindorp? Met Molenbeek Makelaars heeft u een grotere kans om de perfecte huurwoning te vinden. Ons netwerk is breed en daardoor is het aanbod huurwoningen groot. Vergelijk de verschillende huurwoningen op onze website en plan bij interesse een bezichtiging in.

Geen tijd om het huuraanbod zelf bij te houden? Molenbeek Makelaars brengt uw wensen en eisen in kaart en houdt nieuw huuraanbod doorlopend voor u in de gaten. Is er een geschikte woning, dan krijgt u van ons bericht.

Huis verkopen Tuindorp

Uw huis in Tuindorp verkopen en op zoek naar een verkoopmakelaar? Molenbeek Makelaars is aantoonbaar de bestverkopende makelaar in de regio Tuindorp, Utrecht. Wij realiseren de hoogste opbrengst voor uw woning en halen het meeste uit de verkoop.

Wat is uw huis waard?

Woningaanbod in Tuindorp

In de wijk Tuindorp vindt u voornamelijk karakteristieke ruime jaren 30 woningen. Sfeervolle woningen die zeer gewild zijn bij een grote groep kopers. De woningen zijn zeer ruim, hebben over het algemeen drie woonlagen en vaak een voor- en achtertuin. Houdt u van glas-in-lood, architectonische details in het metselwerk, karakteristieke bouwelementen en veel groen in de omgeving? Neem een kijkje in ons woningaanbod in Tuindorp.

Over Tuindorp

Wie door Tuindorp loopt, valt het meteen op: deze woonomgeving is heerlijk groen. Er wonen veel gezinnen. Ondanks dat het onderdeel van de stad Utrecht is, heeft Tuindorp een gezellig dorps karakter en een prettig ons-kent-ons-gevoel.

In het oosten van Tuindorp vindt u een winkelcentrum voor uw dagelijkse boodschappen. Aan de rand van de wijk bevindt zich NS-station Overvecht. Deze verbinding maakt de wijk goed bereikbaar. Ook met de auto reist u gemakkelijk naar elke regio in Nederland, want u rijdt zo de snelweg op. Knooppunt Rijnsweerd met verbindingen naar A27, A28 en A12 bereikt u in enkele minuten.

Makelaar Tuindorp

Kennismaken met dé makelaar van Tuindorp? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Bij Molenbeek Makelaars staan wij klaar voor u!

Bij Molenbeek Makelaars staan wij klaar voor u!