Molenbeek Makelaars is de makelaar van Tuinwijk en de stad Utrecht. Wij helpen u met het vinden van uw droomwoning en halen het beste resultaat bij de verkoop van uw woning. Een nieuwe woning vinden of uw woning verkopen, verhuizen is een emotionele en belangrijke gebeurtenis. Zeker als u een woning achterlaat waar veel herinneringen zijn gemaakt.

Kies voor een Molenbeek Makelaar

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze Privacy Statement
  Makelaar Tuinwijk

Persoonlijke begeleiding

Gelukkig begeleiden de makelaars van Molenbeek u op een persoonlijke en betrokken wijze. Ook op juridisch en financieel terrein: een woningverkoop of -aankoop gaat ook over cijfers, voorwaarden en overeenkomsten. Het is dan fijn om samen met een ervaren makelaar het proces te doorlopen. Molenbeek Makelaars is deskundig, op de hoogte van de markt in Tuinwijk en Utrecht, kan scherp onderhandelen en geeft deskundig, eerlijk advies. Heeft u vragen? We leggen alles uit tot u begrijpt hoe het zit.

Wat is uw huis waard?

Huis kopen Tuinwijk

Wilt u een huis kopen in Tuinwijk? Deze wijk in de stad Utrecht is een onderdeel van de wijk Noordoost en ligt ten zuiden van de Kardinaal de Jongweg en westelijk van het Griftpark.

Bij de koop van een huis is het belangrijk om een weloverwogen beslissing te maken. Ook als de woningmarkt snel is. U wilt niet te veel betalen voor uw nieuwe huis en onverwachte tegenslagen voorkomen. Onze aankoopmakelaars informeren u over woningen voor ze op Funda komen. Uw wensen staan op één, maar we denken graag verder en stellen de juiste vragen. Zo komt u soms tot verrassende inzichten. Op zoek naar een makelaar in Tuinwijk? Bij Molenbeek Makelaars bent u aan het juiste adres.

Huis huren Tuinwijk

Op zoek naar een huurwoning? Een huis huren in Tuinwijk kan een lange zoektocht zijn, maar niet als u Molenbeek Makelaars inschakelt. Wij zijn op de hoogte van alle huurwoningen in Utrecht en weten als eerste welke woningen in Tuinwijk in de verhuur komen.

  Makelaar Tuinwijk

Over Molenbeek Makelaars

Molenbeek Makelaars is een makelaar in de regio Utrecht, Zeist en Woudenberg en actief in de wijk Tuinwijk. We beschikken over een groot team met meer dan 20 specialisten die elk hun eigen passie in de vastgoedmarkt hebben. Molenbeek Makelaars is al 65 jaar actief en is een toonaangevende speler in de gehele provincie Utrecht en het Gooi.

Over Tuinwijk

Tuinwijk ligt in de stad Utrecht. Het is een wijk die onderdeel is van de wijk Noordoost. Tuinwijk ligt ten zuiden van de wijk Tuindorp en is verdeeld in twee buurten: Tuinwijk-West en Tuinwijk-Oost. De architectuur in Tuinwijk is opvallend stedelijk. De wijk voelt meer stedelijk dan dorps aan. Een deel van de wijk heeft een monumentale status.

Tuinwijk is een relatief groene buurt en er is tijdens de bouw veel aandacht besteed aan de indeling, materialen en afwerking van de woningen. De woon- en voorkamers werden destijds gescheiden door kasten met paneeldeuren en daartussen kamer-en-suite deuren. Prachtige schuifdeuren met glas-in-lood. In veel woningen komt u deze karakteristieke elementen tegen. In Tuinwijk vindt u voornamelijk boven- en benedenwoningen en grote eengezinswoningen. Opvallend zijn de donkere bakstenen en hoge zadeldaken met rode dakpannen.

Makelaar Tuinwijk

Kennismaken met de beste makelaar in Tuinwijk Utrecht? Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan met een van de makelaars van Molenbeek.

Bij Molenbeek Makelaars staan wij klaar voor u!

Bij Molenbeek Makelaars staan wij klaar voor u!