Mijnhardt Zeist

Mijnhardt Zeist

Nieuwbouwproject

Wonen met de sfeer van vroeger en de luxe van nu

Het nieuwbouwplan Mijnhardt Wonen ontleend zijn naam aan het farmaceutische bedrijf Mijnhardt welke vanaf ca. 1916 tot begin jaren '70 op deze locatie aan de Utrechtseweg was gevestigd. Nu realiseert Loostad Vastgoedontwikkeling hier 28 luxe appartementen, 19 rijwoningen, 26 twee-onder-een-kapwoningen, 2 geschakelde villa's en 1 vrijstaande woning.

4 Nieuwbouw voordelen

Lage onderhoudskosten
De eerste jaren heeft u bijna geen kosten aan onderhoud.
Energiebesparend
Elektra, isolatie en verwarming zijn hypermodern en van hoge kwaliteit zijn. Dat bespaart fors op uw energierekening.
Mooi meegenomen
U betaalt geen overdrachts-, makelaars- en taxatiekosten.
Voordeliger hypotheek
Voor nieuwbouwprojecten gelden vaak aantrekkelijke hypotheekvoorwaarden.
Mijnhardt Wonen

Woningen

Fase 2 bestaat uit 22 twee-onder-een-kapwoningen, 2 geschakelde villa's en 1 vrijstaande villa. Prijs vanaf € 558.140,- V.O.N.

De woningen zijn er in verschillende uitvoeringen en typen; gebruikmakend van één architectonisch vocabulair. Zo wordt het plan meer dan de som van de verschillende onderdelen.

Ook de gebogen straatjes dragen bij aan het buurtgevoel, een gevoel van intimiteit. De samenhang wordt versterkt door een homogene beplanting, waarbij vooral de hagen in het oog springen, die ook de privacy van de bewoners helpen waarborgen.

Van plan om een nieuwbouwwoning te kopen?

Doe eerst een gratis waardebepaling! Zo krijgt u een indicatie van uw huidige woningwaarde en weet u precies wat uw mogelijkheden zijn.