Mijnhardt Zeist

Nieuwbouwproject

Nieuwbouwproject

Mijnhardt Zeist

Wonen met de sfeer van vroeger en de luxe van nu

Het nieuwbouwplan Mijnhardt Wonen ontleend zijn naam aan het farmaceutische bedrijf Mijnhardt welke vanaf ca. 1916 tot begin jaren '70 op deze locatie aan de Utrechtseweg was gevestigd. Nu realiseert Loostad Vastgoedontwikkeling hier 28 luxe appartementen, 19 rijwoningen, 26 twee-onder-een-kapwoningen, 2 geschakelde villa's en 1 vrijstaande woning.

4 Nieuwbouw voordelen

Lage onderhoudskosten

De eerste jaren heb je bijna geen kosten aan onderhoud.

Energiebesparend

Elektra, isolatie en verwarming zijn hypermodern en van hoge kwaliteit zijn. Dat bespaart fors op je energierekening.

Mooi meegenomen

Je betaalt geen overdrachts-, makelaars- en taxatiekosten.

Voordeliger hypotheek

Voor nieuwbouwprojecten gelden vaak aantrekkelijke hypotheekvoorwaarden.

Mijnhardt Wonen

Woningen

Fase 2 bestaat uit 22 twee-onder-een-kapwoningen, 2 geschakelde villa's en 1 vrijstaande villa. Prijs vanaf € 540.000,- V.O.N.

De woningen zijn er in verschillende uitvoeringen en typen; gebruikmakend van één architectonisch vocabulair. Zo wordt het plan meer dan de som van de verschillende onderdelen.

Ook de gebogen straatjes dragen bij aan het buurtgevoel, een gevoel van intimiteit. De samenhang wordt versterkt door een homogene beplanting, waarbij vooral de hagen in het oog springen, die ook de privacy van de bewoners helpen waarborgen.

Mijnhardt Wonen

Appartementen

Nog maar 1 appartement beschikbaar!

Alle appartementen zijn op het zuidwesten gericht waardoor de zontoetreding van de appartementen optimaal is. Er zijn 14 appartementen per gebouw in veel verschillende woningtypes. De portiekontsluiting, met op de onderste twee verdiepingen 4 woningen per laag en daarboven steeds drie woningen per verdieping maken het tot een kleinschalig woongebouw.

Van plan om een nieuwbouwwoning te kopen?

Doe eerst een gratis waardebepaling! Zo krijg je een indicatie van jouw huidige woningwaarde en weet je precies wat jouw mogelijkheden zijn.

Gratis waardebepaling aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie